Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS soru dağılımı nasıl olacak?

Ebru35* hanım, ben hizmetli değil memurluk hedefliyorum. allah'ın izni ile ilk 10 sıra gibi gayem var. 97 ve üstü puanları hedefliyorum. memurluk için kaç olur bu puan?

vieuxpoesie o puanla rahat bir şekilde Istanbul a atanirsin ama ilk bi bakman lazım hangi kurum kaç puan ile kapatmış hedef çok yüksek inşallah bu puanı alırsın
Derslere nasıl çalışıyorsun kursa filan gidiyor musun ?

Cevaplar için teşekkürler...

Çıkmış sorulara bakmadım fakat elimdeki kitapta bu konular var. Sormayacaklarsa neden koydular diye düşünüyor insan ister istemez :) Bu arada yargının konu anlatımlı kitabını ben yazsam daha iyi yazardım sanırım. Öyle yanlışlar öyle çelişkiler öyle eksikler var ki. Bu saatte hala kitap alacak arkadaşlar uzak dursunlar.

usomer facebook kullanıyorsan Ekpss test diye grup var orda dosyalar da çıkmış sorular mevcut bakabilirsin bence sorulara bi bak derim

aynen bencede ekpss teste bakın önceki çıkmış soruları bile orda paylaşıyorlar çok yararlı bir grup hem ordan sorulara bakıp hemde gruptakilere soru sorabiliyorsunuz

Ebru35* hanım, sınavdan sonra oturup kurumların taban tavan puanlarına bakayım o zaman geçmiş yıllara.

kursa gitmiyorum. günde yaklaşık 10 saat ders çalışıyorum 10 dakikalık sigara molaları ve 1 saat yemek kahvaltı molası vererek. gece 11 de yatıyorum sabah 4 civarı kalkıp ders çalışmaya başlıyorum. benim için ders çalışmak biraz keyifli geliyor çünkü sınava hazırlık gayesinden öte bir şeyler öğrenmek, genel kültürümü geliştirmek hoşuma gidiyor.

bol bol konu anlatımlarını okuyup, günlük 200 soru çözüyorum. haftada bir gün de deneme sınavı yapıyorum kendime. ömss 2012 sınavını internetten indirdim 60 soruyu da doğru cevapladım. bilmiyorum o sınav çok mu kolaydı acaba, çünkü daha önce hiç ekpss sınavına girmedim.

umarım herkes istediği neticeyi elde eder yolun sonunda. :)

arkadaşlar ben ortaöğretim düzeyi çıkmış sorulara ulaşmak isterim ama maalesef facebook kullanmıyorum. bu konuda bana yardımcı olup çıkmış soruları gönderebilecek olan varsa numaramı verebilirim özelden. :)

çok teşekkür ederim. yalnız sayfaya ulaşılamıyor :/ ekran fotoğrafı olarak atabilir misiniz :/

facebook kullanmadığın için olabilir resim atmasını bilmiyorum ne yazikki :/

hayır ama istediğiniz sayfaya ulaşılamıyor diyor... tüh..

iyiymiş gerçekten eğer günde on saat ise. ben hiç çalışamıyorum ekpssye , belkide çok fazla ilgilenmem gereke şey var ondandır. biraz da matematik öğretmeni ataması iyi oluyor belki buna bağlıyorum yinede çok korkuyorum atanamamaktan ...

inşallah atanırım amin amin amin ...

deneyeceğim şimdi Ebru35* ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. dosya açma uygulaması indiriyorum umarım açabilirim.

şu söz çok gerçek, inanmak başarmanın yarısıdır. :)

şimdi denedim maalesef açılmadı..

:/ rica ederim yardimci olamadım malesef birinci attığım facede idi ikinci attığım ise pdf idi neden açılmadi acaba ? vieuxpoesie

ösym sitesinde hangi bölümlerden sorular olacağı yazılıyor ama heryerde farklı sesler var.
umarım sınavda bir sıkıntı olmaz inşallah

Merhaba, tarih çalışıyorum bu sıralar. Lisans Düzeyinden gireceğim. Ancak internetteki ya da kpss kitaplarındaki osmanlı kültür ve medeniyeti konuları aşırı detaylı. Pratikte özel bir ilgi söz konusu değilse bunları ezberlemek mümkün değil.

sizce lisans tarihte hangi konulara ne kadar odaklanmalıyım? neyden ne kadar soru çıkar?

Kpss not defteri tarzinda kitaplar var detay yok onlardan alabilirsiniz toprak ordu yonetimi onemli yani kultur medeniyet konusu ve 18.yy itibaren daha onemli

zeynep82

peki bu konulardan kaç soru gelir sizce? 1-2 soru geliyor ise sadece sanırım kendimizi bu kadar hırpalamamamız gerekli.

flora19 buraya da bak canım

SM-G355HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forumda her ne kadar osmanli tarihinden ve kultur medeniyetinden soru gelmiyor deselerde 2016 da geldi 2014 te açıklanan yuzde 10 luk sorularda 1 tane osmanli var 2012 ekpss de de osmanli dan 1 soru var. Ben tam 10 gun 5 6 saat araliksiz video izleyerek osmanli donemini bugun bitirdim. Evet cok ayrintili ama 1 soru kacirmayi kimse riske atmamali. Herkese iyi calismalar ve basarilar.

Ya bu ne zmn yayinlandi ben gormedim ben osmanli tarihi severim inklabi pek karistirrim gerci uni sinavinada gircem ona tekrar oldu bide ben orta ogretim ekpss zihinselden girrcem bizim sorularin icinde olurmu osmanli tarihi bizim kitapcik ayri oluyormus ya ilk defa gircem sinava 2018 de neolur biri cvp versin konu farkligi oluyormu bide mattan pek anlamiyom mat ortaogretim zihinselde hangi konular cikar hangi konulara calisayim ne olur acil cvp verin

Youtubeden Mehmet Celal Özyıldız hocanın videolarını izleyebilirsin.Süper anlatıyor tarihi ve gereksiz detaya girmiyor

matematık ile başlamak istiyorum konu dağılımı hakkında bilgi verir misiniz ?

Mat 1 den sorumluyuz sayılar rasyonel ondalık reel vs. Kümeler uslu ve köklü problem acı alan ve çevre hacım fonksiyon ve mutlak değer

EKPSS sınavına nasıl girerim, nerelerden soru gelecek?

Güzel sanatlar lisesi son sınıf öğrencisiyim. 2 sene önce nakil oldum. %70 lik bir engel oranına sahibim.

Bu sınav hakkında araştırma yaptım, nisanda yapılacak yazıyordu. Sınava çalışsam yetişebilirmiyim. Ama neye çalışacam bilmiyorum.

çalış tabi hiç çalışmamaktan iyidir hocam başarılar

valla bence şimdi çalışmak daha avantajlı çünkü şahsım adına unutuyorum
ama şuan bilgiler herşey çok taze

FLORA 19 facebook kullanıyorsan Ekpss test grupları var bence yararlı devamli soru ve bilgi paylaşımı oluyor

Ebru35* var cnm ogrup ekliyim lise düzeyi hangi konulardan sorumluyuz ona göre çalışım biliyonmu

Dersleri yazabilirmisin

Türkçe coğrafta tarih hangi konulardan olcak normal kpss gibi konular

Lisans kpss kitabı var bende arkadaş verdi büyük kitap

Üst Alt