Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS soru dağılımı nasıl olacak?

flora19
Cevabin icin tsk.ler .saglik kuruluna girmek yeterli degil oradan ozur oranimizi gosterir cevabinda cikmasi gerekiyor degil mi? Kurul sali ve persembe toplaniyormus bulundugum ilde .sabahtan gitsem ertesi gune de durumi izah etsem yardimci olurlar mi?yoksa hic denemeyeyim mi?

Sona kalan dona kalir misali.girmeyi cok arzu etmistim ama benim simdi haberim oldu:(

wiya rapor hemen çıkmaz önce randevu var daha sağlık kuruluna:)hemen vermezlerki

Takip edeymişin keşke tarihi sınavın :(

Bende şubatın başı aldım raporu

flora19
Sabahtan bulundugum ilin devlet hastanesini aradim en erken agustos ayina randevu verdi. Artik baska bir bahara kaldi mumkun degil bu iki gunluk mazret sureinde yetistiremem.
1)Sinav iki yilda bir mi aciliyor yoksa 2018de bir kere daha yapilacak mi?
2)%40rapor almak gerekiyor ya ,cok rahat yuzde kirk ve uzeri rapor alabilirim.peki bu raporun gecerlilik suresi nedir.
3)ekpss icin engel oranini bildirir saglik kurulu raporu diye basvuru yapacagim degil mi?ucreti var mi?bu rapor ayrica trafik kazasi magdurun trafik sigortasindan para almasi icin gecerli olan rapor mudur?
4)lisans mezunuyum.lisans mszunlarinin atama sansi nasil?cevaplarsaniz memnn olurum.

wiya iki senede bir oluyomuş 2020de bidaha var %40 alman yeterli yada daha fazla engelli raporu gerekiyor başvuru için normalde ücret alınmıyo yasak kimi hastane alıyomuş rapor için hastalığına bağlı süreli raporda veriliyo süreklide iyileşen cinstense ilaçlı tedavi süreli verilir.kalucı hastaysan sürekli kullancan

Lisanstan gir bence

Raporunu ekpss baya hakvar kullancan alırsan

Cok tesekkur ederim flora19 zaman ayirdigin icin.sinavda tum arkadaslara basarilar dilerim.

Arkadaslar onceki yillarda matematik kumeler-islem moduler-permutasyon-kombinasyon-olasilik sorulari çıktımı

2016 lise çıkmış sorular nereden bulabiliriz ?

selamlar yazacak konu başlığı bulamadım.onun için buraya yazdım affınıza sığınarak..ortaöğretim 2018 ekpss konuları nelerdir.ösym açıklama yapmış ama lisans önlisans ortaöğretim diye ayırmamış.geçmiş yıllarda kitaplarda hangi konular vardır..?yardımcı olurmusunuz?

Ekpss sınavı soru dağılımı

Arkadaşlar ekpss sınav soru dağılımı nasıldır. Sadece
Matematik 15 soru dan hangi konulardan çıkıyor. Ve
Türkçe 15 sorudan hangi konulardan çıkıyor.

Santiaqo
EKPSS soru dağılımı lisans, önlisans ve ortaöğretimde sabittir.

EKPSS DE UYGULANACAK TESTLER VE SORU SAYILARI
Genel Yetenek Testi
Soru Sayısı
1) Türkçe 15
2) Matematik 15
Genel Kültür Testi Soru Sayısı
1) Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 10
2) Temel Yurttaşlık Bilgisi 6
3) Türk Kültür ve Medeniyetleri 3
4) Türkiye Coğrafyası 5
5)Türkiye ve Dünya ile İlgili Genel, Kültürel ve Güncel Sosyoekonomik Konular 6

çalıkuşu1
Kardeş bunları biliyorum ben sadece bunu soruyorum
Matematik ve Türkçeden sorulan sorular hangi konulardan çıkıyor örnegimbl matematik ten kümeler konusu

duayen

Evet aynı konular olur ama bence bu sene soruların zorluk derecesi artacak gibi...

@hakan73

Atatürk ilke inklaplati diyor ozaman sadece inkılap tatihinemi mi calisacagiz? Ilk muluma türk tarihi yada osmanli tarihinden soru cikmayacakmi? Yada 2018 de sadecs inkilap mi sordular

Atatürk ilke ve inkilap tarihinden soru çıkıyor diyorlar ozaman biz bosunami ilk musluman turk devletine yada osmanli tarihine calisiyoruz? Sinava ilk defa gireceğim

ilk 3 soru islamiyetten önce türk tarihi islam sonrası türk tarihi ve çıkarsa 1 soru osmanlı

Ekpss soru dağılımı nasıldır?

Araştırdığımda bu şekilde bir bilgi ile karşılaşıyorum.

""2020 EKPSS Soru Dağılımı
2020 EKPSS Genel Yetenek Testi Soru Dağılımı Türkçe 15 soru ve Matematik 15 soru olarak adaylara sunulmaktadır.

2020 EKPSS Genel Kültür Testi Soru Dağılımı Tarih 10 Soru, Vatandaşlık 9 soru, Coğrafya 5 soru, Güncel konular 6 soru olarak adaylara sunulmaktadır.""

Ancak Benim hocam videoların da tarih 13 vatandaşlık 6 cografya 6 soru var ?bu yıl değişiklik mi oldu vatandaşlık 9 soru mu olacak?

neron_ Doğrusu şu şekilde; Matematik 15, Türkçe 15, Tarih 13, Coğrafya 5, Vatandaşlık 6, Güncel konular 6.

Ekpss Lisans’da Geometri Çıkacak Mı ?

Merhaba arkadaşlar, ortopediden rahatsızlığım var, öğretmen olmak için ekpss lisansa gireceğim. ekpss lisansda geometri çıkacak mı? Kılavuza baktım internette de aradım ama kesin bir bilgi bulamadım. Daha önce sınava girenler veya bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Şimdiden herkese teşekkürler.

Üst Alt