Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 Yılı Engelli Öğretmen Alımı Duyurusu

Bu değişim iyi mi oldu kötü mü anlamadım. İl ve alan açıklamadan tercih mi yapacağız

Alan bazlı il bazlı kontenjanlar ne zaman acıklanacak

Arkadaslar ben anlamadım sınavda en yüksek alan ilk 500 mü atanacak ne olacak.

şöyle : herkes branşına ayrılan kontenjanlara başvuru yapıcak. atıyorum a branşına 10 adet kontenjan ayrılmışsa en yüksek puandan aşşağı doğru 10 kontenjana yerleştirmesi yapılacak. durum bu.

Aynen bencede öyle olacak ama branş kontenjanlarındam hiç bahsedilmemiş ne zaman acıklanacak

Iyi bari ya inşallah öyle olur. Yoksa işimiz yaş gibi

Bence başvuran kişiye göre kontenjan açılacak .atama sayısının artmasını ümit ediyorm

Ön başvuru alınmasının hiç bi mantığı yok die düşünüyorum nedeni zaten giren sayısı ve branşları belli ve ayrıca o kısa süre aralığında biraz zor gbi geliyo bana

Ama atama seçimden iki gün önceye alındı

umarım kontenjanlar şu aralar açıklanır

Arkadaşlar engelli öğretmenlerin çalışma süreleriyle ilgili bilgisi olan varsa yazabilir mi?

@T❤A

erken emeklilik var.şimdiden bunu düşünmeyin :)

Bence de açıklarlar. Kontenjan açıklamadan tercih yaptırırlarsa belki bizi çok mutlu edecek bir karara imza atıp herkesi alırlar. Bu mucize gibi ve ćok iyimser bir yorum oldu ama mübarek Ramazan ayındayız ve dualar gerçeğe dönüşür inşallah.

@T❤A

siz istemediğiniz sürece haftada 15 saati geçemez.

Muhtemelen yanıldım çünkü yaptıkları açıklamada puan üstünlüğüne göre atama olacak diyor. Bu da branşa bakılmaksızın ilk 500 deki öğretmenleri alacaklar demek oluyor. Yani öğretmenler arasında ilk 500 e girenler atanacak.

hocam o şekilde atama gerçekleşirse meb'in diyelim ki sınıfçıya ihtiyacı var ama ilk 500 de hiç yok. o nasıl olacak ?

Kesin oylemi yaa. Bu konuda bilgisi olan varsa paylasabilirmi. Brans bazli siralamayi o yuzden mi iptal ettiler.Strese giriyoruz

2 güne dananın kuyruğu kopar. hatta 40 saate belli olur.

2017 nin atama takviminde de puan üstünlüğü yazıyormus ama. Sonra branş a göre atadilar

Branş üstünlüğüne göre değilde ilk 500 e girenleri alırlarsa benim hayaller suya yatar. Neyse sağlık olsun.

Arkadaşlar, ilk duyuruda branşlarala göre kontenjan açıklama tarihi vardı bunda o tarihi vermemisler. Tercih yapılacak ve puan üstünlüğüne göre atama yapılacak demişler. Ne olacağını ben de bilmiyorum sadece tahmin ürüttüm. Rabbim herkesin gönlüne göre versin ve atanmayan arkadaşımız kalmasın inşallah.

Üst Alt