Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 Yılı Engelli Öğretmen Alımı Duyurusu

Tercihleri kendimiz yapabilir miyiz arkadaşlar yanlış yapmayalım. Edebiyat gelir mi bir de 72 iyle

ne zaman açılanacak bu ya... tercih klavuzu da yayınlanmadı... bu işler nasıl olur bana bilgi verin lütfen... acemiyim :) ilk kez yapacam tercihi :)

Verilen linkte problem var giris yapamadim ben.Girebilen var mi?

UYARI! Arkadaşlar "macasi" rumuzlu üyenin vermiş olduğu https://basvurular.meb.gov.tr/bsv3/e...kimliksor.aspx link sıkıntılı bir linke benziyor.

Bilgilerinizi giripte işlem yapmanızı önermem çünkü ikgm.meb.gov.tr nin resmi sitesinde ki açıklamada "Adaylar, başvurularını http://mebbis.meb.gov.tr veya İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü adreslerinde yer alan Elektronik Başvuru Formunu doldurmak suretiyle ekte yer alan atama takvimi çerçevesinde yapacak; " denmişti.

Başka adres ve linklerden işlem yapmamanızı öneririm. Bu FORMUN YETKİLİLERİNİ DE BU KONUDA ARAŞTIRMAYA DAVET EDİYORUM.

Arkadaslar sehirleri goruntuleyebilen var mi basvuru ekrabinda sehirler goruntulenemeiyor

Teşekkür ederim hocam bir de başvuru tercihi öğretmen yazısı nin altında ekpss puanı diyor ve karşısı boş. Herkeste mi böyle acaba?

hangi il kaç tane istiyor bunu nerden öğreniyoruz... tercih klavuzu diye bir şey yok mu arkadaşlar

Sistem, sistem değil ki! Herkeste ayrı bir sorun çıkıyor. Bende Başvuruyu yapıyorum. kaydet dediğimde "Özür Durumunuzu Belirtmeniz Gerekmektedir." diyor. Yalnız başvuruya baktığımda öyle bir seçenek göremiyorum. Bu arada EKPSS PUANINI sen yazmıyorsun kbenly otomatik olarak çıkıyor. Ama sistemden kaynaklı bir durum olsa gerek sende çıkmamış. macasi özelde de belirttim arkadaşım ben seni itham etmedim. Ama belli ki kırılmışsın. Öyle bir amacım yoktu özür dilerim.

Özür durumunun belirtilmesi ile ilgili bir yer var mı sizde arkadaşlar?

Sistem sürekli yenileniyor sanırım ilk açtığımda en son bitirilen öğrenim durumu diye bir şey yoktu şimdi var belki birkaç saate en son haline gelir site.

Bir de özür grubunu diğeri seçince belirtiniz yazıyor ama yazma kısmı açılmıyor. İnşallah düzenleme yapacaklardır.

Hic sosyalbilgiler ogretmenligi alımı yok galiba

hocalarım sorumu cevaplayacak biri yok mu :( tecrübeli... yukarıda soru sormuştum... hangi il kaç tane öğretmen istyor bilemiyor muyuz? tercih klavuzu yok mu?

hem bunu ben il milli eğitime giderek oradaki görevliye sordum ve benim alanımda kaç boş kontenjan var söyledi. sistemden benim bildiğim kadarıyla göremiyoruz.

nasıl başvuru yapıyoruz tarihi neydi.

bize çok az kontenjan vermişler atanmak için değil sayımızı göstermek için başvurucam

başvuru ücreti var mı?

ahv

evet özür durumu bölümü var.acaba sende çıkmadı mı.benim de ekpss puanım çıkmıyor

Arkadaşlar coğrafya öğretmenliğinde açılan illere bakabilen var mı? Varsa ekran görüntüsü atabilir mi lütfen?

Başvuru sayfasında Ekpss puan bölümü açılmıyor.Yazabilen var mı?İl bölümüde açılmıyor

Üst Alt