Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 Yılı Engelli Öğretmen Alımı Duyurusu

Evet açılmıyor puan bölümü bir de ruhsal duygusal seçemiyorum. Diğer yazdığımda kabul etmiyor yapabilen var mı yoksa zihinsel mi işaretliyeyim başvuruda düzeltirim.

Arkadaşlar herkes engelli milletvekillerine, MEB'e, MEB Bakanına, Başbakana, Cumhurbaşkanına, hatta muhalefet partilerine bu sorunlarla ilgili twet atsın. Elin adamı uzay da üs kurarken biz daha çok basit bir başvuru yazılımında tıkanıp kalıyorsak vay Türkiye'nin haline! Tam bir rezillik! akşam 17.00'den şu saat 03.25 olmuş deniyorum ki başvuru yapayım. Engelli sağlık raporunda özür gruplarında Süreğen/Kronik seçeneğini açan "akıl" başvuru sistemine eklememiş! Onun yerine Diğer (belirtiniz) yazmış! Onu seçiyorsun ama Diğer: e özür grubunu manuel olarak yazamıyorsun... Ağlanacak halimiz var vesselam!

Arkadaşlar Kasım Aralık ayında olacak genel atamanın tarihi belirlenmedi değil mi?

91 Puanla sağlık hizmetlerine kontenjan verilmediği için tercih yapamıyorum.Madem almayacaktın niye formasyon veriyorsun.Yazıklar olsun.O puanı alabilmek için ne şartlarda çalıştım küçük bir çocukla.En azından başvuru yapabilsekte diğer alımlara kaç kişinin beklediğini görüp merhamete gelip kontenjan açılsa.500 öğretmen diye ilana çıkıyo,1 saat sonra 2 bölüm daha ekliyo 520 öğretmen alıyor.İsteyince neler yapılabiliyor

Sehirlerin hepsini gorebilen var mi?eksik mi yoksa bolum bolum mu acilmis durumda sehirler

Boyle sqçmalik gormedim ben ağır engelli bir birey kendi şehrinden başka bir şehir de nasil gorev yapabilecek?

Arkadaşlar öğretmen tercihlerinin başvuru çıktısını milli eğitime mi götürüyoruz tercih yaptın ama elektronik ortamdan başka işlem var mi ?

Sadece elektrik ortamda başvuru yapılıp o başvurunun çıktısınıda milli eğitime götüreceksiniz Huano

hocam ben edebiyatçıyım..ben de hiç il çıkmıyor... nedeni nedir bilen var mı :(

Arkadaşlar, yurtdışından formasyon alanlar için, formasyon denklik belgesinde, belge sayısı soruluyor. Sayı kaç haneli olacak? Bendeki belgede uzun bir rakam var. Hepsini mi yazacağız? Acil cevap verebilecek hocalarım cevap verebilirse çok sevinirim.

Arkadaşlar, öğretmenliğe başvuracak peyzaj mimarı, ziraat mühendisi var mı bölüm ve puan nedir?

2018 engelli öğretmen tercih süreci hakkında bilginiz var mı?

arkadaşlar, hep eski konular var forumda.2018 engelli öğretmen tercih süreci kapsamında yazı göremiyorum.

ben bütün bilgileri doldurdum başvur dedim oldu İl mebden onay bekliyor şeklinde kaldı araya tatil girdi 20sine kadar gideriz heralde il milli eğitime ama EKPSS puanı boş kalıyor bir türlü otomatik gelmedi. Zaten ekpss puan çıktısını AYRIyetten istemelerinin sebebi o olabilir.

hem o zaman bekleyin biraz sistemde sorun vardır yada bütün bilgilerini girmemiş olabilirsiniz

Arkadaslar fen bilgisi ogretmeni var mi varsa ekpss puani kac

@vincent13 İLK ATAMA da atanmış da olsanız dilekçe vererek istediğiniz şehirde göreve başlayabiliyorsunuz

EKPSS puanı bende çıkmıştı. Özür grubunu giremiyordum. Onu da Chrome dan değil de Firefox'dan ikgm.gov.tr ye girerek hallettim. Siz de Firefox dan girmeyi deneyin

Başvuruyu kaydettikten başka zaman sonra çıktı alınabiliyor mu yoksa sadece kaydettikten hemen sonra mı çıktı alınmalı?

hocalarım başvurularımızı ilçe milli eğitime de yapabiliyor muyuz

Arkadaşlar birkaç sorum olacak

1. ben askerliği bedelli yaptım . formda Yapmadı/Muaf kısmını mı seçmem gerekiyor ?

2. en son bitirilen bölüm kısmına diplomadaki şeyleri mi yazacağız (Adı / Bölümü / Derecesi / tarih / süre )

Arkadaşlar merhabalar, atandiktan sonra kendi şeheimize gelme durumu ahkkında bilgisi olan var mı? Enegelli memurlara bir defaya mahsus yer değiştirme hakki verildi bu durum.öğretmenlikte nasıl? Bilgisi olan birileri cevaplarsa çok sevinirim...

Vincent 13

öğretmenlikte çok zormuş diye duydum, ağır engelliler hariç, en az 4 yıl çakılısın diye söyledi şuan öğretmenlik yapan bir tanıdığım

Üst Alt