Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 Yılı Engelli Öğretmen Alımı Duyurusu

Branşa göre puan üstünlüğü demek o.
Yani beden eğitimi için 20 kişi kontenjan açıklar ve ilk 20 kişiyi memleketlerine atar.

https://www.birgun.net/haber-detay/...men-adayina-500-kontenjan-verildi-219217.html

evet arkadaşlar habere göre MEB'e öğretmen olarak atanmak sosyal yardım projesiymiş bunuda öğrenmiş olduk.

1- Engelli raporu üzerine zaten öğretmenlik yapabilir raporu zaten istiyorsunuz. Öğretmenliğe başvuranların çoğu zaten bedensel anlamda ilk bakışta bunda bişey yok diye bakılan ama iç hastalık ve benzeri efor gerektiren aksiyonik işlerde çalışması zor olan kişiler. Ama eğitim vermeyecek şekilde olursa bu da resmi sağlık raporuna yansır.
2- en son 1500 alındı o zaman sosyal yardım olmadı da 500 yeterli değil sayı artsın deyince mi sosyal yardım oluyor.
3- Arttırmayın kardeşim nasıl olsa arttıracak birileri gelecek. Ha benim oyuma muhtaç değilsiniz (belkide muhtaçsınız) ama en azından yapacağım iş belli vermiyorum.

Muharrem bey ; Bakan o sözü geçen sene etmiş. her yerde bu sene diye paylaşılıyor.

geçen sene etmiş olabilir doğrudur ama geçen sene etmesi sosyal yardım projesi lafının ağzından çıktığını değiştirmez.

İşleri kolay değil bunada katılıyorum normal kpssden de atama bekleyen çok öğretmen var. Ama belli bir disipline oturtmaları lazım. 2018 sınavına 1 ay kala engelli kadrosundan 1500 öğretmen aldılar sayın usomer edebiyat öğretmenliği 52lere düştü. Küçümsemiyorum ama 52den atanan adam bilgi olarak nasıldır 50 puanı zaten hiç işaretlenesen alırsın.

Bir bekle daha nisan 2018'de gircek olanlar varDI zaten 2 ay kalmış okulların kapanmasına ondan sonra acele acele 1500 atama yaptılar yapmasalar 1500+1500 3000 atama yap neye göre karar veriyorlar acaba sınavdan önce aceleyle martta bir atama oluverdi benim düşündüklerim var neye göre karar verildiği konusunda ama yazarsam iyice siyaset olacak gerek yok.

Sen 52yle atama yapıp eğitim ciddi iş sosyal yardıma döner dersen benim yukardakileri söylemek hakkım.

Sıralama nasıl tutturuluyor? Mesela ben fizikte ilk 10 a girip-girmediğimi nasıl öğreneceğim?

Gruplardan tahmini siralamanizi biliyorsanız öyle bilirsnz

gökuşağı

türk dili edebiyatına son atamada zaten en yükse oranı vermiştiniz 230lardaydı şimdi 85 tarih neden 20 kişi yaa 40-50 rası bişey vereydiniz bari. Millet 52lerle atandı Tarihten 78 le açıkta kalcaz iyi mi?

dalga geçer gibi edebiat 85 tarih 20 yazıyor .

arkadaşlar bizim görsel sanatlardan 2016 da ilk alımda 15 kişi aldı ve taban 73 tü.şimdi maalesef 5 kişi alınacak ve 77,93 puanım ümit var mı sizce

yakups hocam görsel sanatlar 2016 da ilk alımda 73 le kapattı.alım sayısı 15 ti.şimdi 2018 alımında 5 tane alıyorlar maalesef benim puanım 77,932.ümit var mı hocam?daha doğrusu 2017 de herkesi almışlar.bu sene de giren var facebookta ulaştım.ama puanlarını paylaşmaktan kaçınıyorlar...sizin bildiğiniz var mı?

kbenly Umudunuzu kaybetmeyin.Kaç kişinin girdiğini kimin kaç puan aldığını bilmiyoruz.Tercihinizi yapın sabırla bekleyin Allah büyüktür.

Hayırlı atamalar olsun
Darısı yakın zamanda bize inşallah

Zaten manik depresifim.bu kontenjan dağılımı tam depresyona soktu beni.çok kötüyüm

Arkadaşlar başvurular açılmadı değil mi? Çünkü ben internet ortamında başvuru yapamıyorum.

Atamaların herkese hayırlı olmasını dilerim.

Bende tercih yapacağım, kendi branşımızda sıramızı görebilecek miyiz?

Merhaba arkadaslar fizikçi var mı aranizda ya da whats upp grubu?

Vincent sen atanırsın. Karşılaştığın başka fizikçi var mı? Ben bir tek seni gördüm.

Merhaba,arkadaşlar ben de Fizikçi'yim,felç hastalığı geçirdim.Malatya da bulunuyorum.Herhalde yarın açıklanıyormuş.

80 puan almışım,sizin puan da iyidir,kaç olmuşsun?Bir şey soracağım,bu öğretmenlik alımı için ne istiyorlar? şimdi gördüm:Sağolun. Hala Fiziğe gidiyorum,bakalım hayırlısı.Sizin ki neydi?Aslında yazarsa bütün arkadaşlar iyi olur....

Üst Alt