Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 atamaları açıklandı...

tek66

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Sonuçlar acıklandı az önce

2019 EKPSS Sınav Sonucu ile Yapılan Yerleştirme Sonuçları:

https://sonuc.osym.gov.tr/

yerleşemedik yine hep doguyu yazdım 30 secenegede

evet çok şükür arkadaşlar...

Herhangi bir kadroya yerleşemedik :D

Açıklandı. Hayallerim bir kez daha yıkıldı. Önlisans 73 puanla atanamadım. Lanet olsun ya 2018'de sınava girenler olarak hepimizin hakkı yendi. Yazık!!!

Atanan arkadaşlar bu konu altında nereye atandıklarını yazabilirler mi ?

Şimdi bütün hazıra konanlar atandı!2016'lıların Allah belasını versin!Kadrolarımızı çaldılar!Atandığı halde tekrar sınava girenlerin de Allah belasını versin!

Evet açıklandı. Tıpkı beklediğim gibi Hz. Reyizin konuşmasını canlı yayınlayanlar kura ve yerleştirmeyi yayınlamıyor :) Milli Piyango idaresi gibi :) Harika bir düzen harika bir çalışma örneği.

Hakkımı yiyen 2016'lılara ve atanıp tekrar sınava girenlere helal etmiyorum. HAKKIM VARSA HARAM OLSUN. Ve tüm yetkililere!!!

Gene atanamadık 76 puan önlisans... Bu kadar alıma zaten bişi olacağı yoktu ...

Ekpss sistemi değişmeli, sınava girip atananlar tekrar sınava girmesin yoksa olduğumuz yerde sayacağız böyle. artı sınava girenlerin hepsi aynı kategoride girmeli.

80 puan ile atanamadık
diyecek hiç bişi bulamıyorum
..........

sınava tekrar girenler derken yüksek puan alanlarmı yoksa düşük puan alıp girenlermi

Nurtan

Puanların bu duruma gelmesinin en büyük nedeni halihazırda memur olanların tekrardan sınava girip iyi kadro ve maaş için tercih vermeleridir. Bu şekilde yapanlara ben şahsen hakkımı helal etmiyorum.

Allah hepinizin gönlüne göre versin, Önlisans 80,425 puan Manisa Milli Eğitim Bakanlığı - Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni

Aynen ben de helâl etmiyorum. Milletin gözü hiç doymuyor! Atanmışsın daha ne istiyorsun? Insanların önlerini tıkıyorlar..

Alımların az olması en büyük etken atanamayan arkadaşlar için.Yapılması gereken yüksek sesçıkarmamız ve sınavdan önce yeni bir alımın olmasını sağlamamızdır.Duyarlı olmaya davet ediyorum sizleri arkadaşlar

Önlisans dediğim gibi en düşük puan 78 ile kapattı.

Ama sıkıntı şu atanıp tekrar sınava girenler ve 2016'dakiler hakkımızı yedi. Hakkımızı en çok yiyense çok sevgili bakanımız ZEHRA hanım, bizi bir avuç kadroya mahkum etti.

ALLAH HEPSİNİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN. HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.

DepresifLife

Orta Öğretimden Tercih Yapan Sayısı 27.730 - Kadro ve Atama sayısı 396
Olsun. Hz. Reyizi 1 saat ağzı açık dinledik :)

Devlet engelliye ayrılan kontenjan dahilinde alım yapıyor.ben 2018 de lisans olarak sınava girdim sorular kolaydı (çalışana kolay) bakıyorum puanlarınız 70 lerde oturup çalışmıyorsunuz sonrada helal etmiyorum diyorsunuz.Öncelikle kendinizi vicdanınızı sorgulayın sınava hazırlanmak için çaba gösterdimmi elimden geleni yaptımmı ? sonra helal dan hak tan hukuk tan söz edin.
Hiç okumayana kuraya katılma imkanı tanınıyor elbette bu çekilişle olacak başka nasıl olabilirdi adamın puanımı varda puan sıralamasına göre yerleştirme yapılsın.
Engellileri hep güzel insanlar olarak düşünmek istiyorum ama yok nihayetinde engellide olsa insan.menfatine uygun olursa tutar;olmazsa yerin dibine atar.
Bu yazıdan sonra bana ateş edenleriniz cok olacaktır bekliyorum sizden

Üst Alt