Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 atamaları açıklandı...

Ortaöğretim 88 puanla ısparta'ya atandım. Tayin aldırma konusunda yardıma ihtiyacım var. İkamet ettiğim ile aldırmam şart mı? Taşınmayı düşünüyoruz farklı bir şehire acaba direkt oraya aldırma şansım var mı? Bilgisi olan yardım ederse sevinirim.

Hizmetli kadrosundaki arkadaşlar ne iş yapar ve nekadar maaş alıyor bilgi lütfen milli eğitime atamam çıkmış

akın16

3.500 TL civarında maaş alırsın yapacağın işte görev yerine, amirine, bilgi düzeyine ve engele göre değişir. Ama genel olarak yardımcı hizmetliler getir götür ve temizlik konularında görevlendirirler. Hayırlı olsun, bursa mı çıktı?

Hayal kırıklığı içindeyiz gelecek kaygısı yaşamaktayız hem 2018 ekpss giren engellilere 3.atama hem kotanın %5'e yükselmesini talep ediyoruz. Unutmayın herkes bir engelli adayıdır!
#EngelliİstihdamOranıArtsın
@tcbestepe @ailevecalisma

Saat 16.00’da Twitter’da başlıyoruz hep beraber sen yoksan 1 kişi eksiğiz.

Bu böyle Twitter Facebook olmaz mkuli kardeş

Sosyal hizmetler kurumlarının önünde herkes kendi şehrinde herkes kendi ilçesinde açlık grevine başlasa belki bir sonuç alınır

Yok izmir peki nezaman belli oluyor işe başlama tarihi

Oncelikle kazanan arkadaslari tebrik eder basarilar dilerim.ben tokat gop universitesi memurluk kazandim.lisans mezunuyum.maas hakkinda bilgisi olan varmi.

2014'den bu yana atanamadım şaka gibi harbiden bu sistemin güvenirliğine inanmıyorum artık maalesef.

2014'den bu yana atanamadım şaka gibi harbiden bu sistemin güvenirliğine inanmıyorum artık maalesef.

Sistemin güvenilir olmadığına dair dayanağınız nedir? Tercihlerde alım birden fazla ise tavan ve taban puanlar yer alıyor zaten, sistem son derece şeffaf.Bu puanlar arasında olupta mı atanamadınız? Zaten devlette torpili olan insan böyle sınavlara gereksinim duymaz. Ol diyeni vardır, oluverir. Sistemi yada birilerini suçlamak nedense işin en kolay tarafı. Önce kişinin bir öz eleştiri yapması lazım. Aklıselim bir aday bu sınavdan 80-90 üstü bir notu çok çalışmadan da rahat elde ederdi. Ben lisanstan girdim ortalama zorluktaki matematik işlemlerini yapamadım yinede 73 aldım. 2018 yılındaki sınav bayaca basitti. Ayrıca bu bir süreç. Bende ilk olarak 2010 da sınava girdim. O dönem ki 3 yerleştirmede de atanamadım puanım düşüktü 2012 yılının 3. yerleştirmesinde yani 2014 de atandım. Pes etmeden mücadeleye devam etmek gerekiyor.

Erzurum MEB e atanan var mı arkadaşlar V.h.k.i olarak ?

80 alan arkadaşlar kaç net yaptınız yazma şansınız var mı acaba bu sene ilk defa girecem bende kısmet olursa

İyi ki atandınız he. İlle de atandığınızı her yere yazacaksınız😃

plüfovil93

Beddua okuma! Döner dolaşır seni bulur. Herkese boş yapma diyen yazılarını okuyorum. Bu sözü yazanların asıl kendisi boştur. Toparla kendini topluma uyum sağla yoksa toplumdan dışlanır mutsuz olursun.

SM-A207F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hakkım yendı dıyen arkadaşlar hakkınız nasıl yendı elınızde kesın delil varsa dava açın.yoksa 80 puan ıle atanamamış olmanız hakkınızın yenmış olması demek değildir yüksek puandan düşüğe göre alım yapılıyor o yüzden bir sonrakı sınavda daha yüksek puan almak için çalışın yoksa beddua etmekle işe giremezsiniz.girenler sizden yüksek puan almıs girmiş kızmaya hakkınız yok.ha belkı kontenjan az ona kızabilirsiniz ama tercih ederkende mıktar zaten bellı.
birde bu 2016 lılar size nasıl engel olduda hakkınızı helal etmıonuz
memurken yenıden gırıp başka yere tayın daha ıı yere yerleşenlerede kızmaya hakkınız yok adamlar hem memur olarak hafta içi akşama kadar çalışmıslar hemde sınava hazırlanmıslar kolaymı onlar o şartlarda sizden yüksek almıslar kabahati kendınızde arayın azıcıkta.
bir arkadasda ağır engellileri almıslar dıe sıtem edıo neymıs belden aşağısı tutmayan 2 gözü görmeyenlerı almıslar. bu bir engellinin diyecegi laf mı el ınsaf.laf atana kadar o agır engellı dedıgn kadar ders çalıssaydın
not : olakı kazandın memur oldun tuzu kuru diyeceklere peşinen söyleyım: sınavlara heç girmedım agır engellıyım bi yerde çalışmıom

Kuala Lumpur
Niye zoruna mı gitti tuzu kuru. Boş insan senin gibiler😃

Ben bir yandan okulla uğraşırken bir yandan da sınava çalıştım. Atanma tamamen şans işi. 80 veya üstü olup atanamayanlarin sayısı çok. Şimdi onlarda mı sınava çalışmadı. Düz mantıkla hayata bakmayın.Ayrica insanlara tepeden bakmaya hakkınız yok! Burada atanamamis bir sürü kişi varken söylediğiniz laflara bak! Dusuncesizler!

-mka

Kesinlikle katılıyorum burada herkesin atanması mümkün değil zaten. Eleştirilecek konu kontenjanların azlığı ve niteliksizliği. Yerleşemeyenlerin yerleşenleri hedef gösterek hakkım yendi diye ağlamaları çok yersiz. Yüksek puanı alabiliyorsa dilediğini yapar. Herkes kendisi için en iyi şartları düşünmek zorunda. Kimse kimsenin puanını çalmıyor burada. İyi olan kazanıyor hepsi bu. Biraz da tebrik etmeyi öğrenelim birbirimizi kıskanmayı değil. Millet olarak maalesef bunu başaramıyoruz.

Yerleşenlerin sucu yok bence onlara laf söylemeyin insanlar sonucta calisip bizi gecti. Ve alim 2019 ta cok düşük oldu. Yanılmıyorsam hersene 3 alim sozu vermiştirler. Ama bu sene tek alimla isi gecistirdiler

atanmak suç mu yani? bu şekilde iğneleyici tahrik edici sözlerle hiçbir yere varılamaz. ben 90 puanla iki sene bekledim gıkım çıkmadı. ben inanıyorum alımlar artacak, ama öyle ama böyle artacaktır. umarım herkesin gönlüne göre gelişir her şey.

.Keske devletimiz pozitif ayrimcilik yapsada o iki bacagi tutmayan iki gozu gormeyenlere zihinsel engellilere oncelik verse.
ve insallah bu sozu soyleyen kotu insan siz hicbirzaman atanamazsiniz.
Engelliler icin cikan yonetmelikler iki bacagi tutmayan gozu gormeyenler icin oncelikle. ve bizler onlar sayesinde sinava girebildik atandik.sizler engelli haklarim diyorsaniz onlar sayesindedir
GÜNEY_666

Son düzenleme:
Lise düzeyinden yüksek almanız şart başka bişi beklemeyin lise fos

Arkadaşlar 80 puan veya üstü alanlar kaç net ile o puanı aldınız rica etsem paylaşma şansınız varmı 90 almak için tahmini kaç net yapmak gerekir ?

Site yönetimi mesajım neden siliniyor?

Üye kayirma durumu söz konusuysa biz burada yorum yapmayalım.
Ağır engelli, kör, bacağı olmayan, kolu olmayan sınavla memur oluyor diye psikolojisi bozuk bazı üyeler beddua edip, hakaret etmelerine rağmen yasaklama yapmıyorsunuz. Diğer sayfalarda bu hakaretler mevcut göz ardı etmeyin lütfen!

SM-A207F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt