Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 atamaları açıklandı...

Zeynep hanim benim demek istediklerimi açıklamissiniz sizi destekliyorum

Eskiden taaa benim gençliğim de birisi iş sahibi olunca , evlenince veya eşya alınca HAYIRLI UĞURLU OLSUN denirdi . Kendi kendimize iş sahibi olanları suçlamaya gitmişiz . Hata var ise bu atama şeklinde oynayanlar ve ekpss sınav sisteminde düzenleme getirenlerde . Tepkinizi cimer üzerinden Aile Sosyal Bakanlığına iletin .

Herkes iş sahibi olmak ister yeni yaşam tarzını belirlemek ister ama yazılanları görünce çok çok utandım :(

8 Sene oldu halen daha atanamadık bu işte bir terslik var

Mr.34

Arkadaşım özel sektörde görevli ogretmenler 6 aydır maaş alamıyor. Öğretmen arkadaşlarım 10 yıldır atanamiyor. Önce bir ülke olarak dibe vurmalıyız. Sonra sıçrama yapar cikariz diye düşünüyorum.

SM-A207F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Mr.34 bu işte terslik falan yok :) 2016 yılından itibaren Türkiye engelli istatistikleri ile 2019 yılı istatistiklerine bakarsan her yıl artan engelli sayısı var . Kimisi ırsi kimisi rahatsızlıktan kimisi kazalardan oluşan engelli kitlesi sürekli artarak çoğalıyor . Sabit sayı da kalınsa bu kadar kadro sıkıntısı olmaz .

Zaten Devlet personel alımında tasarrufa yönelmiş haldeyken bu ekpss işi yarış ve rakip işine döndü .

Diğer ekpss sayfasında yazılanları okudunuz mu? Ağır engelli, iki kolu bacağı olmayan, körler biz varken nasıl atanır yazmışlar. Bu zati şahanelerin aile terbiyesinden yoksun lisans mezunu olup kendini geliştirememiş kişiler olduğu ortada neden bunlar yasaklı üyeler listesine alınmıyor.

SM-A207F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O konu adminin yetkisinde , yazan kardeşimiz de gerçekten ayıp etmiş .

Allah sonumuzu hayır etsin böyle sistem olursa zor atanırız gibime geliyor ben umudumu kestim türkiyeyi terk ediyorum :)

zeynep82
anladım. sizden rıca etsem orda benım ısmımı etıketten çıkarırmısınız okuyanlar bana yazılmıs gibi zannederde.

arkadaşlar 2018 de girdiğim sınavla bu sene atanamadım fakat duyumlarıma göre 2018 de aldığım puanla 2022 ye kadar tercih hakkım varmış. Benim aklıma takılan 2020 de sınava girsem 2018 deki puanım iptal mi oluyor yoksa hangi yılda yüksek puan almışsam onu mu baz alıyorlar bir bilgisi olan var mı?

Atanan arkadaşlara hayırlı olsun. puanlar o kadar yüksek değildi. atamalar puanlara göre en yüksek puandan başlayarak yapılır. engellilere hitap eden bir platformda engellilere karşı böyle konuşulması hoş değil bunun gerekçesi hazımsızlıktır.sınavın kimler için yapıldığı ve sınava kimlerin gireceği klavuzda belirtilmiştir. sınava girenler tek bir engel grubundan değil, bütün engel grubundan girmektedir. engelli birinin diğer engellilere beddua etmesi ve gözü görmeyen, belden aşağısı tutmayan atanmış demesi hiç etik davranış değil. hazımsızlık kemerlerini gevşetip nefes almalısınız yoksa birilerinin başarıları sizi hep rahatsız edecek.

Kimse çalışmamış da puanı azmış da bilmem ne. Bir kaç kişi kalkmış bide desteklemiş söylenenleri. Kuzum sizler iyi misiniz. Evet bende hakkımı helal etmiyorum. Çünkü yapılması gerekenler yapılmıyor. Dikkat ederseniz elin amerikalı sı bile filmlerin de "ben vergisini veren vatandaşım" diyor. Sen aldığın sakızda bile vergi veriyorsun. hatta her aldığın malzemede birden fazla vergi veriyorsun ötv'si,kdv'si. Devletin doldurması gereken bir kota var. neden bu kota doldurulmuyor. DPB sitesinde belirtilen sayılar neden kapatılmıyor. neden bu açık olmasına rağmen senelerce atama yapılması için bekleniyor. kimse kusura bakmasın, ben açsam isem ne yapılan yol nede araba hiç bir şey umrumda değil. Bundan sonra bana bakmayan kimse benden OY alamaz. Devlet çiftçiye destek vermesini biliyorsa beni de iş sahibi yapmasını bilsin.

Bana kalırsa yorum bile yapma hasitlikten ölecekler.Lise düzeyinden 70 ila 85 arası almışlar 80 üzeri neyse çalışmış emek etmiş onlar yöneticilerin alım sayısındaki azlıklardan ötürü mağdur.Raabim sabır versin.inş daha iyi çalışp başarırlar.70 ila 80 arasının lise düzeyinde atanmak için bekleyişe girmeleri umut etmelerisonra olmayınca atananlara beddua yağdırmaları.. Atananların tekrar girmesini bile hazmedemeyen bireylerin bedduları akılları basmıyor.önlisanstan 11 tne teknik hizmet sınıfı açılmış.lisansta mühendis 66 tane toplamda alanlar farklı.lise düzeyinde 5 tane teknisyen alanlar farklı açılmış.toplamda 82 tane alım farklı alanlarda gerçekleşti.genel idari hizmetler memur veya vhki deen th sınıfına geçersen kurum muvafakat verir.başka kuruma aynı potansiyelde gidemezsinde yerleşemezsinde sistem onaylamıyorda.657 sayılı kanun 73 maddesinde bireyin kendini geliştirmesi sonucunda kazandığı haklar engellenemez diyor.bunu hala algılama problemleri var.

Burada bir sürü atanamamış arkadaş varken bazı atananların atandıklarını her yere yazması çok sinir bozucu. Bana ders vermeye kalkanlar bunu anlayamamış ya da işlerine gelmiyor. Kibir gözlerini bürümüş bir de insanları kıskançlıkla suçluyorlar. Şaka gibiler resmen..

plüfovil93 siz değil misiniz nerde iki gözü ama nerde belden aşağısı tutmayan varsa atanmış liyakat sahibi olanlar atanmamış diyene şans işte diye cevap veren ? Kim neyi yanlış anlamış oluyor bu durumda merak ettim.

Belli ki rahatsız dengesiz bi de liyakat sahibi olduğunu iddaa ediyor yazık çok yazık

Kaç puanla atıyorlar bilen varsa acil yazabilir mi lütfen

incisel
Ben girmeyi düşünmüyorum

b07b
Kadro açmadıkları için artık atanma şansı çok zor, 85 ve üzeri alman lazım ama o da kesin değil tercihlerini de doğru yapman gerek bu seviyelerde puanla açıkta kalan oluyor.

frog
olsa ne olacak kardeş kadro mu açılıyor. 2018 aldığın puanla 2022'de de atanamayacaksın 2020'de de sınav olacak ve önüne geçecek binlerce kişi olacak senden yüksek alıp.

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum benim 81 ortaöğretim puanım var 2020 deki sınava girsem düşük alsam eski puanım gider mi

Üst Alt