Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 atamaları açıklandı...

Zeynep 82 size ateş açmak gibi bir lüksümüz yok .sadece sosyal devlet olabilmenin yol ve yordamını arıyoruz.ben 85.67 ortaöğretimden aldım ve tam bir senedir kontenjan sayısını bekliyorum bir çok arkadaş gibi önümüze gelen kontenjan sayısı kaç 396 ve bu sayıdan diyaneti biz tercih edemiyoruz.Kaldıki bir engellini yaşam standartını yükseltmek sosyal devlet olabilmenin ilkesi olmalıdır.Bana göre ekpss engellinin önüne çekilmiş bir settir ve bu sedin biran önce kaldırılması gerekir.saygı ve sevgi dileklerimle (ateşi siz açtınız bence)

Verilen kadro sayısından haberiniz yok galiba. Lisansta yerleşmek diğer bölümlerden (lise,önlisanstan) şansı daima yüksek. sağlık nedenleri ile ve şartlardan dolayı ders çalışamayanlar olacaktır elbette. aynı performansı herkesten bekleyemezsiniz. güzellik ön yargılardan kurtulmakla başlar, ön yargılarımız olduğu sürece bunu görmemiz pek mümkün değil. Siz ateşi kadro için mücadele verenlere, destek olarak etseydiniz bir katkınız olurdu atanmış biri olarak. zeynep82

89 puanla bandırma üniversitesi hizmetli çıktı fakat karabükte üniversite okuyorum gidip gitmemek konusunda çok tereddüte düştüm

gene atanamadık yaaa yok yaa intihar etmek en mantıklsıı

lacivert21

geçiş yapmayı çok istiyorum fakat üniversitelerin çakılı kadro olduğunu söylüyorlar

kuraya başvurdum fakat Sonuç kaydınız yoktur. Seçtiğiniz sonuca ait sınav başvurunuz veya tercihinizin olduğundan emin olunuz. yazisi falan cıkıyor kura sonuclari ile farklımı ? tercih ve başvuruyu yaptim ve ösym sayfasında başvuru gözüküyor tercih falan

82 puan İle imam hatip hizmetli atanamadık birşey anlayamadım

89 puan ile Mersin’e atanmışım fakat gördüm ki atanamayan çok arkadaşımız var burda. bu biraz buruk bir sevinç oldu. özel sektör zor, halen çalışıyorum şu an zaten hamallık yapıyorum bildiğin. umarım atanan atanamayan herkesin gönlünce olur her şey.

Yine, yeniden atanamadık. Hakkımı ve nice engellilerin hakkını yiyenler haram zıkkım olsun boğazınızdan çıksın.

Atanamadim moralim çok bozuk?

Onlisans 75.227 ile atanamadim arkadaslar ozel sektorde iş verseler onada raziyim hic bir sekilde iş bulamiyorum ne yapacagimi bilmiyorum 6 yildir işsizim

zeynep82
lisanstan mühendislik ve diyanet dışında 90 civarı alım yapıldı size göre bu rakam aşağı yukarı 12000 kişinin 1 yıl beklemesine karşılık olabilir mi?
2016daki sınava giren arkadaşlar 60 puanla atanırken 2018 de 80 üzeri puan alan arkadaş atanamıyorsa bu tamamen plansız bazı sebeplerle 2018 sınavının hemen öncesi yapılan adil olmayan anlamsız alımdır. sınava girilen dönemler için sadece adil olmalarıni bekliyorum bekliyoruz hakkımı helal etmiyorum diyen arkadaşların feryadı bu yüzden. umarım anlatabilmişimdir.

haklısınız iki üniversite ile de konuşurum durumu umarım bir çözüm sağlarlar

Ortaöğretim , Önlisans , Lisans İle Sınava Girip 80 90 Alıp Atanamayanları Görünce Ben İlköğretim Kura İle 2.Kez Atanamadım Çok Şaşırmadım
Bu Duruma Ben Zaten Fazla Umutlanmamıştım Ama Çıkmadık Candan Ümit Kesilmez Diye Bi Umut Bekliyordum Olmadı Atanan Arkadaşlara
Hayırlı Olsun Diyelim Yapıcak Bişey Yok Çok Az Kontenjan İle Alım Yapıyorlar Birazda Ondan Atanamıyoruz..

ByKeskin
2014 den buyana hepsine katildım kurada sıfır hiç cıkmadi:) kuraya artık umut bağlamiyorum hayal kurmak boşa gitmek isteyeyen biri cıkar yene kurada:)

Önlisans dan giripde 80 alip atanamayan varmi?

Yine atanamdik 5 kez oldu insanin hicmi sansi olmaz ölmek istiyorum hakkim haram zikkim olsun

86.3 puan ortaöğretim meb hizmetli 30 tercih. Hiç biri gelmedi. Ben hakkımı, zihinsel engelli olmayıp da, zihinselden sınava girenlere helal etmiyorum. Sayıları hiç az değil

olmaz olsun böyle sınava böyle atama yine gittiler ağır engelli ağır özürlü adamların atamasını yaptılar iki gözü görmeyen belden aşası tutmayan adamların ataması yapıldı....
soneroz.16
benimde bu 2020 deki sınava 5. girişim olacak olmaz olsun böyle sınav yerin dibine batsın....

mehmetx
valla bende çok düşünüoyorum intihar etmeyi...

Beyler üzülmeyin bende bugun uzuldum ama yapacak birşey yok belki 2020 de alim cok olur 18 te girenlerin puanlari yanmadi yine tercih yapabilirsiniz.

BabYoda bildigim kadarıyla eyer atanırsan ve unıversıte yada yukseklisans okunuyorsa oraya atamani alabilirsin ,üniversite de bizim sinifta iki kişi lise hemsiresiydi 2. sınıfta atandılar ama universite okuduklları ıcın dırek atamaları okudukları yere alabilmişlerdi

umarım hizmetli kadrosu içinde bir çözüm sağlarlar

Liseuide kuraya tabi etselerde milletin şansı açılsa

Kim alcak 85 üstüde atancak hizmetli için çok yüksek lise puanı😐

Sınava girmeden atanıyolar ne güzel

Bizde puanla yüksek olduğu için hiç olmucak

Üst Alt