Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 atamaları açıklandı...

Engel türüne göre sorular farklı mı oluyor her engelli bireye aynı sorular mı soruluyor

ben Ankara Meb Taşra 81.22301 ile atandım Vhki önlisans 8 kişiydi en düşük 80.56 gibi bişeydi

memurlar da gözüküyor ordaki robotla sıralattım tercih yaparken Ankaralı olduğum ve burda ikamet ettiğimden ilk sıraya bunu 2. sıraya Hacı Bayram Veli yi falan yazdım ilk 5 Ankaraydı şükür ilk tercih geldi

Moderatör tarafında düzenlendi:
kadro alım çoğaltılmazsa bu puanlarda alımları bile çok zor buluruz. Kpss ye bakın mesela. Bizde hızla ona doğru gidiyoruz. engelli istihdam kotası hızla doluyor. 2012 de ilk yapılan sınavdaki gibi kolay değil artık hiçbirşey. keşke özel sektörde elini taşın altına koysa da engellileri uygun şartlarda istihdam etse. atananlara hayırlı olsun.

2020 Atamalarında imam-Hatip olarak atanan var mı arkadaşlar

BabYoda

Bence atanmışken git gerekirse üniversiteyi dondur. Asaletini aldıktan sonra üniversitenin olduğu ile tayin ister devam edersin memuriyette eğitim hakkı vardır sorun yaşamazsın .

Göreve başladıktan sonra dilekçenizi verebilirsiniz ama Müdürler genelde sıkıntı yapıyor ama özel durumunuzdan dolayı 657 sayılı Devlet Memurları kanununda tayinde önceliğiniz var. Bir engeli arkadaşım maliyede görevli idi ilk yılında dilekçe vermesine rağmen tayin süreci 2 yılı buldu ancak üstleri ile sıkıntı yaşadı saçma sapan işlere genelde onu öne sürdüler. En güzeli asaleti aldıktan sonra vermek en azından çalışma arkadaşlarınız ile sıkıntı yaşamazsınız.

Hayırlı olsun arkadaslar birsey soracagim. Ben 2018 te ilk defa girdim ekpss sinavina. 2020 de tekrar gideceğim fakat osym sitesinde engel durumumu belirtmiyor. Sorun olur mu bireysel basvuru yaparken yoksa osym burosuna gidip mi basvuru yapmam gerekiyor

Giren sayısı artıyor 2018’den yığılma var kota bitmek üzere
Her kurum kadro açmıyor (nitelik sıkıntısı çıkacaktır) 85+ puanlar bile çöp olacak bilinçlenip birlik olup SES OLMADIKÇA daha kötü günler yakındır.
Twitter, Cimer veya medyada hak aramadıkça yeni sınavın hiç bir önemi yoktur!.

EKPSS başvuru tarihleri belli henüz nasıl başvuru yapacağım

Kura çekimi tarihi ne zaman arkadaşlar bilgisi olan yazabilirmi

Üst Alt