Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 Şubat atamasında tercih yapacak engelli öğretmenler!?

d0st

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar şubat ataması için tercih yapacak ve önceki yıllarda tercih yapmiş atanmış öğretmen arkadaşlar buyurun konuşalım atandıktan sonra bizi neler bekliyor neler yapmamız gerek göreve başlayınca bizi neler bekliyor haklarımız neler..vb kafamizdaki sorulara sorunlara beraber yanit bulalim benim alanım edebiyat öğretmenliği

merhaba,

ösym ais brans sıralamanız kaç hocam ?

ben herşeye hazırlıklıyım ve bazen kendimi sadece 2 yıl görev yapacakmış gibi koşulluyorum en iyi ihtimalle.

çünkü herşey yolunda gitse bile toplumun biz psikiyatri grubu rahatsızlıkları çekenlere bariz bir önyargısı ve dışlaması var ordaki öğretmenlerde bunu yapacaktır öğrenciyi zaten saymıyorum bile duysalar kıyametler fırtına herşey beklenir artık.

aday öğretmenliği geçmek psikiyatri grubundakiler için bence tamamen şans işi.(sınavlarda zorlanmayacağımı düşünüyorum ama)

aday öğretmenlik sınavını merak ediyorum ben çok zorluyorlarmı ?

Ben öğretmenlik yapabilir raporunu da düşünüyorum şimdiden alabilir miyiz benim raporum psikiyatri değil genel-kronik süreğen ama anksiyete depresyon..gibi gibi teşhislerle ilac kulkandım ilaç raporlarım var şuan da wellbutrin ve dikkat için ritalin kullaniyorum rapirumda risperdal de var sorun olur mu diye düşünüyorum

Tut ki olmadı aldım ögretmenlik yapabilir raporunu ben ne anlatıcam derste alanıma dair hiçbir şey yok aklımda

Yıl 2015 idi Aday öğretmenlikten bugüne kadar atılan olmadı demişti kuruldan bi hoca ama ben ilk olabilirim diye endişeleniyorum 🙄

d0st guzel bi bilgi paylastiniz ama ben sizden daha endiseliyim sanirim.
Benimki tamamen psikiyatri ama sadece bitane ilac kullaniyorum.

Tercihler başlanadı mı ben goremiyorum başlayınca kim görürse haber etsin lütfen🙏🙏

Engelli beden eğtimi öğretmeni kaç kişi var acaba atama bekleyen gurup oluşturalım lütfen

d0st

Ben sisteme girdiğimde hata veriyor yani bir hata mesajı alıyorum...
muhtemelen bir duyuru yapılacaktır tercih sistemi açıldığında.

Puan 58 atanma ihtimali varmı beden eğitimi branş

Sizin brnaş neydi kar yağmur

narkoz21

herkesi alacaklarsa ,tabiiki var. :)
fakat kontenjan bu şekilde kalırsa bilemem. siz başvurunuzu yapın her durumda,ne olur ne olmaz.

hala sistem açılmadı,bir duyuruda yok. off beklemek sıkıntı..

arkadaşlar mrb, ben sosyoloji mezunuyum.felsefe öğretmenliğini tercih edeceğim.Arkadaş da sınıf öğretmenliği bitirdi.2018 Ekpss ilk alımında memurluğa yerlesti.Öğretmenlik alımı içinde başvuracak.Ancak başvuru şartlarındaki 11. maddede daha önce bir memurluğa yerlesenler tercih edemez diyor.

Psikiyatri rahatsızlığından bahsetmeyin bence. Okul müdürünüz bilse yeterli. Hastalık dönemlerinde rapor kullanırsınız olmadı. Ben memur olarak çalışıyorum. Manik depresifim. Kimseye bişi bahsetmiyorum.

Bununla ilgili kesin bilgisi olan varsa yazabilir mi

sisteme giremiyorum hala ben (mebbis)

There is no row at position 0.

bu hatayı alıyorum hala girebilen varmı?

kar&yağmur
Şimdi deniyorum ama şöyle bir yazı geliyor başvuru yaptırmıyor bana.

Rgajb1.png

resim görünmeyebilir acemilik. 2016 ve 2018 yılında girmiş olduğum sınavlarda 2016 yılında atamam yapıldı fakat 2018 yılında aldığım puanı kullandırmıyor bana! Çıldırmak üzereyim.

yani atanmışsanız 2016 veya 2018 puanınızla başvurunuzu işleme almayacak. sanıyorum kılavuzda da belirtilmişti bu.

ok duyuru geldi.. :) :) :)

Eğer yanlış okumadıysam ilandaki konu şu şekilde idi , o dönem alınan puan ile yerleştirildi ise aday aynı puan ile ataması yapılamıyordu fakat ben 2018 yılında girmiş olduğum sınav ile ne tercih yaptım nede atandım. Yani 2018 yılındaki sınava boşyere mi girmiş oldum? Tekrar ediyorum 2016 daki sınav puanı ile atamam yapıldı (düz memur kadrosu) 2018 ayrı bir sınav.

İlanda geçen konu bu;
07/02/2014 tarihli ve 28906 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Engelli Kamu Personel Seçme
Sınavı ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmelik hükümleri
çerçevesinde EKPSS sonucuna göre herhangi bir kadroya yerleştirilen adaylar bu duyuru
kapsamında yapılacak yerleştirmelere geçerliliği devam eden aynı eğitim düzeyine ait EKPSS
puanı ile başvuru yapamayacaktır.

sipNOz

hımm hocam doğrudur ama şuanki durumunuz nedir? kamuda kadrolu olarak çalışmakta mısınız?

bende tercihleri giremiyorum sisteme..

Evet bir kamu kurumunda çalışıyorum 2016 puanı ile 2017 yılında atamam oldu. Formasyonu da 2018 yılında bitirdim ve sınava girdim (ekpss lisans) farkındayım 2016 puanımın geçersiz olduğunun ( ki o dönem aynı puanla 2 tercih yapabiliyorduk "üst kadroya" ) neden 2018 yılı ekpss puanım ile tercih yapmıyorum. 5 kişilik kadro açılmış ve 2018 puanım ile 2. Sıradayım. Oturup ağlayacağım şimdi.

anladığım kadarıyla önceden istifa etmeniz etmiş olmanız gerekli idi veya bu süre içersinde istifa etmeniz lazım.

yani bildiğiniz üzere aynı anda 2 kadroyu işgal edemiyorsunuz.

gayetde yerinde bence. yanlış anlamayın yani..

Umarım aynı durumla karşılaşmazsınız :) sadece engellilerin karşılaştığı bir sıkıntı bu normal bir birey kpss ile düz memurluğa atanıp daha sonraki yıllarda öğretmen olmak istediğinde sınava girer ve İSTİFA ETMEDEN ataması yapılır muvafakatname ile. Yani istifa etmeye gerek yoktur. Aynı puan ile tercih yapmaya çalışmıyoruz. Çalıştık didindik ve formasyon aldık, üzerine tekrar bir sınav stresi çekip 2018 ekpss ye girdik ve derece yaptık. Yinede atamanız yapılamaz deniyor bize. Bir defa yerleştiniz ve üst kadroya geçemezsiniz denilmekte. Yani doktorluk avukatlık ya da mühendislik okumuş olsakta tercih yapamayacağız. Farklı sınavlardan farklı puan almış olsakta.

Umarım aynı durumla karşılaşmazsınız.

amin amin amin teşekkürler.
:) sadece engellilerin karşılaştığı bir sıkıntı bu normal bir birey kpss ile düz memurluğa atanıp daha sonraki yıllarda öğretmen olmak istediğinde sınava girer ve İSTİFA ETMEDEN ataması yapılır muvafakatname ile. Yani istifa etmeye gerek yoktur. Aynı puan ile tercih yapmaya çalışmıyoruz. Çalıştık didindik ve formasyon aldık, üzerine tekrar bir sınav stresi çekip 2018 ekpss ye girdik ve derece yaptık. Yinede atamanız yapılamaz deniyor bize. Bir defa yerleştiniz ve üst kadroya geçemezsiniz denilmekte. Yani doktorluk avukatlık ya da mühendislik okumuş olsakta tercih yapamayacağız. Farklı sınavlardan farklı puan almış olsakta]

hayır anladığım kadarıyla tercih yapabilirsiniz ama çok riskli çünkü bulunduğunuz kadrodan ayrılmanız gerekecek.
yalnız birde şöyle düşünün ,aynı anda 2 tane kadro da görünecektiniz bu dediğiniz olsaydı.

mesela eğer öğretmenliğe tercih yapmıyorsanız başka birinin şuan yerleşme şansı var demek oluyor. yada ordan ayrılmış olsaydınız 1 kişilik yer açılmış olacaktı.

öyle düşünün birde.

sonuçta siz yerleşince 1 tane kişinin kadtosu gidiyor burası çok açık bir durum (oraya başkası yerleşemiyor artık göreve başlamasanız dahi)

Ekpss meb ataması için tercih yapamıyorum

arkadaslar tercih yapabilen var mı ?
tercih bilgilerinde illeri seçemiyorum çıkmıyor hiçbiri.
yani onay il seçimi çıkıyor ama tercih için illeri seçemiyorum.

Anlaşamıyoruz sanırım, istifa etmek diye birşey yokki? Öyle bir mecburiyet yok yani. İstifa etmeden tercih yaparız ve atanırsak muvafakatname alarak yeni görevimize başlarız. Yani sizin dediğiniz gibi olacak olsa idi istifa etmemiz gerekirdi ama birde atanamazsak üst kadroya, ne olurdu sizce? İşsiz ve atanamamış biri olarak ortada kalmazmıydık?
Yani şu anlaşıldı bir defa atandıysak eğitim kariyerine son verip sadece salla başı al maaşı modunda bir ömür bizi bekliyor. Hedef kariyer hakgetire.

Üst Alt