Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 Şubat atamasında tercih yapacak engelli öğretmenler!?

Sahte engelli raporu alanlar boşuna başvuru yapmayın atamada roporun teyidini isteyecekler

il milli eğitim müdürlüğündeyim ve runtime error veriyor,sisteme girebilen varmı??

sanırım bugun ben tamamlayamayacam ... server error runtime error veriyor off ya çattık ...

Aynı hatayı bendede veriyor düzeltemediler daha

memur olup başvuru yapamayanlar özel mesaj atsın. burda bize abuk subuk mesaj yazanları dıkkate almayın. ortada bir haksızlık olduğu halde sırf çıkarlarına ters olduğu için bizi haksızlık yapmakla itham edenler vs onları Allah ıslah eylesin.

En azından bir işiniz ve maaşınız var nankörlüğün anlamı yok empati kurmayı dene

sistemler sorunlar nedeniyle ben bugun işlemimi yapamadım.

1 saatten fazla il milli eğitim müdürlüğündeydim.

narkoz21

Nankörlük mü? Dilencimiyiz biz? Burda herkesin bir sağlık sıkıntısı var. Ve bu şartlar altında elimizden geleni yapıp çalışıp didinip atandık. Birileri önümüzden çekilsinde düşük puanla atanalım demedik. En ufak bir adeletsizlik var ise bu sistemde bilinki iki taraftada hakkımı helal etmiyorum.
Allah gönlünüze göre verir inşallah.

sipNOz konuşmalarımda kimsenin (en ufk bir) ahını (dahi) almamaya çalışıyorum.
öncelikle bizim bu konuyla bir bağlantımız yok.
ancak şöyle bir durum var, ben eminim ki devletin bu konuda yaptıklarına karışamazsınız (yani hukuki yolları çok istiyorsanız deneyin)
yinede çok bişey yapabileceğinizi sanmıyorum çünkü iki etken var

a) akla uygun bir düzenleme gibi görünüyor. siz daha üst bir kadroya yerleşeceksiniz diye hiçbir kadrosu olmayan birkimse yerleşemeyecek.
b) devletin yapmış olduğu bir düzenleme resmileştiğinde hiçbirşey yapamazsınız.

....

Madem çok istiyordun öğretmenliği hipnoz kardeşim memurluğa neden başvurdun koyun can derdinde kasap et derdinde misali bizim meselemiz mahkemeyi dene

Peki engelli öğretmenlerin zorunlu görevleri kaç yıl sürüyor?

Pedagojik Formasyon

Arkadaşlar benim formasyon sertifikam yok; ancak başvuru esnasında onunla ilgili bir kısım göremedim. Şimdi ben de başvuru yapabiliyor muyum? Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olun.

Pardon varmış yeni gördüm...

Yeni fark ettim ki bitirdiğim bölümü girince formasyon bilgisi istemiyor, başvuru yapsam sorun olur mu?

ben öğretmen değilim ama daha önce sırf memurluğu seçip daha sonra nasılsa öğretmen olayım diyen insanlar yüzünden o memurluğu elde etmek isteyen binlerce engelli kardeşimiz perişan oldu

Meb bu konuda şimdi çok güzel bir adım attı tebrik ederiz
bundan sonra öğretmen olmak istiyorsanız sadece öğretmenliği bekleyeceksiniz, memur olmak istiyorsanız memur olacaksınız

empati kurabilen herkes bu zulmün farkındaydı zaten

ama biz ne desek de nafile bilmediğimiz görmediğimiz hayat hikayeleri oluyor önce memur oluyor sonra öğretmen oluyor onlara lafımız yok anlayan anladı

Rabbim herkesin gönlüne göre versin

@Payitaht o sistem hataları yani sistemsel sorunlar nedeniyle oluyordu. bugün yaptığımda soruyordu formasyon bilgilerini.
ve evet formasyonsuz atamanızı yapmazlar.
bugün başvurumu tamamladım bende...

Merhaba, kanunen soruyorum işin ahlaki, vicdanı boyutunda vicdanım rahat.

AÖF İŞletme mezunuyum 2016 puanı ile memur olarak atandım.
Şu an Sosyal Bilgiler Öğrt. okuyorum. Diyelim ki mezun oldum. 2022 veya 2024 neyse sınava girdim.
Öğretmen olarak tercih yapabilecek miyim. Yoksa memur olduğum için bu engellenecek mi.?

Şu an memur olanlar tercih yapamıyor, fakat sanırım onlar aynı diploma ile tercih yaptıkları için sıkıntı çıkıyor. Benim diplomam farklı olacak.

ismira86 memur olanlar öğretmenliği tercih edemiyor diye yönetmelik yayınladı MEB yani eskiden olsa olurdu yada değişirse olur ama şu şartlarda olmuyor

memurlar öğretmen olamıyor diye bir şey yok sadece aynı puanla önce memur olup sonra öğretmenliğe geçiş yapamıyorsun mesela ben 2008 de memur oldum ozaman ekpss yada ömss yoktu kurumlar kendi açıyordu sınavı bizde mi öğretmen olamayacağız nerde yazıyor biri göstersin bizde görelim ayrıca haksızlık yapıyor diyen şahıslar ben çalışırken bile ders çalışıp senden çok puan alıyorsam sen alamıyorsan birde kendinizi sorgulayın

2020 Engelli Öğretmen Atamasındaki Ilkogretim Matematige ayrilan branş hakkinda

Arkadaslar bildiginiz uzere 750 engelli ogretmen atamasi kontenjanlari acildi. 50 matematik 70 civari Edebiyat varken nasil olur da ilkogretim matematige ayrilan kontenjan 4 olabilir. Çünkü normal kpssde son atamasa 20 bin ogretmen atamasinin 1453 tanesini ilkogretim matematik olustururken 750 atamadan 4'ü sizce de çok düşük değil mi? Bu konu hakkinda bir fikri olan arkadaşımız varsa fikirlerini bizlerle paylaşabilir mi

söylenebilecek birşey yok gibi. çünkü yıllarca lise matematiğe (kpss ama) çok az kontenjan ayrılmış ve yığılmalar oluşmuştu keza türk dili edebiyatında da durum bu şekilde.

halbuki ilköğretim matematiğe çok fazla kontenjan ayrılabiliyordu üstelik ilköğretim matematik branşında fen edebiyat - eğitim aynı andada değil sadece eğitim var

neyse sadece ilköğretim matematik için söylemiyorum mesela sınıf öğretmenliğine ingilizceye
din kültürü ve ah.bilgisine kpss ile çok çok sayıda yüklü atamalar yapılmış idi ama kimse bişey söylemiyordu ...

bu konuda branş dağılımı nasıl düzenleniyor bilgim yok fakat kpss ile alımda sık söylenen bir cümle vardı o da şu: "ihtiyaca göre yapıyoruz"

başka da bir bilgim yok...

aa sadece şu ayrıntı mevcut milli eğitim bakanı branş dağıımlarına ağırlık verileceğini belirtmişti geçenlerde.

ezel14

1 yıl sonunda adaylığın kalkıyor ama 6 ay yada 1 yıl içerisinde tayin hakkın var

makounichi

hocam ben memurluğa atandığım puandan farklı bir puanla tercih yapmaya çalışıyorum ama sistem kabul etmiyor. 2016 yılında aldığım puanla memurluğa atandım 2018 puanımla hiçbir tercihte bulunmadım ama öğretmenliğe başvuru yapamıyorum.

selamlar ,

arkadaslar öncelik sırası ile alakalı makine hata vermezse benim atanıyor olmam lazım.
da bu öncelik sırası kafamı karıştırdı.

ben formasyon belge tarihini gg.aa.yyyy formatında girdim ve sistem otomatik olarak gg/aa/yyyy şeklinde çıktı verdi.
bu makinenin hata yapmasına neden olmaz değilmi öncelik sırasıyla alakalı

şuan çok çok tedirgin oldum da konu hakkında bilgi sahibi olan varsa bu sorumu cevaplandırabilir mi?

yakups hocam sorumu gördüyseniz bir cevap yazarsanız çok sevinirim ,çok tedirgin oldum çünkü.

kar&yağmur Korkacak bir şey yok.Tarih Formatını sistem otomatik öyle yapıyor demek ki.Çok önemsiz bi konu kafanızı takmayın. Hayırlı olsun şimdiden.

Üst Alt