Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 Şubat atamasında tercih yapacak engelli öğretmenler!?

yakups

sağolun hocam, bakalım salı günü görücez..

yani hocam bu öncelik sırası mezun olunan alanla alakalı değilmi?

kar&yağmur Öncelik hakkı evet mezun olunan alanla ilgili.Mesela rehberlik mezunları yerleşir kontenjan kalırsa sosyoloji mezunu olup formasyonu olanları da bakanlık isterse 2.öncelik olarak atar.Sizde bir problem göünmüyor.Rahat olun.

2020 Şubat öğretmen atamasında felsefe grubu öğretmenleri var mı tercih eden

Son atamada kaç kişi varız tercih yapan felsefe grubu öğretmeni

senfatma

meb kpss ile alımda kaç kişi başvuru yapmış , felan yayınlıyordu ama bunda hiç yapmadı. neyse zaten salı herşey belli olmuş olacak.

geçmiş olsun

Çok güzel oldu bu fırsatçılar yüzünden engelli öğretmenliğe arçtsnmak hayal olacaktı atandın memurluğa madem işine bak okadroyu bırak sırf para için hem kendin gibi engelli bir arkadaşını mağdur et hem devleti mağdur et yemezler şunu öğrendim fırsatçılık engel tanımıyor

yani o değilde ben, memurluk gibi rahat bir iş varken öğretmenliğe geçmek isteyenleri anlamıyorum.

hele bu öğretmenlik mesleğini "doktorluk","avukatlık" ile mukayese edenleri hiç anlamıyorum.

bunları şu üç sebepten söylüyorum

1) öğretmenlik yaptım hasbel kader biliyorum (3 yıla yakın öğretmenlik yaptım)
2) bizim nasıl atama sıkıntısı çektiğimizi , saygınlığın ne kadar düştüğünü görmüyorlar sanırım.
3) maaş: maaş bence çok düşük öğretmen için şuan. evet diyeceksiniz memurlukta daha düşük ama o rahatlığa o performansa ben azıcık aşım kaygısız başım derim.

Bazı insanlar inan kaşınıyor hakereti hakediyorlar ben 50 ve 75 puan arasında ne mezunu olursa olsun utanmadan arananlar öz eleştiri yapıyor kapasiteleri olsa en az 82 puan alan adam hizmetli memur ogretmen mühendis olarak atanan birisini takdir ederim hak ediyor derim bu ekpssyi komple iptal etcen sağlam insanların girdigi kpssye eskisi gibi sokcan utanmadan yok kontenjanları artırın yok atama donemleri artsın çünkü o diplomaları alanlarda kapasite olcak kapasite olan bir insan ekpss gibi kolay bir sinavda rezil puan almaz hatta o kadar hak tan bahsediyorlarya işlerine gelmeyince ben engellyim ben onu yapamam islerine gelmeyince niye biz engelliyim diye ayrimcilik yapiliyor hakkim yeniyor demeyi biliyorlar bu sinavi biraz daha zorlastirsalar aldiklari puanin daha azini alirckapasitesi olmayanlar cok basarilisiniz ondanmi bu puanlara medet umuyorsunuz birde kurumlar da başta meb olsun ya başta diyeceksiniz ki ben sınav puaninin 4 yil olmasina karsiyim diyeceksin devlet goreve atanan insanlara izin veriyor sinava basvurmasina izin veriyor sonrada yok atanan tercih yapamaz diyor kendi koydugu maddeyle celisen bir kurum olur mu demeye gerek yok meb kadar birseyleri plansiz hareket eden en basta uygulama yapan yok zaten puani yuksek olan birisi once hangisi onun uygunsa tabiki onu terci edecek sonra başka sartlar olursa ona yönelecek Ozellikle yuksek puan alan birisi kimsenin hakkinada girmiyor alin teri akitiyor yuksekcpuan aliyor kapasitesi olan calisir yuksek alir yuksek puan alip memur olan sonra ogretmenlik imkani devlet taniyorsa meb alt teskilat olarak hak yiyemez hak boyle yenir yüksek puan alan kisiler torpil yaptirmiyor yada 50 puan alan biri 90 puan alan kisinin hakkini yemiyor hak boyle yenir egitim hakkı nasil engellenemiyorsa o zaman kimse egitimde tamamlamayacak cikari icin

falatbar

bilmiyoruz ama şuan ayın 11i oldu.

acaba e - tebligat atama açıklanma saatiyle aynı saatte mi yapılacak.

Genelde akşam 5i buluyor açıklanması inşallah yine öyle olmaz.

@ezel14

rica ederimmm ;)

tercih sonuçları ne zaman açıklanacak ? bilgisi olan var mı ?

kardeşim onu bende anlamadım 2016 ve 2018 puanlarıyla başvuru yapılamıyor birini kullandıysan sen bu seneki sınava gir bence bu seneki puanınla atanırsın bence

@fthklnc

hayır ama aday öğretmenlik süreci var.

ilk tercihime atandımmm.. :) :) :)

Son düzenleme:
yakups

çok sağolun,yazılarınızı okumuştum da faydalandık biraz olduğu kadar ,Allah razı olsun.

VAN'a biyoloji öğretmeni olarak atandım , van var mı?

kar&yağmur
hayırlı olsun, bende van , 7. tercih

atananlar SÖZLEŞMELİ mi yoksa KADROLU mu başlıyor?

fthklnc

aday öğretmen oluyoruz, yönetmelikleri henüz inceleme fırsatım olmadı.
fakat sanırım sınav ve değerlendirilmeye tabii olucaz.
ben perşembe gidecekmişim yaf uçak biletimi ayarladım da..

kar&yağmur

Hocam ne zaman gitmeniz gerektiğini nereden öğrendiniz Van il milli eğitimi mi aradınız ? Yazar mısınız öğrendiklerinizi

Ben Urfa Milli Eğitim'i aradım kararnameniz henüz bize gelmedi gelince biz sizi arayacağız dedi memur

d0st

vana atanmadım ki :) ,kendim karar verdim . zaten açıklandıktan sonra 15 gün değil mi süresi.

sadece şu veri bulunuyor belgeyle ispatı kesinleşmiş mücbir nedenlerden dolayı 2 ay içinde başvurulmazsa kişinin ataması iptal edilir.

atama işlemlerini başlatan var mı?

merhaba,

öğretmenlik için atama işlemlerini başlatan var mı acaba,ben yarın gideceğim de inşallah ,merak ettim.

Ben bu gün aradım Atanilan ilin milli eğitim sitesinden takip edin dediler daha dosyam ulaşmamış duyuru yapilacak dediler

Huano

hocam yani şuan gitsek bile işlem yapmıyorlar öyle mi?

öyleyse acaba ben ne yapacam birkaç hafta istanbulda :(

yarına uçak biletim var..

Önce bir arayıp sorun milli eğitime ben kilise atandım bana öyle dediler

Üst Alt