Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 Şubat atamasında tercih yapacak engelli öğretmenler!?

çok geç artık ...ben bileti satın aldım ...ama oraya gidince sorarım ...
Huano
ne dosyası bu arada merak ettim bizim burdan başvururkenki dosya mı acaba?
ama onkara bildirim elektronik olarak yapılacak denilmişti ne dosyası anlamadım.

kar&yağmur

Galiba daha sistemlerinde görünmüyor dur muhtemelen onu diyorlar zaten sitelerinde de duyuruyu yayınlıyorlar

Huano

yani duyuruyu beklemek zorunlu öyle mi? (kesin?)

peki bilgi verdiler mi ne kadar sürede yayınlarlar diye yaf bugun vaktim vardı ama nedense aramadım il milli eğitim müdürlüğünü,

birde buranın il mem den götüreceğimiz bişey yok değil mi?

kar&yağmur

Bana duyuru yayınladığı zaman istenilen belgeleri getirirsin dediler şuan olmuyormuş bildiğim bu 1-2 gün daha bekler yayınlanmaz ise bir daha arar sorarım şimdilik bekliyorum

2018 puanıyla kaç öğretmen ataması yapıldı ? hayırlı günler

Merhaba, atananlar için izlenmesi gereken yol konusunda yönlendirebileceğiniz konu var mı? Atandığım yer benden acele evrak ve nerede görev yapmak istediğim konusunda dilekçe istiyor. postayla yollayın diyorlar. Kararname gelmeden neyin nesi anlamadım. iki günde gitme ihtimali var mı kararnamenin ayrıca 15 günlük yasal sürece ne oldu. inisiyatif meselesi mi? ayrıca atandığım il merkezde alanımda boşluk olmadığı için uzak mesafelerdeki ilçeleri söylüyorlar. bu nasıl iş anlamadım. atanmadan önce herkes sizin tayin isteme hakkınız var diyordu şimdi hepsi yok öyle bir şey deyip dediklerini inkar ediyorlar. zor durumdayım. böbrek nakilliyim ve çok dikkatli olmak zorundayım. üşütmek bile böbreğime mal olabilir. böbreğim giderse zaten öğretmenlik yapamam. şimdi başvuru yapsam mı karar veremedim. diğer yandan bana tayin hakkın var demeselerdi tercih yapmaz başkasının hakkına girmezdim başkası atanırdı yerime. kafam çok karışık. bu konularda destekli bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olun.

Arkadaşlar bu mal birimi beyanını il milli eğitim den alınacak diyorlar atandigimiz il den mi yoksa kendi sehrimiZDen mi aliyoruz

Bir sonraki engelli öğretmen ataması tahmini ne zaman olur arkadaşlar?

%45 şizofrenim ama öğretmenliğe normal Kpss (eğitim bilimleri) ile atandım.

Selamlar, arkadaslar mal bildirim beyannamesini gittiginiz il memden alabilirsiniz.

kar&yağmur daha ortada bir şey yok evraklarımı kargoya verdim raporum eksik yarın alacağım inşallah. çok da sevinemedim ben:(

kar&yağmur ben ili aradım kargoyla yollayın dediler hatta aps ile göndereyim dedim gerek yok dediler. her şeyin elektronik başvuru formunun bile fotokopisini yolladım. onlara da söyledim. bir tek rapor eksik onu da gelirken getirirsin dediler.

Arkadaşlar engelli olarak atanan öğretmenler kadrolu mu sözleşmeli mi oluyor bilen varmi

Huano bildiğim kadarıyla kadrolu sözleşmeliler yer değiştiremiyorlar 3 yıl boyunca sözleşmeli oldukları için.

yaf bana neden belgeleri doğrulamamız gerekli denildi yada neden hepsine aynı davranılmıyor , bazı arkadaslara evrakları teslim edere etmez göreve başlarsınız denilmiş..

kar&yağmur
Daha önceden kurumda memur olanların öğretmenliğe geçişi daha çabuk olabilir. Öyle bir durum varmı acaba?

istanbul il mem ve diğer illere atanan öğretmen arkadaslar , iletişimde olalım lütfen size ne bilgi verildi yazar mısınız (ilktama)

Kalan 21 boş kontenjana atama yaparlar mı sayı arttırıp

merhaba. eğitim fakültesi 2.sınıf öğrencisiyim. geçenlerde puanının geçerlilik süresi boyunca mezun olucak kişilerinde başvurabildiğini okudum. bu yüzden bu sene ekpssye gireceğim. mezun olduğumda puanımı kullanabiliyor muyum kesin bilgisi olan var mı? Şimdiden çok teşekkür ederim :))

merhabalar,

istanbul il meme atanıp başlayan var mı?

1 ay oldu ama hala göreve başlatmadılar.

Üst Alt