Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2021 EKPSS ile atananlar buraya

SezerS.

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Atananlar kimler? Nereye atandınız?

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sezer kurada cekılmısmı ösym den baktım bulamadım bılgın varmı

Samsun 19 Mayıs Üniversitesi hizmetli memur olarak atandım. Atananlara hayırlı uğurlu olsun.

Arkadaşlar mebe atananlar WhatsApp grubumuza bekleriz. Grubumuzda geçen yıl atanmış memur arkadaşlarımızda var. Her türlü bilgi alışverişi ve yardımlaşma göreve başlama sürecinde birbirimize destek olmak içim grubumuzu kurduk. Linkten gruba katılabilirsiniz. https://chat.whatsapp.com/CO6bTHOTNhC81ldjStF4Ox

Çok teşekkür ederim. Şimdi koşuşturmaca başlayacak. Ev tut, belgeleri teslim et vs. vs. Yakınlarım Samsun'u öve öve bitiremiyor çok sevindim böyle güzel bir şehre çıktığına. Sizin görüşlerinizi de alırsam sevinirim. Samsun ile ilgili tavsiyeleriniz var mı ?

Her hangi bir yere atanamadim.3 kez tercih yaptım 2018 2019 2021 tercihi çıkmadı olan olmuş artık. Atanan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun derim

Atanan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun inşallah 🙂 o kadar tatlı ve heyacanlı telaş ki Allah herkese nasip etsin inşallah 😊

2018 ekpss puanıyla 2021 tercihlerinde yerleşen oldu mu?

2018 ekpss puanı ile 2021 ekpss tercihlerinde yerleşen oldu mu? 2018 puanı ile yerleştiyseniz 2018 puanınız kaçtı?

3.atamayı engelleyip sinav yaptıranları Allah işe başlatmayı nasip ettirmesin..

Atanan bütün herkese hayırlı olsun. Atanamayanlara da Allah tez zamanda atanmayı nasip etsin. 🤲

Atanan arkadaslarimiza hayirli olsun.Ben birkac soz yazmak istedim.İlk once atandigi halde yine sinava giren ,30 tercih yerinin tamamini farkli sehir yapan kisileri kiniyorum.Bu utanmazliktir,hak yemektir.Bu engellilikte degildir.Ayrica sahte rapor alip atanan sahtekarlarda elbet bunun hesabini hem burda hemde obur dunyada verecektir.Bir insan sianava 3 neden icin girer.1. Atanmak icin.2.tayin alamiyordur onun icin girer ama tercih listesine istedigi ili sadece yazar ,utanmadan 30 farkli il secmez.3. Mesleginin kontejani acilmistir o sebeple girer.Keyif yzunden ,kendimi denemek icin giriyorum demek degildir.Denemek istiyorsan bircok sinav turu var orda dene kendini.Zaten cok yigilma var .100 bine yakin kisinin girdigi ve kontejan sayisinin cok oldugu bir sinavda bu kabul edilecek bir durum degildir.Ayrica sahte rapor alanlar ozel sirketlerde veya kurumlarda calismalari engellenmelidir.Sadece komu icin olmamali bu durum.Atana gercek engelli arkadaslarimiza hayirli olsun...

87.025 puanla 1. tercihim olan Ticaret Bakanlığı (Memur) İstanbul geldi. Hakkımızda hayırlısı olsun. Allah utandırmasın, hak eden herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Sevdim ben bu işi

80 PUANLA LISANSLA 3 kez ATANAMADIM.

Ben BİR daha gircem bu SINAVA

94 PUAN ALACAĞIM.

ŞU bir gerçek ki sizden YÜKSEK PUANLA da ATANANLAR sizden fazla Akıllı değildir.

Sadece ÇOK çalışıyordur.

Umudumu yitirmiyorum .ALLAH VAR.

Benim en BÜYÜK torpilim ALLAH ☝️

Sgk kocaeli ye atananlar burada mı?

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2012 den beri kurayı deniyorum, kimsenin gitmek istemeyeceği yerleri yazdım hep yine yok yine yok.. Özel sektörde ölmeye mahkumuz..

james7773424
Ortaöğretim memur veya vhki memuru olarak mı? Nereye?

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trabzon SGK'ya atandım. Diğer atanan arkadaşlara hayırlı olsun. Allah emek veren yürekten isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Burada 30 tercih yapanlar. Memur olup yine tercih yapanları eleştirmeniz belki kısmen haklı ama büyük sıkıntı ayrılan kadrolarda. Kimseyi tetikleyecek bir cümle kurmak istemiyorum. Ama adaletsizliğin dibi olduğu için bence daha çok sorun. ÖSYM tarafında ayırdıkları boş gereksiz kadrolar ve kadro sayısına bakmak gerekiyor. 80-85 puanla ataması yapılmamış olanlar yazıyor? Bu normal mi? Kaç alınması bekleniyor 95-100 mü? 95-100 puan alan kişinin ne işi var ÖSYM’de ne işi var memurlukla. Diyanet kadroları yerleşti mi? Ön lisans için en büyük pay diyanet içindi.

ataması olan arkadaşlara başarılar.

Atanan arkadaşlara hayrlı olsun gözleriniz aydın

**Memur olup, yeniden EKPSS ile Teknik Kadroya olarak atanan var mı?**

Herhangi bir kurum da hizmetli yada Memur iken yeniden sınava girip Teknik bir kadroya başka bir Kuruma atanıp göreve başlayabilen var mı ?

Üst Alt