Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2021 EKPSS ile atananlar buraya

DesmondHume

Ben Erzurum değilim ama Vhki olarak Ankara'ya atandım, aradın mı kurumu?

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

abdullah24440
OMÜ'de merkez kampüste mi çalışacaksın? Yoksa yüksek okul mu? merkez yerleşke ise ulaşımı çok kolay üniversitenin bütün kampüslerinden tramvay geçiyor. Ayrıca Samsun halk otobüslerinin birçoğunun son durağı da OMÜ içerisinde yani o konuda sıkıntın olmasın, ayrıca sormak istediğin varsa yardımcı olabilirim.

Engellilerin bir kismi atandigi halde ben kendimi deniyorum diyip giriyor sinava .Bide utanmadan 30 tercihin tamamini farkli iller yazabiliyor.Bununla kalmayip engelli olmadigi halde engelli taklidi yaparak rapor alan sahtekarlar var .Bunu ben veya baskasi goremiyor olamaz.Sorun ekpss sisteminin eksiklerini bulup cozmek.Yoksa ne verilen kontejan nede kadro bu yigilmalari kaldiramaz...

DesmondHume
Ben aradım, çok zor ulaştım birilerine. Merkez olduğu için Valiliğe atanmışsın biz evrakları göndeririz onlara ve sen de onlarla iletişime geçersin dedi.

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mamigfb
hayırlı uğurlu olsun çok sevindim. İrtibat kuralım derim. Özelden yazdım.

GaribanÖğretmen
Merkez kampüste çalışacağım. Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. Samsunlu birinden akıl almak şu an en çok ihtiyacım olan şey :)

Aradım. Kendilerine henüz yazı gelmediğini ve gelince bize ulaşacaklarını gerekli belgeleri de o zaman ileteceklerini söylediler.

Arkadaşlar hepinize hayırlı olsun inşallah atanamayan kadro bekleyen kontenjan açılmasını isteyen atanamayan arkadaşlarada sabır versin inşallah hepiniz atanırsınız ve lütfen atanan arkadaşlar lisans mı önlisans mı lise mi kura mı kaç puan ve hangi kadroya kuruma yazmaları daha iyi olur bizlerde bilgi sahibi oluruz tekrardan hayırlı olsun arkadaşlar

tapasya

İyi dilekleriniz için teşekkürler. Ekpss ortaöğretim genel. 92.5 puan 348 genel sıralama. Samsun 19 mayıs üniv. hizmetli memur.

Hayırlı olsun ortaöğretim alan var mı peki ve hangi kaynaklardan faydalandınız acaba abdullah24440

tapasya

Murat yayınlarının ekpss ortaöğretim konu anlatımlı soru bankalarından aldım 2 cilt halinde. Bide geçmiş sınavlarda sorulanları çözdüm.

abdullah24440 çok teşekkür ederim peki ortaöğretim alan neydi sizin Anadolu Sağlık mı fen lisesi mi endüstri meslek mi

tapasya

Okan öğretmen ve benim hocamdan ülkü hoca ve cesur erdem hocadan çalışabilirsin..

Mamigfb çok teşekkür ederim konu anlatımı bunlar peki İnternet üzerinden mi çalışacm peki

tapasya

İnternetten fazlaca kaynak bulabilecekken neden kursa yada özel hocaya para vereceksin ki ? Em iyi internetten çalışmak

Hayırlısı arkadaşlar Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın burda bi arkadaş vardı sanırm lacivert2 ismi atandı mı ☺️

EGM-Psikolog. Başka arkadaşlar var mı psikolog olarak atanan?

Ankara Valiliğine memur veya VHKİ olarak atanan kişileri her yerde aradım ama bulamadım, toplam 5 kişi olmalıyız; diğer valiliklere memur veya VHKİ olarak atananlar irtibat kurup da belgeler için arandı mı? Bir hafta oldu haber yok.

Ben Meb'e atandım Vhki olarak ilk atandığımda aramıştım kararnameler elimize ulaşınca sizi arayacağız demişlerdi. Henüz aramadilar.Sitelerindede bir bilgi paylasmadilar genelde duyuru kismanda istenilen belgeleri paylasirlar. Yarın tekrar aramayi düşünüyorum.

Üst Alt