Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2021 EKPSS ile atananlar buraya

Oktay58
Son evrak teslim Tarihiniz neydi?

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

programmer haber yok şimdilik geçen hafta çarşamba yani 17 Mart'da aradım ''Kararnameleriniz gelmedi süreciniz hala devam ediyor'' dedi bende beklemedeyim.

22 Şubat'ta belgeleri teslim ettim yakın tarihtete belgelerin teyit aşamasında olduğunu daha sonra komisyon kurulup uygun olanların atamalarının gerçekleştirileceğini öğrendim. Bende beklemedeyim.(MEB/VHKİ)

biz nasıl devlet işine girecez nasıl atanacaz Allah kahretsin ...
batsın bu dünya....

Mücahit60

Anlamadım? Komisyon kurulup neyin uygunluğuna göre gerçekleşecek? Tam olarak ne yapacak bu komisyon bir bilgin var mı? Engel durumuna göre atandığı kadroda çalışıp çalışamayacağına falan mı karar veriyorlar? Aklıma başka bir şey gelmedi..

Biz atandık zaten? Belgelerimizi de verdik. Yapacakları şey sadece bu verilen belgelerin gerçekliğini doğrulamak değil mi?

Konuşmadan biraz daha ayrıntı vermem gerekirse konuştuğum yetkili "Aslında atama işlemleri bu kadar uzun sürmüyordu ama son zamanlarda artan sahte sağlık raporlarından dolayı artık daha sıkı bir kontrolden geçiriyorlar,belgelerin teyit edildikten sonra komisyondan geçecek ve atama emri verilecek. Nisanı bulur" demişti taa Şubat'ta haklida çıkacak gibi. Yani önemli olan belge teyiti komisyonun çokta bir olayı yok gibi belgelerinde bi eksiklik olmadıktan sonra. Ayrıca emin olmamakla birlikte dediğin gibi çalışma yerleride o zaman ayarlaniyordur heralde.

Göç idaresi gecen yıl ocakta arananları 1 haziranda başlatmış. Yine öyle mi olur acaba? Göç idaresine atanan kimse var mı burada

İşkur Ataması olanlar

Arkadaşlar işkura atamam yapıldı evrakları gönderdim ama hala bı haber yok bilgisi olan varmı veya işkura atanan arkadaşlar bı cevap yazabilir mi

Kamil03 Abi atandığın kurumu bir ara istersen
Bu arada MEB/VHKİ olarak atandım bugün (30.03.2021) aradım halen ''Herhangi bir gelişme yok.'' denildi.

Arkadaşlar hayırlı olsun hepinize lütfen kaç puanla hangi bölüm ve ne mezunusunz lisans önlisans veya ortaöğretim mi bizede söylerseniz seviniriz tekrardan hayırlı olsun arkadaşlar

Kamil03 merhaba kamil bey arkadaşım da işkura atandı o da hala beklemede henüz bir gelişme yok

@valorant teşekkür ederim umarım uzun sürmez arkadaşınız hangi ile atandı Birde eğer bilgi alırsanız cevap yazın lütfen

Kamil03 arkadaşımı bugün aradılar ve pazartesi günü başlayabileceğini söylediler bilginize

valorant Benide aradılar bende gidecem 15 gün süremiz var sanırım arkadaşınızın görev yeri neresiydi ben Ankara işkur il mudurlugu

Arkadaşlar lisanstan kaçla. Yerleştiniz. Yazarsanız. Seviniriz
hacer009 kaçla. Yerleştiniz lisans mı

Bugün MEB'i aradım hala herhangi bir gelişme yokmuş

Ticaret Bakanlığına atandım Çankaya Merkez...henüz bir gelişme yok dendi geçen hafta aradım...bilgisi olan var mı?

Atanan arkadaşlar tebrik ederim size sorum olacaktı ekpssye girebilmek için en az ne kadar oran gerekli bilgi verirseniz sevinirim evet?

Ticaret Bakanlığına atanan arkadaşlar yok mu hiç?

Merhaba sizi aradılar mı Ticaret Bakanlığından ya da tebligat ulaştı mı elinize? @Hazinee

@MusaT. Merhaba sizi aradılar mı bakanlıktan? Ya da tebligat gönderdiler mi?

Madamee
Merhaba, tebligatı göndermişler fakat bana henüz ulaşmadı. Atandığım kurumla iletişim kurdum başlamam için gerekli evrakların dün oraya ulaştığını bildirdiler.

Hayır Tebligat ulaşmadan atandığım kurumla görüştüm. Başlayabilirsin dediler.

Üst Alt