Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2021 EKPSS ile atananlar buraya

Bugün tekrar aradım Tokat il milli eğitim müdürlüğünü ve henüz atama kararnamelerinin gelmediğini söyledi. Beklemedeyim. Belki pazartesi gelir.

Ankara MEB Memur

İstorika

Umarım tez vakitte bu kafayı bırakırsın.!
Yoksa iflah olmazsın.

duyurularda görmedim, aradılar ama.

perşembe aradılar, pazartesi gidip vereceğim evrakları.

SezerS.
Hangi belgeleri istediler hocam? Ona göre biz de hazırlayalım. Bir de elden teslim zorunlu mu? Diğer bakanlıklar posta yoluyla da kabul ediyor da.

DesmondHume

kesinlikle elden teslim istediler;
Belgeler: EKPSS atama başvuru formu, mal bildirim formu, kamu görevlileri etik sözleşmesi, diploma veya aslı gibidir, Güvenlik Soruşturması Formu(2 tane olup bilgisayarda yazılacak - 2 foto da onların köşesine lazım), Engelli Raporu, 3 tane foto( kravatlı ) bunlar www.icisleri.gov.tr/personel adresinde var, zaten mail attılar ayrıca arayınca sordum her şeyi.
Kolay Gelsin arkadaşlar.

Hocam biraz garip olmuş çünkü kararname geldiğinde son gün vs. Olarak duyurmaları lazım son günü hakkında bilgi verildi mi ?

SezerS. Siz milli eğitime mi atandınız acaba?
ben milli eğitime atandım ama sitelerinde herhangi bir duyuru yok diğer tüm illerin il müdürlüklerinde de yok duyuru kimsede aramadı şuana kadar galiba daha belli olmadı diye düşünüyorum

Kardeşim ben Ankara Valililiğine atandım, bani arayan da kendi kurumum, baştan okusan anlardın. Kim dedi MEB diye İçişleri B. Taşra Ankara merkez kadrosu bu, benim gibi olup beşka ilin merkezine atananlar da var burada.

Son düzenleme:
Herkese selamlar,
Bende göç idaresi yalovaya atandım. başka göç idaresine atanan var mı?

Ben Manisa Meb vhki olarak atandım aradığımda biz sizi arayıp istediğimiz evrakları söylicez dediler ama daha aramadılar ne zaman ararlar Meb atanan arkadaşlar sizi aradılar mı ??

hacer009 ben aradım atama kararnameleri gelmedi dedi bize yazı gelecek biz size ya mesaj ya da arayacaz dedi internet sitemizdede paylaşacaz dedi bende beklemedeyim

sakarya meb halen aramadı işsizlik ten evde çıldırcam psikolojik baskıdan intihar etme aşamasına geldim

tekgoz123 saçmalama kazanmışsın işte. İşin de var gücün de. Herkes sen gibi aranmadı. Herkes beklemede. Şubat öğretmen atamaları var o yüzden geç dönüş olacak. Sabrın sonu selamet :)

rmzn16

Öğretmen alımı ile ne alakası var anlamadım? Öğretmenler öğretmen olarak atanacak. Meb'e atananların çoğu vhki/düz memur. Bu kanıya nasıl vardınız?

Ben 2016da meb'e atandım ise başlamam yaklaşık 80 gün sürdü arkadaşlar. Kararnameler gelecek, güvenlik taraması olacak atandım yarin işe başla gibi bir durum yok. Sakin olun.

bazı kurumlar evrakları istedi fakat meb hala duyuru yayınlamadı net bilgisi olan var mı

MEB'den herhangi bir haber alabilen var mı? Hala duyuru yapmadılar... Aradığımda bize yazı gelmedi diyorlar. Katır sırtında gelse şimdiye açıklanırdı 1 ay oldu.. Bir çok kurum duyuru yaptı meb'den çıt yok

programmer

bugün muğla il milli eğitim sitesinde saat 16 civarı duyuru yapıldı diğer illerde cuma gününe kadar duyuruya çıkarlar

Arkadaşlar çok gerekli değilse, Meb'e atananlar 'bir defaya mahsus tayin' hakkını kullanmasınlar. O tayin hakkı ilerde lazım oluyor :))

Atanan arkadaşlara tekrar hayırlı olsun.

Başlayan oldu mu?

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Psikolog olarak bende egm ye atandım

Atanip tayin olamayanlar

Fgg

Tarim orman il müdürlüğüne göreve başladım. Mudure tayin hakkimi kullanmak istedigimi söyledim. Kabul etmedi en az bir yıl dolması lazim dedi. Ne yapmalıyım

Üst Alt