Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SezerS.
Hangi belgeleri istediler hocam? Ona göre biz de hazırlayalım. Bir de elden teslim zorunlu mu? Diğer bakanlıklar posta yoluyla da kabul ediyor da.
kesinlikle elden teslim istediler;
Belgeler: EKPSS atama başvuru formu, mal bildirim formu, kamu görevlileri etik sözleşmesi, diploma veya aslı gibidir, Güvenlik Soruşturması Formu(2 tane olup bilgisayarda yazılacak - 2 foto da onların köşesine lazım), Engelli Raporu, 3 tane foto( kravatlı ) bunlar www.icisleri.gov.tr/personel adresinde var, zaten mail attılar ayrıca arayınca sordum her şeyi.
Kolay Gelsin arkadaşlar.
SezerS. Siz milli eğitime mi atandınız acaba?
ben milli eğitime atandım ama sitelerinde herhangi bir duyuru yok diğer tüm illerin il müdürlüklerinde de yok duyuru kimsede aramadı şuana kadar galiba daha belli olmadı diye düşünüyorum
Kardeşim ben Ankara Valililiğine atandım, bani arayan da kendi kurumum, baştan okusan anlardın. Kim dedi MEB diye İçişleri B. Taşra Ankara merkez kadrosu bu, benim gibi olup beşka ilin merkezine atananlar da var burada.
Ben Manisa Meb vhki olarak atandım aradığımda biz sizi arayıp istediğimiz evrakları söylicez dediler ama daha aramadılar ne zaman ararlar Meb atanan arkadaşlar sizi aradılar mı ??
hacer009 ben aradım atama kararnameleri gelmedi dedi bize yazı gelecek biz size ya mesaj ya da arayacaz dedi internet sitemizdede paylaşacaz dedi bende beklemedeyim
tekgoz123 saçmalama kazanmışsın işte. İşin de var gücün de. Herkes sen gibi aranmadı. Herkes beklemede. Şubat öğretmen atamaları var o yüzden geç dönüş olacak. Sabrın sonu selamet
Ben 2016da meb'e atandım ise başlamam yaklaşık 80 gün sürdü arkadaşlar. Kararnameler gelecek, güvenlik taraması olacak atandım yarin işe başla gibi bir durum yok. Sakin olun.
MEB'den herhangi bir haber alabilen var mı? Hala duyuru yapmadılar... Aradığımda bize yazı gelmedi diyorlar. Katır sırtında gelse şimdiye açıklanırdı 1 ay oldu.. Bir çok kurum duyuru yaptı meb'den çıt yok
Tarim orman il müdürlüğüne göreve başladım. Mudure tayin hakkimi kullanmak istedigimi söyledim. Kabul etmedi en az bir yıl dolması lazim dedi. Ne yapmalıyım