Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2021 EKPSS ile atananlar buraya

Meb den bana mesaj yada tebligat daha gelmedi il il farklı zamanlarda mı çağırıyorlar ?

hacer009 Bana da MEB ten herhangi bir bilgi gelmedi aradım bu hafta içinde herhangi bir gelişme yok ama engelli raporunun teyiti için il sağlık müdürlüğü aracılığıyla engelli raporu aldığınız hastaneye yazı gönderdik filan dedi raporunuzu bekliyoruz dedi yoksa bizde bekleyen bir işlem yok dedi raporunuz gelsin atamanızı yapacaz ve sizi arayacaz dediler

15 Nisanda aradılar beni işe başlamak için ama karantinada olduğum için henüz başlayamadım. Sizinkilerinde yakındır araması.(Tokat MEB/VHKİ)

Benimde Van Milli eğitim cuma günü sorduğumda bayramdan sonraya kadar uzayabilir dediler...

Ewet il il farklı cağırıyorlar...

Mücahit60 Rica ederim amin inş
Bizim kurumdan haber yok hastane göndermemiş sağlık raporunu 2 kişi kalmışız başlamayan hastaneyi aradım başkanın imzası kalmış oda covid olmuş hayırlısı beklemedeyiz

Arkadaşlar öğretmen olan var mı, benim zamanımda 6 yıl önce ekpss olmadan öğretmen olabiliyorduk, şu an da taban puanlar kaç oldu, puanları bulabileceğim bir yer var mı

merhaba hizmetli memur ne oluyor maaşları sizce devletin iyi mi

Slowinsan

Alt kademe işler yapar. Genelde temizlik, getir götür işleri gibi ama masa başı iş yapan çok hizmetli memur var. Maaş değişiyor kuruma ve yaptığın işe göre.

Ekpss atanmak istiyorum %90 engelim mevcut tek hicbir şey yapamıyorum pc işlerinde iyiyim devlet evden iş verirmi bana acaba

Çalısmazsam geçinemeyiz annemle yasıyorum kiralar artıyor ne yapacağımı bilmiyorum

Slowinsan

Raporunda ağır işlerde çalışamaz ibaresi varsa yani ağır olmayan işlerde çalışabilirsen sorun olmaz. Devlet evden çalışmak için iş vermiyor. Sınava girersin, atanırsan atandığın yerde çalışmaya başlarsın.

Selam 2022 EKPSS KAÇ NET yapmam ŞART VE Ben Eczacı TEKNİKERİYİM/TEKNİSYEN BELGEM VAR 17 Yıldır Sınava girip atanma olayı nedir.?
İlk kez giricem %64 sürekli raporum ve bi tanıdık vasıtasıyla gir sınava diyorlar. Baraj vs varmı her hangi bir bölüm atama için.?
Aynı zamanda Bilgisayar işletmenliği belgem var+İlk yardım belgem var Lise mezunuyum. Teşekkürler.

tenox07
Liseden atanmak için 80 üstü puan almak gerek. Bölüme göre alımlar olduğunda puanlar doğu ve batı olarak değişebiliyor.

Slowinsan
Maaş her kurumda yaptığınız işe, evli bekar olma durumuna göre değişiyor. Vergi indiriminiz varsa Bu da maaşınıza yansıyor.

Merhabalar Bursa Yenisehir Belediyesine atandim evrak teslimi icin son tarih soruyorum oyle bi tarih yok istedigin zaman getir islemlerini baslatalim diyorlar. Yonetmelikte vs oyle bir tarih yok mu cidden bi güvenemedim

Ometiv

Belediyenin sitesinden duyurular kısmına bak orda gerekli bilgileri verirler. Ayrıca insan kaynakları ve işe alım bölümü ile görüşebilirsin.

Slowinsan

Hangi kurumda rahat çalışacağını düşünüyorsan onu seçersin bir de mesleğin varsa onunla alakalı tercih yaparsın.

2022 yılı itibariyle vergi indirimi olayı kalktı. Yeni asgari ücret düzenlemesi yüzünden oldu. Şu an 1. Derece engelli olsanız bile maaşınıza 1 TL katkısı yok.

Üst Alt