Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Aylıkları 2015 Haziran Dönemi Ödeme Günleri ve Aylık Tutarları

Loris

Aktif Üye
Konular
168
Reaksiyonlar
0
2022 Aylıkları 2015 Haziran Dönemi Ödeme Günleri ve 2022 aylık Tutarları

Arkadaşlar ödeme günleriniz şu şekildedir:

• Doğum tarihinin son rakamı 0 – 5 olan kişilere her dönemin 5 inci günü. (5 Haziran 2015 Cuma)
• Doğum tarihinin son rakamı 1 – 6 olan kişilere her dönemin 6 ıncı günü. (Hafta sonuna denk geldiğinden ya Cuma ya da Pazartesi PTT'den teyit edin)
• Doğum tarihinin son rakamı 2 – 7 olan kişilere her dönemin 7 inci günü. (Hafta sonuna denk geldiğinden ya Cuma ya da Pazartesi PTT'den teyit edin)
• Doğum tarihinin son rakamı 3 – 8 olan kişilere her dönemin 8 inci günü. (Hafta sonuna denk geldiğinden 8 Haziran 2015 Pazartesi)
• Doğum tarihinin son rakamı 4 – 9 olan kişilere her dönemin 9 uncu günü. (8 Haziran 2015 Pazartesi)
Ödeme yapılmaktadır.

Ödeme Tutarları:

http://www.engelliler.biz/forum/202...-muhtaclik-siniri-belli-oldu.html#post1534545

yarısından fazlası bitti.

00 loris nihayet açmışsın sayfayı
44 gün kaldı

Evet
son 39 gün

SEÇİMDEN ÖNCE VERMEZLERMİ ACABA HERKEZE

şu maaşları ne zaman yatıracak ne kadar yatıracak diye zaman kaybedeceğimize ve uğraşacağımıza verdikleri 3 kuruşu ne zaman alırız diye sabırsızlanıyoruz lütfen kimse yadıramasın beni ben engelli kadrosunda özel bankada çalışıyordum ancak daha önce alıyordum bu maaşı bunun yerine hep beraber bu maaşı aylık olarak biz engellileride insan yeriine koyarak verseler ve bir engellinin evlenip ev tutabileceği çoluk çocuk sahibi olabileceği imkanlar sunmaları için uğraşsak daha iyi olmazmı yani.

35 gün kaldı. Peki seçimden önce verilir mi?

vermeleri lazım aslında loris

Canfeda senin dediklerin hayal
akp engelli maaşlaını nasıl kesicez diye uraşıo sen ne kafadasın
ayrıca bu maaşı almıosan sen bırak alanlar düşünsün napıcanı

Engelli oranim 100!40 geçerlilik suresi 2 yil

İlk masimi alaçam ocak 9 ne kadar alirim acaba

Haftaya deil haftaya deil haftaya deil haftaya başlıo

874 ALIRSIN BİDE BİRİKEN PARANI ALIRSIN SÜMEYRA
HAYIRLI OLSUN

kaldı 26 gün benim 29 gün seçimden önce verirlerse benim de 26 gün

son rakam 7 olanlar büyük ihtimal pazartesi günü alcak yani 8 inde

arkadaşlar seçim dolayısı ile (7 haziran pazar), 2022 maaşları 5 haziran Cuma günü herkesinki verilir mi?

şey loris
şimdi 144 ü aradım
söledim maaşımın 7 haziran seçim gününe dekgeldiğini
erken alma durumu varmı dedim şu anda öle bi bilgi bize ulaşmadı dedi memur
ama 1 haziran da ara dedi 1 haziran da belli olur bilgi dedi

bayram falan olsa olurdu ama secım ıle alakası yok herkes normal gunuınde alır gene.

o zaman 2 gün daa bekleriz musty kardeş
kaldı 26 gün
5 inde alanlara 23 gün
cuma günü geldimi pazarteside çabuk gelir
bizim peder 5 inde alıo 1950 li 437 alcak galiba 65 yaş

kalem apla %80 raporum var ekpss sınavına girdim atanırsam kurum yeni rapor isterse %45 düşerse maaş durumum ne olur kesilirmi yoksa o derecendemi para alırım

@paranoya;

EKPSS den kaç aldın? Atanırsan 2022 maaşı alamazsın. Eğer atanırda yeni rapor istenir ve oran yüzde 70 in altına düşerse bu kez 3 ayda 1300 tl alacakken 890 tl civarı alırsın tabi yine dediğim gibi çalışmazsan. Bende böyle bir durum yaşadım.

işe başlayacagımız ne zaman belli degil biliyorum işe başladıgımızda kesilmesi gerek çarşambaa günü açıklanıyor atanırsam ertesi gün rapora gitcem geç kalmayayım ama düşecek rapor belli 81 buçuk puan aldım loris bu maaşımı tam alabilirmiyim 1300 tl

şey için dedim önder
normal gününde verilirde benimki ayın 7 si pazar gününe dekgeldiği için
büyük ihtimal pazartesi alcam yani 8 inde
cumartesi ye dekgelenler zaten cuma günü alıyo

bu cuma değil öbür cuma başlıyor şimdiden hayırlı olsun.
mirhat; sen ekpss'ye başvurdun mu?

epss ne hiç anlamamki

sen almıon demi abin alıo 2022
engelli memurmu ekpss

Üst Alt