Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Aylıkları 2015 Haziran Dönemi Ödeme Günleri ve Aylık Tutarları

13 deil 11 gün kaldı tolga

benim 14 gün

niye 13 gün anlamadım
cumartesi ye dekgeliosa cuma günü alırsın

eksik paralarıda verceklermiş
paranoya 144 den öğrenmiş
ben 891 yerine 874 lira almıştım

slm bi sorum olacaktı 2022 engelli maaşı için 30 ocakta muracaat ettim subatin son haftasi kabul edildi kaç ay oldu ptt bakıyorum sadece yardim devam ediyo yaziyo ilk maaşı ne zaman alirim doğum tarihi son rkm 8 bilgisi olan yazsın

uyrafa;

8 haziranda alırsın senin maaşı mart dönemine yetiştrememişler

2022 maaşı işe giriş nedeniyle iptal ettirmek istendiğinde ne zaman ve nereye başvurup yapılması gerekir ? bilgisi olan var mı?

2022 ödeme günleri hakkında

aylık başlangıç tarihim 01.03.2015 mart dönem maaşım yetişmediği için yatırılmadı haziran ayında iki dönemin ücretini alıcam buraya kadar tamam da yanlız birisi bana demiştiki ilk ödeme gününde paranı alabilirsin doğum tarihim 1989 9 hazirana denk gelio şimdi 5 haziranda mı alıcam yksa 9 haziranda mı bu konu hakkında bilgisi olan yazsın lütfen

tc kimlik no nun son rakamı ile gün veriliyor

Ilk maaş alanlar 5 inde alıo die duymuştum burda birinden
kehanet kardeş tam bi bilgim yok ama
ücretsiz 144 dü arayabilirsin

Dışarda mevsim baharmış gezip dolaşanlar varmış
günler su gibi akarmış
geçmiyor günler geçmiyor

evet Arkadaşlar 2022 maaşları cuma günü başlıyor benim son rakam 7 pazartesimi Alacam
öyleyse benim şafak 9 maaşlara Az kaldı neden heycanlanmıyorsunuz ?

konyanın neresindensin nizamettin
benimde annem babam konyalı
bozkır bademli köyü

bizde karamanlıyık Allah'ın adamıyık :D

memnun oldum kardeşlerim ben mardinliyim konyada ikamet ediyorum övünmek gibi olmasın beni tanımanız lazım
2014 yılında ekpss için Açlık gırevine giren bir engelliyim Açlık gırevimiz 6 gün sürmüştü
sayemizde 1013 kişi memur oldu yalnız ben gene ortada kaldım ben engelli davasına
baş koymuşum bu dava hepimizin davası birlik olalım davamıza sahip çıkalım saygılar.

Loris o adanalıyıh allahın adamıyız deilmidi

KARAMAN NERDEN ÇKTI

öylede ben böyle yaptım iyi olmamış mı :D son 5 gün hadi baalım :)

Ahahaha

Yarın deil yarın deil yarın deil yarın deil yarın
başlıo

Maaşallah mirhat yatıyorsun kalkıyorsun 3 aylık maaşla kardeşim bukadar üstüne düşersen ilerde kesilirse üzüntüye girersin böle cok odaklanmamak gerek benden sölemesi akışına bırakmanız gerek nasibinde varsa alırsın yoksa ALLAH bilir

3 aylik alınan maaş asgari ücret bi aylik kadar bile değilken, ağlanacak halimize bile seviniyoruz.

NE ACI DEGILMI?

evde ne çalışan var ne emekli ben 2022 alıom peder de 65 yaş alıo
bakalım bana ne bahane bulcaklar kesmek için

seneye martta da annem alcak 65 yaş

mithat kardeş senin oran ağır engelli değilmi

Valla 100 de 54 oran ağır özürlü evet süreklidir evet yazıo
aykut kardeş 800 lirayı kesseler nolur kesmeseler nolur
hertarafı para olsa nolur 3 ayda 800 lira
ayda olsa neyse

PSİKİYATRİ 100 DE 50 VERDİ ÇOĞUL MADDE KULLANIMINA BAĞLI PSİKOTİK BOZUKLUK TAN
BİDE BENİM SOL ELİMDE 3 PARMAK SAKAT ÇIRAKKEN İŞ KAZASI GEÇİRMİŞTİM ONDANDA 100 DE 8 VERDİ ORTOPEDİ
ANKARA 100 DE 4 Ü DÜŞÜRMÜŞ

mirhat;

sen hem evde bakım hem de 2022 maaşı mı alıyorsun?

Üst Alt