Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Aylıkları 2015 Haziran Dönemi Ödeme Günleri ve Aylık Tutarları

evet arkadaşlar sanırım türkiye genelinde doğum yılı son rakamı 2 ve 7
olan hiç kimse engelli maaşını almamıştır ptt memuru pazartesi Alacaksınız demişti
ve öyle olacak yani bu gün gece yarısından sonra sabaha doğru matikten Alabiliriz

2 ve 7 olalar bugün denediler mi? En iyisi pazartesi sabahını bekleyin seçim var zati..

Arkadaşım maaş alınca bizide bilgilendirirseniz seviniriz bizde böyle biryardım gözükmüyor

arkadaşlar ben bu sabah saat 07:30 (7 Haziran Pazar) gibi ptt hesabımdan kontrl ettim henüz yatmamıştı sabah 5-6 civarı gidip pttkartlarınız ile çekebilirsiniz yada ptt kartınız yoksa sabah 8:30 gibi içerden alabileceksiniz (2 ve 7 olanlar)

kertmeyenkele;

İlgiç Bir Tablo Hiç biryere başvuru yapmadan surekli bir yardım. Mesaj yanlış gelmiştir diyecegim Öyle birşey olması imkansız. Neyse Hayırlı olsun. Zıraat veya PTT bankları dolaş bakalım.

Doğum tarihi 7 olanlar maaşlar yatmıştır

84 lüyüm bugünmü alıyorum yarınmı acaba boşa pttye gitmek istemiyorum

arkadaşlar maaşlar 874,87 TL mi 891 tl mi_ %40 -69 arası 874 aldım da şimdi ondan sordum gecen bir bölüm arkadaşların tırpanladılar bu sefer de geriye kalanlarından tırpanladılar zam vereceklerine azaltıyorlar pes yani

84 lüyüm bugünmü alıyorum yarınmı acaba boşa pttye gitmek istemiyorum

[FONT=sans-serif]• Doğum tarihinin son rakamı 0 – 5 olan kişilere her dönemin 5 inci günü. (5 Haziran 2015 Cuma)[/FONT]
[FONT=sans-serif]• Doğum tarihinin son rakamı 1 – 6 olan kişilere her dönemin 6 ıncı günü. (Hafta sonuna denk geldiğinden ya Cuma ya da Pazartesi PTT'den teyit edin)[/FONT]
[FONT=sans-serif]• Doğum tarihinin son rakamı 2 – 7 olan kişilere her dönemin 7 inci günü. (Hafta sonuna denk geldiğinden ya Cuma ya da Pazartesi PTT'den teyit edin)[/FONT]
[FONT=sans-serif]• Doğum tarihinin son rakamı 3 – 8 olan kişilere her dönemin 8 inci günü. (Hafta sonuna denk geldiğinden 8 Haziran 2015 Pazartesi)[/FONT]
[FONT=sans-serif]• Doğum tarihinin son rakamı 4 – 9 olan kişilere her dönemin 9 uncu günü. (8 Haziran 2015 Pazartesi)[/FONT]
[FONT=sans-serif]Ödeme yapılmaktadır.[/FONT]

1337 değil 1312 lr.gözüküyor ne kesintisi bu bilginiz varmı?

874-ve 1312alıcaksınız oncekı 2ay fark vardı.

84 lüyüm ve bugün gittim alamadım yarın alacagımı söylediler boşuna gitmiş oldum

arkadaslar sonu 9 olanlar bugün maaş almışmı acaba

9 olanlar yarın olmadı öteki gün. Bugün 2 ve 7 olanlar aldı

bir sonraki eylül maaşında görüşmek üzere.

Arkadaslar,dogum tarihi sonu 4 daha yatmamis ptt ye sordum.yattigini belirtmissiniz burda?

%98 Ağır özürlü kardesimin 2022 maaşı sanirim kesilmiş,mart ayinda almisti 144 ü aradim sistem guncellemesi varmis cart curt.Şaka gibi bir devletimiz var madem kesecen martta niye yatirdin haziranda niye kestin.bide geriye dönuk isterler simdi bu paralari ohh ne ala evlere şenlik!!!

144 danisma hattindakiler T.C nin son rakamina gore belirlenen gunlerde yatiyor dedi arkadaslar halen dogum tarihi yaziyorsunuz ama hangisi dogrudur bunun? Ve ayrica bugun son gunmus yatmadiysa yarin yatacak diye birsey yok!!!

kertmeyenkele
Iyi aksamlar evet bende ilk defa engelli maasi alacagim ama benim annemin e devletten baktigimiz zaman fiyat degil ama sayin......... nolu yardiminiz hazirlanmistir.syd vakfi ile irtibata geciniz yaziyo bizde merak ettik ne acaba bu nerden ogrenebilirz bende merak ediyorum. Siz cektinizmi bu parayi ve nereden alabilcegimizi biliyomusunuz

serkan_06
ablam yanlış yere yazmışsın ya.

2022 engelli aylıgını ilk defa alacagım demişsin. ne zaman başvurdun vakfa 2022 engelli aylığı için ve aylığın bağlandı mı?
şöyle demişsin ayrıca:
"ama benim annemin e devletten baktigimiz zaman ..."
annenin kimlik bilgisiyle mi e-devlete baktınız? annen de bir yardım için mi başvurmuştu vakfa?
yoksa annenle senin aylık bilgine mi baktınız?
bunları tam açıklar mısın tam anlayamadım.
yaşın kaç ayrıca?

Kalemşör
Yasim 18 abla baglandi maasim 7sinde alicm % 94 raporum var biz annemin kimlik bilgisiyle e devlete girdigimiz zaman gelen kutusunda msj var aile sosyal politikalar bakanligndan msj gelmis .........nolu yardiminiz hazirlanmistir diye bi basvurumuz yoktu

mesaj yeni geldiyse annen en kısa sürede vakfa gitsin ablam. bir yardım yapılacak demek ki.

Üst Alt