Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Aylıkları 2015 Haziran Dönemi Ödeme Günleri ve Aylık Tutarları

evet Arkadaşlar maaşlar bu gün ödenmeye başlıyor hepimize hayırlı olsun
bu gün ptt ye gidip teyit ettirelim belkide bu gün verilecek eğer bu gün
verilmezsede mecbur pazartesiyi bekliyecez 1987 liyim hayırlı sabahlar.

pazara dekgelenler pazartesi uysal sordum ptt ye
ama ptt kartla atm den çekiliyo diye duydum pazara dekgelenler

Haziran ayı maaşu ne kadar oluyo

dogum tarihimin sonu 6 bugün aldım 2022 maaşı 875 tl martta kesilen para yatmamıl

arkadas 6 imiş almış bugün acaba 12 den sonra 2 ve 7'ler alabilir mi?

Oran %70, D.T son rakam 5, çekilen tutar:1320 TL

0-5 olan almış 1-6 olan almış aynı gün ilginç.. 2-7 de yarın alır o zaman

2 7 olanlar pazartesi
kaç kere söledim
ama pazar ptt kartla şifresi olan matikten çekebilio die duydum

Cumartesiye dekgelenler cuma günü alıo die 50 kere söledim

ARKADAŞLAR

65 YAŞ MAAŞINI MERAK EDEN VARSA
PEDER DEMİN EVE GELDİ
534 LİRA ALMIŞ

Arkadaslar Normalde Herkesin Maaşları ayın 5 nde yatar ancak ben ayın 4 nde E devletten odemenın hazır oldugunu gordum.

Yalnız şoyle bir durum var. Herkes aynı gun almıyor. Şehirlere Gore farklılık gostermektedir. Bazı Şehirlerlerde Normalda Ayın 8 nde Maaş alacaklar ayın 5 n dede cekebılıyor. Postanelerin Elinde olan bişey. Yani nasıl desem Bazı sehırlerde maaş alan sayısı atıyorum 5 bin kişi Ayın 05 inde hepsıne dagıtıyor. İstanbul vs buyuk sehırlerde Maaş alan sayısı atıyorum 100 bın kişi yanı anlıyacagınız bunuda gunlere boluyorlarkı yogunluk olmasın. Nezaman alırım dıye sormayınız postane kapısında yazan gunlerı takıp edınız.

Ben kart ıle alıyorum dogum tarihi son rakamı 2 Ve bugun paramı aldım. Ancak PTT içerisine girseydim Pazartesi Gel diyecekti.

PTT ye kalmış :)

Arkadaslar Normalde Herkesin Maaşları ayın 5 nde yatar ancak ben ayın 4 nde E devletten odemenın hazır oldugunu gordum.

Yalnız şoyle bir durum var. Herkes aynı gun almıyor. Şehirlere Gore farklılık gostermektedir. Bazı Şehirlerlerde Normalda Ayın 8 nde Maaş alacaklar ayın 5 n dede cekebılıyor. Postanelerin Elinde olan bişey. Yani nasıl desem Bazı sehırlerde maaş alan sayısı atıyorum 5 bin kişi Ayın 05 inde hepsıne dagıtıyor. İstanbul vs buyuk sehırlerde Maaş alan sayısı atıyorum 100 bın kişi yanı anlıyacagınız bunuda gunlere boluyorlarkı yogunluk olmasın. Nezaman alırım dıye sormayınız postane kapısında yazan gunlerı takıp edınız.

Ben kart ıle alıyorum dogum tarihi son rakamı 2 Ve bugun paramı aldım. Ancak PTT içerisine girseydim Pazartesi Gel diyecekti.

PTT ye kalmış :)

Nasıl yani simdi benim de 2 ile bitiyor bankamatikten çekebilir miyim?

merhaba arkadaslar yazacagım konu hakkında lütfen sadece bilgisi olanlar cevap yazarsa memnun olurum, hepinize mutlu hafta sonları diliyorum, iyi forumlar....

Bana 05-06-2015 yani cuma akşam üzeri hem sms ile hemde e-devlet mesaj kutusuna bildirim yapıldı.
AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIGI TARAFINDAN mesaj içerigi aynen şöyle ;

''sayıN ........ 35564545 nolu yardımınız için 150 TL bankaya yatırılmıştır. hesabınızdan çekebilirsiniz.''

bakın 2002 engelli maaşından bahsetmiyorum sizlerde e-devlet mesaj kutunuzu kontrol edin lütfen.

benim sorum şu; aile ve sosyal politikalar bakanlıgı hangi banka ile çalışmakta? yani bahsetigi hesabınıza yatırılmıştır daki hesap ve banka hangi banka oluyor? halkbank mı? Yoksa 2002 maaşımı cekmekte oldugum ppt kartımın baglı oldugu hesap mı?

zira adıma açılmış şahsi bir banka hesabım yok.

sanırım gayet açıklayıcı olmuştur bilgisi olan arkadaslardan cevap bekliyorum. teşekkürler..!

Sevgili forumdaşlar şu ''aylık ne zaman yatacak şu gün gitsem alabilir miyim ben 7liyim ben 5 liyim ben 8 liyim gitsem verirler mi'' diyenler bakın olay şu şekildedir. Engelli ve yaşlılık ve evde bakım maaşları hepsi ayın 5inde ptt hesaplarına yatar, Loris arkadaşımızın konuda anlattığı gibi doğum tarihinin son rakamına göre herkes gününde gidip maaşını çeker fakat hafta sonuna denk gelindiği zaman örneğin bu haziranda oldugu gibi doğum tarihi 0 - 5 ile bitenler & 1 - 6 ile bitenler cuma gününden maaşını alabilirler fakat 2-7 ile bitenler & 3-8 ile bitenler pazar gecesi saat 01:00'dan sonra ptt kartlarıyla bankamatikten maaşlarını çekebilirler ptt kartları yok ise sabah 8:30da içerden aalabilirler bu her dönem böyledir son olarak salı günleride 4 ve 9 ile bitenler alırlar, benim anlamadğım olay bu kaç dönemdir sürekli hafta sonlarına denk geliyor neden her ayın 1inde ödemeler başlamıyorda 5inde başlıyor onuda çözmüş değilim 1inden 5ine kadar aynı sistemle ödemeleri gerçekleştireseler daha iyi aslında fazla hafta sonuna denk gelmez en azından...

vatandaşı yanlış bilgilendirmeyin lütfen her kafadan bir ses çıkıyor şunu net olarak söylemek istiyorum asla ve asla ptt karta saat 00:00 dan sonra yada 01:00 dan sonra para yatma durumu söz konusu degildir. loris isimli arkadasın konu başlıgında belirtttigi üzere herkesin maaş dönem günü oradaki gibi dir ne ek sik ne fazla.! ptt kart hakkında bi çok yorum okudum ve tamamı asılsız. dönem günü sabahı olmadan hesabınızdan para çekemezsiniz. iyi forumlar

Doğum tarihinin son rakamı 2 ve 7 ile bitenler maaşını çekebildilermi bugün cumartesi?

evet Arkadaşlar doğum yılı son rakamı 2 ve 7 olanlar Aranızda bu gün maaş Alan varmı
gerçi Loriste sordu cevap verin

e-devlete benden başka mesaj gelen varmı? 150 tl aileve sosyal politikalar bakanlıgınca baka hesabınıza yatırıldı yaziyo hem sms hemde e-devlete mesaj geldi cuma gün. bu banka hangi baka? ve hangi hesap? 2022 maşaının yattıgı hesap mı? yoksa periyodik sosyal yardımları dagittikları diger bankalar mı* bilen cvp lütfen?

2022 haziran maaşı harici 150 tl baka teslimatı ödeme . e-devlete girip mesajlarım bölümüne bi bakın sizdede var mı?

kertmeyenkele;

Ödeme günün geldiyse maaşını alırken 150 tl farkla alırsın yani yine ptt den alacaksın.

loris arkadaşım nasıl fark 150 tl derken yan yani 1312+150 tl mı alacağız,yoksa bu arkadaş yeni 2022 maaşına müracat etmiş örneğin 10-15 günlük parası+3aylık maaşımı bu ?

kertmeyenkele; sevgili forumdaşım birşeyi bilmesek konuşmayız otomotik ödeme talimatı diye birşey var doğum tarihinin son rakamı 2 ve 7 olanlar pazar gecesi gidip 01:00'dan sonra hesaplarını kontrl etsinler eğer seninde öyleyse git kontrl et gel ve ondan sonra konuş ben almışım ki biliyorum eylül 2014 ayında doğum tarihinin son rakamı 2 ve 7 olanlar yine pazara denk gelmişti pazartesiye kalmıştı ben sabah 05:00 civarı gidip maaşımı çekmiştim henüz mesai saatleri başlamamıştı yani anlayacağın otomotik ödeme talimatı var tabi kimi pttlerde belki yoktur ama %90 var çünkü daha öncede istanbuldan bir engelli arkadaşımız pazar gecesi 01:00da kartıyla çekmişti

e devlette mesajlarım diye bişey göremedim

hayır sevgili arkadaslar. aile ve sosyal politikalar bakanlıgı tarafından hem telefonuma hemde e-devlete mesaj geldi. .............. nolu yardım 150 tl banka hesabınıza yatırılmıştır yazmakta.

bunun hangi banka ya yattıgını sordum sizlere bilen varsa. teşekkürler loris hafta sonu oldugu için bilgi edenemedim. mesajlarım e-devlette sag üstte hesabım menüsünde tıklayınca görürsünüz. sanırım herkese bu 150 tl bi kontrol ediniz. iyi forumlar

not : zaten 2022 maaşımı tam aldım ve şuandada tam olarak ödemem hazır durumda. pazartesi ptt kartımla çekecegim. bakalım 150 ordamı

Loris teşekkürler bende öyle tahmin ediyorum ama sormak istedim sizlerede.. malum bazen erzak gıda yardımı paraları halk bankasına ziraat a falan yatıtor ve sydv elinize bi kagıt verio gidip onla bankadan aliyordunuz bu periyodik yardımları.

He şimdi gördüm gelen kutusu na baktım hiçbi mesajınız yok yazıo

Loris
ben dogum tarihi son rakamı 2 PTT KARTIM İle 05 Cuma Günü Saat 19:00 cıvarı cektim

kertmeyenkele

Merhaba Herhangı bir yardıma Başvuruda bulundu iseniz ki tahmin ediyorum sut parasımı neyse oyle bişeyler vardırkı Ziraat bankasına Bi gitmeni soylerim Genelde Ziraat bank ile çalışıyor.

hayır hiçbir yardıma başvuruda bulunmadım. mesaj açıklamasında banka süreli yardım yazmakta. uysal027
merak edenler için görsel yükledim. sanırım Loris in dedigi gibi PTT hesabına yattı. bakalım pazartesi ögrenecegiz.
7kWgNm.jpg

Son düzenleme:
Üst Alt