Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Aylıkları 2015 Haziran Dönemi Ödeme Günleri ve Aylık Tutarları

Bi ara gidicem ama evde bakım için rapor yenile derlerse vazgeçicem

ya loris 1,5 saat önce 144 ü aradım seçimden önce verilirmi die ayın 5 inde ara dedi
aramışken şeyide sordum raporu 2010 da aldım yenilemem gerekiomu dedim hayır gerekmio dedi
dedim bazı arkadaşlarımdan 5 senesi doldu diye yeniletmişler dedim
hayır dedi önceden öle bi uygulama olmuştu değişti dedi şimdi süresiz raporlarda yenileme olmuo dedi

tv ye çıkan sgk uzmanı raporda ağır özürlü evet yazanların evine bile gidilmeden bakım parası bağlanıo dedi

ya loris bu yukarda bildirimler 38 yazıo nedir o hiç anlamıom yanıp sönüo

mesajların tıkla bak sonra sil.

Arkadaşlar öncelikle Beraat Kandiliniz Mübarek olsun biraz önce 144 Ü
Aradım seçim nedeniyle engelli maaşlarımız erken ödenirmi dedim
hayır Ayın sekizinde Alacaksınız dedi memur bey 1987 liyim Artık
pazartesi Alacaz şafak 7.

3 günü hafta sonuna denk geldiği için cuma yada pazarte demişsiniz bir yanlışlık var sanırım 1-6 cumartesi 2 -7 pazar 3-8 pazartesi 4-9 salı oluyor sanırım

2022 Aylıkları 2015 Haziran Dönemi Ödeme Günleri ve 2022 aylık Tutarları

Arkadaşlar ödeme günleriniz şu şekildedir:

• Doğum tarihinin son rakamı 0 – 5 olan kişilere her dönemin 5 inci günü. (5 Haziran 2015 Cuma)
• Doğum tarihinin son rakamı 1 – 6 olan kişilere her dönemin 6 ıncı günü. (Hafta sonuna denk geldiğinden ya Cuma ya da Pazartesi PTT'den teyit edin)
• Doğum tarihinin son rakamı 2 – 7 olan kişilere her dönemin 7 inci günü. (Hafta sonuna denk geldiğinden ya Cuma ya da Pazartesi PTT'den teyit edin)
• Doğum tarihinin son rakamı 3 – 8 olan kişilere her dönemin 8 inci günü. (Hafta sonuna denk geldiğinden 8 Haziran 2015 Pazartesi)
• Doğum tarihinin son rakamı 4 – 9 olan kişilere her dönemin 9 uncu günü. (8 Haziran 2015 Pazartesi)
Ödeme yapılmaktadır.

Ödeme Tutarları:

http://www.engelliler.biz/forum/202...-muhtaclik-siniri-belli-oldu.html#post1534545

o zaman benimde şafak 7 derbeder
pederin şafak 4
bende 1977 lim
peder 1950

arkadaşlar e devlete 2022 maaşı alanlar e devlete bi baksanıza kaç para yatacağı sistemde görünüyomu benimkisini güncellememişler sgk nedeniyle kesilmişti 01.03.2015 aylık başlangıç tarihim olmasına rağmen 08.06.2010 tarihi yazıyo

arkadaşlar bende bugün alo 144 aradı babam geçen ay eksik yatmıştı onun için aradı babam maalesf kesilen paraları yatırmıyorlarmış 144 deki memur baktı 874 tl yatmış onu alacaksınız demiş ayrıca 1 ve 6 olanlar cuma günü postaneden alabilirlermiş 2022 maaşlarını

daa paralar yatmadıki mustafa yatmışmı
ne yani martta eksik yatırılan paraları almıcazmı

EE MUSTAFA ŞİMDİ BEN ARADIM 144 Ü MART AYINDA EKSİK YATAN PARALAR HAZİRAN MAAŞINA EKLENCEKMİ DEDİM
AYIN 5 İNDE BELLİ OLUR DEDİ
SANA AYRI BANA AYRIMI SÖLÜOLAR

SEN MART MAAŞINIMI SORDUN
HAZİRANIMI

AYIN 5 İNDE GÖRÜNÜO KEHANET KARDEŞ E DEVLETTE
BENDE YARDIMIN DURUMU DEVAM EDİO YAZIO

cuma günü 2 ve 7 olanlar alabilirler mi aceP?

cumartesiye dekgelen ler cuma loris
2 ve 7 olanlar atm den pazar çekilio die duydumdu

ben hiç çekmedim ama atm den şifreyide bilmiom

mirhat e devlete baktın mı maaş miktarı görünüyo mu bugün görünmesi lazım

şimdi baktım

KEHANET KARDEŞ
NİYE BU EKSİK PARAYI YATIRMAMIŞ BU ŞEREFSİZLER
874 YAZIO
17 LİRAMIZI GASPETTİLER RESMEN YA
BİDE ŞEYİ ANLAMADIM KEHANET AYIN 5 İNDE YATIODU BUGÜN 4 Ü

Maaşlar e-devlette gözekmektedir şimdiden hayırlı olsun bir maaşı daha geride bıraktık. :)

şimdi

ptt ye sordum arkadaşlar 1977 liyim pazartesi gel dedi

BU EKSİK PARAYA KAFAM TAKILDI LORİS NOLCAK 17 18 LİRA

DUR Bİ ARIYIM 144 Ü

şimdi aradım 144 ü ocak şubat farkları haziran maaşına yetişmemiş dedi memur
eylülde hesabınıza yatıcaktır dedi
3 ayda nasıl yetişmemiş bişe anlamadım

ya arkadaşlar bizim peder kaçlira alcak 65 yaş bilgisi olan varmı
sitede 437 yazıo 144 deki memur 534 dio hangisi doru

e devlet güncellendi %74

ödeme henüz çekilmedi1.312,32 TLödemeniz hazırdırDevam Ediyor

fikret sanada eksik verildimi martta

mirhat;

fikrete verilen ücret normal eksik değil.

arkadaşlar bu maaşı son çekişim olacak ekpss ile 20 mayısta atandım,umarım sizlerde en kısa atannırsınız allaha emanet olun.

mirhat;

yok ben hiç eksik almadim maaşlarimi

yok yani burda çoğu insan mart maşlarını eksik aldı

ben mesela 891 yerine 874 aldım martta
gerçi 144 eylülde verilcek

Bi aksilik olur maaş kesilmesse eylülde zam var 17 18 lira mart farkı bide 3 aylık farkla
950 yi geçer heralde eylül maaşı

Ya 65 yaş sorgulamaya babamın kimliği yazıom sonuç çıkmıo

evet Arkadaşlar bende e devlete baktım maaşım yatmış yüzde seksen 1312 tl ödemeniz hazırdır diyor
1987 liyim pazartesimi Alacam yoksa ptt karta pazar günü yatarmı hepimize hayırlı olsun hayırlı Akşamlar.

öbür sitede 2 ve 7 olanlar pazar atm den çekebilir diye yazmış biri

arkadaslar seçim nedeniyle cuma gününden itibaren maaşlar yatmazmı bilgisi olan payaşlaşabirilmi acaba

arkadaslar benim doğum tarihi sonu 9 ptt kartım var seçim nedeniyle maaşlar erken yatarmı acaba

hayır ben 1977 lim pazartesi gel dedi ptt

paralar bugün aktarıldı hesaplarada maalesef doğum tarihinin son rakamlarına göre ptt ayar çekio

9 olanlar salı olması lazım

Aynen E-Devlette yatmıs gozukuyor. ancak secım dolayısı ıle vs degıl sistem aynı şekilde işliyor. Herzaman oldugu gıbı Maaş tarıhleri c.tesi pazara denk gelenler Cuma gunu alabilirler.

Dogum tarıhı son rakama gore:
0 9
1 8
2 7

Cuma gunleri Almaları gerekmektedir.

3 6 ve 4 5 ler ise Pazartesi saluya denk gelıyor.

Yalnız ben Yeni PTT KArta gectıgımden dolayı Cep numara mesaj gelıyor Ödemeniz HAzırdır Cekebilirsiniz

Buyuk ıhtımal ile yarın kısa mesaj gelmesi gerekir. İyi forumlar.

Üst Alt