Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Kasım 2022 aylıklarının ödenmesi

Engelli aylığı günüm 7 Kasım ama ben şimdiden Ziraat bankası'na ₺5 masraf ile aktardım bu çok güzel bir şey ₺3 masraf almıştı 1840 lirayı 5 TL masraf ile 1835 lira olarak Ziraat bankası'na günler günler öncesinden transfer ettim çok şükür çok mutluyum gününden önce sizler de maaşınızı alabilirsiniz

Ancak elektrik desteği yatmış olmasına rağmen bunu transfer edemedim sanırım bunun sebebi de 11 ayın biri olarak görünüyor bu tarihten önce işlem yapamıyorum neyse birkaç gün daha bekleyip onu da transfer ederim inşallah

arzu kardeşim maaşı erkenmi aldınız anlamadım tam olarak 7 sinde lıyordunuz

Afyonlu20

Evet hesabıma aktar butonuna tıkladığında PTT Bankası hesabına ya da başka bir banka hesabına IBAN numarasını yazarak aktarabiliyorsun neredeyse 10 gün arayla alabildim

anladım hayırlısı olsun bakalım benım buton cıkmadı nedense günü degil galiba

Afyonlu20

Web sitesinden değil de uygulamadan denerseniz PTT üzerinden yapılan kurum ödemelerine tıkladığınızda sol üst köşede hesabıma aktara tıkladığında oluyor Ziraat Bankası hesabıma henüz geçmedi geçen ayda aktardığım para yarım saat ile bir saat sonra geçti bu da tabii ki PTT bankı ile alakalı saçma bir durum özel bankalarda yapılan EFT havaleler bir dakika içinde sisteme yansırken işte devlet kurumları böyle yapacak bir şey yok maaşı 10 gün erken alabilmek çok mutluluk verici ancak elektrik parası göründüğü halde alamadım 11 ayın 1'inde başlıyor sanırım bununla alakalı ay başında çekeceğim ama her biri için masraf ödemek de kötü bir şey neyse gülü seven dikenine katlanır aile destek ödemesi elektrik faturası bunlar 1000 liranın altında olduğu için 3 lira masraf alacak sanırım ama engelli aylığı 18-40 lira olduğu için ₺5 masraf aldı neyse yine buna da şükür diyelim işlemi yaptığında başarılı dedi bekliyoruz Ziraat bankası'na geçmesini şu an PTT kurum ödemelerinde engelli aylığım görünmüyor söylediğim gibi geçtiğimiz ayda yarım saat ile bir saat sürmüştü

İstanbuldamı yaşıyorsunuz elektrik desteği nasıl alıyorsunuz anlatabilirmisinz

ARZU NUR YILMAZER

Arzu Hanım, ben “hesabıma aktar” butonuna tıkladığımda “hesabınıza aktarabileceğiniz bir kurum ödemesi bulunmamaktadır” uyarı alıyorum ama kurum ödemelerinde engelli aylığım gözüküyor

onur1907

Oradan kutucukları doldurmanız gerekiyor eğer her şeyi doğru yapıyorsanız ve kutucukları doldurduysanız yardım türünün olduğu IBAN numarasını da yazdıysanız öğleden sonrasını bekleyin derim

yıldırım1

Aktarabilenler aktarıldığı için bugün alacaklardır Ziraat bankası'na geçmesini bekliyorum geçen ay da aktardığımda böyle bir süre Ziraat bankası'nda görülmesini beklemiştim ben bugün sadece engelli aylığına aktarabildim masrafı da aldılar işlem başarılı diye de yazdı ekran görüntüsünü de aldım ancak şu an aile destek ve elektrik yardımları görünmüyor o da muhtemelen önümüzdeki hafta işlem yapılabilecek Ziraat Bankası hesabıma aktarıldığında ve parayı alabildiğim de buradan paylaşırım böyle gecikmeler muhtemelen %90 bulunduğumuz ilin ilçenin sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı'nın PTT'ye maaşlarımızı geç vermesiyle alakalı para olarak nakdi olarak ve PTT'nin de hantallığı yaşadığım gelişmeleri buradan paylaşacağım

Arzu hanım tşk bilgilendirirseniz seviniriz.Bende engelli aylığı gözüküyorda aktara basınca ödeme yok diyor.

Arzu hanım tşk bilgilendirirseniz seviniriz.Bende engelli aylığı gözüküyorda aktara basınca ödeme yok diyor.

Tahminimce o da bulunduğumuz yerin sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı ile alakalı onların hantallığı ile alakalı onlar PTT'ye verecek de PTT'de aktarabilecek rica ederim bilgi paylaştıkça çoğalır gelişme oldukça hepinize haberdar edeceğim Yeter ki aynı şeyi 4 defa yazdıran dostlarım beni üzmesinler

Neden acaba...diye bakmak lazim

Son düzenleme:
1 saat evvel sadece engelli aylığını aktardım Ziraat bankası'na bekliyorum Ziraat bankası'na yansıdığı anda buradan paylaşacağım bulunduğunuz ilin ilçenin yoğunluğuna ya da engelli nüfus çoğunluğuna göre muhtemelen değişiyordur biraz da sosyal yardımlaşma dayanışma vakfında çalışan memurların işgüzarlığına bağlı bu şu an PTT kurum ödemelerinde engelli aylığım yok aktardım aktarma başarılı dedi sadece Ziraat hesabıma düşmesini bekliyorum elektrik desteği ve aile destek paketini de sanırım Kasım ayının ilk haftasında göreceğiz PTT kurum ödemelerinde her türlü gelişmeden hepinizi haberdar edeceğim şu an işlem yapamayanlar öğleden sonrasını denesinler

ARZU NUR YILMAZER

yo kanıt atmana gerek yok doğrudur aktarmışsındırda bizlerin hiçbirinde gözükmemesi acaba daha öncesinden başka bir işlem yaptınız mı aktarabilmek için sosyal karta aktarılmasın gibi

matsuyama
PTT'nin sosyal kartına zaten bugün aktarılmaz doğum tarihinizin son rakamına göre bir gün öncesinde o civarlarda aktarılıyor ben geçen ay sosyal kartımı kapattırdım ne olur ne olmaz diye geçen ay sosyal kartım varken de ben elektrik desteğini ve diğer yardımları alabilmiştim engelli aylığı hariç engelli aylığım sosyal karta aktarılmıştı az önce PTT müşteri hizmetlerini aradım bizden IBAN 'la para çıkışı olmuş Ziraat bankası'ndan dönüş bekleyendendi yani parayı PTT Ziraat bankası'na aktarmış dediğim gibi sizler de görünmeme sebebi şehire ile ilçeye yoğunluğa ya da sosyal yardımlaşma vakfı'nın çalışma prensibine bağlı olabilir ben kendi adıma yaşadığım gelişmeleri sizlerle paylaşıyorum

ARZU NUR YILMAZER

biz sosyal kartı kapattırmadık ondan dolayıda bizde aktarma olmuyor olabilir

sosyal kartın varken engelli aylığını aktaramadığını söylemişsin yanlış mı anladım

Ben gecenlerde ptt aradim engelli ayligni aktaramazsnz sadece sosyal yardm alirsanz baska yerden onlari aktarabilirsnz dedi bende hicbisey anlamadm bi isten

ben öğrendim ptt sosyal kartı kapattırırsanız o zaman herhangi bir ptt kartına veya başka bir hesabınıza aktarabiliyorsunuz ama ptt sosyal kartınız varsa o karta yatacağı için o şekilde talimat verildiği için kendi hesabınıza aktaramıyorsunuz Arzu hanım PTT sosyal kartını kapattırdığı için ziraat hesabına aktarabildi

matsuyama

Hayır yanlış anlamışsınız geçen ay benim sosyal yardım kartım varken de aktarabilmiştim sadece bu özelliği keşfettiğimizde benim engelli aylığım sosyal karta çoktan aktarılmıştı onu gişeden aldım ama elektrik desteklerini geçen ay Ziraat bankası'na aktardım zira şu an Ziraat bankası'na baktığımda hala görünmüyor bu işlemlerin gerçekleştiğini Ziraat Bankası teyit etti sadece PTT'nin memurların paranın aktarılması için onay vermesi gerekiyor müşteri temsilcisine söylediği üzere 1 dakikalık işlem ama onların keyfini bekliyoruz her neyse dediğim gibi ben görme engelli olduğum için PTT karta aktarılmasın diye kapattırdım ziraatı aktardım Ziraat Bankası bana daha yakın PTT görevlilerinden hoşlanmıyorum sizlerin ki aktarılamıyorsa bulunduğunuz sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı henüz para çıkışı yapmamış PTT'ye öğleden sonra denersiniz yarın sabah denersiniz

ARZU NUR YILMAZER
tamam işte sonuç olarak sen keşfettiğinde sosyal kartına yatmış yani aktarmamışsın sosyal kartın varkende aktaramazdın zaten elektrik desteği karta yatmadığı için sosyal kartın olsada onu aktarabilirsin zaten sen sosyal kartın varken engelli maaşını hiç aktarmamışsın ki

ARZU NUR YILMAZER

ptt müşteri hizmetlerini aradım onlarda aynı şeyi söyledi sosyal kartınız varsa sosyal kartınıza ödeme emri verildiyse hesabınıza aktaramazsınız dedi ancak elektrik yardımı sosyal karta yatmadığından onu aktarabilirsiniz dedi

Arzu hanım zaten kartı iptal ettirmiş maaşını aktarabilmek için hesabına sizin kartınız var diye karta yatıyor bu kadar basit hani

matsuyama

Peki aile destek paketi acaba aktarılır mı, gerçi onun için de kart verildi

Sunaxx
kardeşim bizde onu diyoruz zaten kartı olmadığı için aktarabiliyorsun diyoruz Arzu hanımda sizde aktarabilirsiniz diyor onu anlatmaya çalışıyoruz bizde

Sevgili dostlar isteyen istediğine inanabilir ben geçen ayda olduğu gibi bu ayda yaşadıklarımı buradan sizlerle paylaşıyorum ki bir faydam olur diye zaten müşteri hizmetlerinin dünyadan haberi yok geçen ay sorduğumda da böyle bir şey olamaz dediler ama ben bu lafı söyledikten bir saat önce ben parayı alıp borçlarımı ödemiştim ayrıca PTT'nin onayı bekleniyor ziraat'in parayı alabilmesi için PTT kurumu o kadar varoş bir kurum ki anlatamam geçmişte aylık almaya gittiğimde bile çoğu zaman ellerinde para yoktu saatlerce bekletiyorlardı neyse steyen istediğini yapabilir isteyen istediğine inanabilir bunda kırılacak gücenecek bir şey yok ben yine yaşadığım gelişmeleri sizlerle paylaşacağım iyi günler diliyorum alanlar güle güle harcasın

Üst Alt