Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Kasım 2022 aylıklarının ödenmesi

ARZU NUR YILMAZER
Ama gece 12 den sonra yaptım ben yani günü zaten bugündü başarılı dedi şimdi bakıyorum banka hesabıma geçmemiş

compeder
Parayı aktarırken girdiğin bütün bilgiler yani IBAN numaraları doğru ve eksiksiz ise geçmesi gerekiyor ben 27 Ekim'de transfer yaptım 5 TL'ye de kesildi ve bugün saat 9.30'da saniyesi saniyesine EFT geldi

ARZU NUR YILMAZER
zaten sana kimse engelli maaşını aktaramazsın demedi sen ptt sosyak kartını kapattırdığın için ve yatacak bir kart olmadığı için aktarabiliyorsun biz aktaramıyoruz dedik ve aktarsan bile gününden önce çekemezsin dedik

matsuyama

Bana kimse engelli aylığımı aktaramayacağımı söylemedi evet ancak 10 gündür transfer olmadığı için çok büyük stres yaşadım benim gibi başka yerden geliri olmayanlar için bu aylık Hayati önem taşıyor acaba transfer oldu mu olacak mı diye sürekli telefondan uygulamaya bakıyorum ama yok bugün 9.30'da gelince sevincimi sizlerle paylaştım

Bende dün gece aktarma yaptım normalde bugun iş günü olduğu ıcın geçmesine lazımdı halen geçmedi hesaba, kurumlardan bilgi alan varmı sebebi neymiş?

Merhaba maaş günü 7 si olup yatmayan varmı acaba iyi akşamlar

Sabahtan beri 144 arıyorum cevap alamıyorum sistem güncellemesi var diyorlar

Merhabalar ben uzun zamandır engelli maaşı alıyorum ve sosyal kart ile atmlerden çekiyordum konuyu inceledim ve normalde ptt üzerinden yapılan kurum ödemelerinde kart numaram yazıyordu ve oraya aktarılacak diyordu konuda okuduklarımdan sonra ptt müşteri hizmetlerini aradım sosyal kartımı kapattım ve daha sonra ptt kurum ödemeleri sayfasına girdim tabi biraz zaman geçtikten sonra oradaki yazı artık ptt şubelerine veya hesabıma aktar ile paranızı alabilirsiniz diyor yani sosyal kartınızı kapatırsanız direkt hesabınızza aktarım yapabilirsiniz. olay basit aslında

Arkadaşlar benim her ayın 7 si yatıyordu ve yatmadı bunun sebebi hesaba aktarma olayımı yani artık direk ptt kart hesabına otomatik olarak yatmıyormu yâda maaşım kesildim onu öğrenmeye çalışıyorum 144 cevap vermiyor bilgisi olan varmı rica ediyorum cevaplasın

Engelli ödemeleri T.C no son rakamına göre yatıyor ve T.C no da 7 rakamı bulunmaz ya 6 sında alırsın yada 8 inde.E-devletini kontrol et

engelli maaşı yapı kredi hesabına başka birinin adına havale etsek olur mu

Tc no son rakamı 2 ve 7 olanlar her ayın 7 inci günü maaşını alıyor

Abim bugun adresini benim kirada oldugum yere aldi. Kendisi sigortali calisan??
Benim engelli maaşım kesilirmi? Hanede iki kisiyiz onunla birlikte

Tahminim ocak zammı % 20 civarında olacak.buda % 40..69 olanlara 252 tl olarak yansır.şubatda 1478 tl olarak temmuza kadar bu rakamı alırız.. memurlara verilecek zam oranı bizi ilgilendiriyor ,işci ve emeklilere verilecek zam bizim maaşlara bir etkisi yok.sadece asgari ücret zammı bizi kısmen ilgilendiriyor...gelir kriteri yükselmiş olacak asgari ücret 7500 tl olursa gelir kriterimiz 2500 tl olacak .

Aslında günümüz şartlarında aldığımız rakamlar maalesef çok yetersiz.. enflasyon aldı başını gidiyor,market ürünleri, sebze ve meyva fiyatları çok yükseldi,temel ihtiyaç maddeleri şeker,çay,un, yağ,temizlik ürünleri nerdeyse 4 e katlandı.. Devletimiz ocak ayında seyyanen maaşları en az 2 ye katlayacak miktarda zam yapması gerekir ama yapmazlar..

%46 engel 2.453 tl yatirilmis gozukuyo bu kadar mi oluyo maaş internette 1200lu rakam cikmisti da acaba bi yanlislik mi var

Bakalım aile destek paketi Aralıkta hangi gün yatacak, yine süründürecekler mi bizi acaba

Arkadaşlar Ulusal hane ziyareti kapsamında,engelli olan enneme dün 500 tl ödemeverilmiş.Muallakta kaldım gelir hesabını gececek acaba kullansak mı bu yardımı?Not 2 kişiyiz Sosyal destek,engelli ve evde bakım ödemeleri alıyoruz..

Üst Alt