Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Kasım 2022 aylıklarının ödenmesi

ARZU NUR YILMAZER

kardeşim biz seni anlıyoruzda sen bizi anlamıyorsun diyorum ki senin sosyal kartın varken sen hiç engelli aylığını başka hesaba aktarmamışsın sen sosyal kartın varken elektrik desteğini hesabına aktarmışsın ki onu aktarabilirsin çünkü karta yatmıyor sen sosyal kartını kapattırdıktan sonra engelli maaşını başka hesaba aktarmışsın

Arayarak iptal ediliyor mu acaba

bende onu düşünüyorum acaba şuan kartı iptal ettirsek aktarabilir miyiz yoksa sıkıntı çıkar mı ptt şubesine gidip sormak lazım

Sosyal kart iptali falan değil bence,ben gecen ay baktığımda benim aktarma yapılıyordu engelli maaşı,Sosyal destek aktarma yapmıyordu ayın kaçı olduğunu hatırlamıyorum ama..Sanırım ödeme günü yaklaşınca netleşiyor.Yoksa ayına girmeden hiç bi maaş erken verilmeski.Ay dolması lazım.

Kimsede boşuna kartını iptal ettirtmesin,Arzu yatarsa haber vereceğim diyor işte.

6 Ekim'de bu uygulamayı keşfettik hesabıma aktar olayını ben 7 Ekim'de engelli aylığımı alacağım için çoktan sosyal karta yatmıştı sosyal karta yatmayan ödemeleri ben aldım yani sosyal kartım varken de alabiliyordum bir gün kala bazen 2 gün kala sosyal karta otomatik aktarılıyor yani sosyal kartım varken de ben hesabıma aktar fonksiyonunu kullanabilmiştim benim sosyal kartımı kapattırmamdaki amaç PTT ile uğraşmak istemiyorum PTT'ye gitmek istemiyorum ptt'deki memurlara karşı �rite oluyorum senelerdir muhatap olmaktan artık hoşlanmıyorum ve mesafe olarak bana çok uzak olduğu için direkt ziraate aktarıyorum e-devlet'ten artık kendileri çalsın kendileri oynasın PTT memurları diye yani tekrar ediyorum benim PTT sosyal kartım varken de elektrik ödemelerini aile destek paketi ödemelerini alabilmiştim sadece engelli aylığımın günü geldiği için ve otomatik olarak PTT sosyal kartı aktarıldığı için alamamıştım gişeden aldım ama sizler de bunu baz alarak sosyal kartınızı kapatabilirsiniz ya da direkt PTT ATM'den alabilirsiniz size kalmış

Ayrıca bir dipnot aktarmak istiyorum PTT kartınızı kapattırmak için sadece müşteri hizmetlerini aramanız yeterli ben öyle yapmıştım geçen ay

ARZU NUR YILMAZER

bacım sosyal kartın varken zaten elektrik ödemesini alabiliyorsun çünkü elektrik ödemesi sosyal karta yatmıyor sosyal karta yatan ödemeleri eğer sosyal kartın varsa aktaramıyorsun gününden önce

bu arada ptt müşteri hizmetlerini aradım kartınızı burdan iptal edemiyoruz dediler merkez telefon numarasını verdiler onlarda telefonu açmıyor

Cidden çok saçma işler, yani kartım dursun ama dışarı çıkamadığım zaman da aktarma hakkımız olsun,, yani bizim memlekette seçenek falan yok, tek tip herşey çok saçma,,

bak olay şu şimdi sosyal kart olmadığında aktarılacak bir kart olmadığından para ptt de kalıyor sende onu istediğin bir karta aktarıyorsun ama sosyal kartın olduğunda para o karta aktarılacak şekilde emir verildiğinden başka bir karta aktaramıyorsun

444 1 788
Bu numarayı arayarak direkt kapattırdım geçen ay inanın doğru bir tane ama her müşteri temsilcisi farklı konuşabilir siz doğru bildiğinizi onlara dikte edin ki istediğinizi yapsınlar sonuçta hepsi bize hizmet için oradan maaş alıyorlar sosyal yardım kartı benim işime yaramıyor çünkü PTT'den bir takım işlemleri yapmayı artık istemiyorum Allah oralara da bir daha düşürmesin

ARZU NUR YILMAZER

şimdi para sosyal karta aktarılacak yazıyor ben sosyal kartı iptal ettirirsem hesaba aktaramazsamda 9 unda aktarılacak sosyal kartta olmayacağı için sonra parayı çekme konusunda sorun yaşar mıyım

matsuyama

O yazı ibaresi hep var ödeme günün gelmeden kartı kapatırsan Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaranda kalır Bir şey olmaz maaşına ya herhangi bir bankaya aktarırsın ya da kimliğinle gişeden alırsın

ARZU NUR YILMAZER

merhaba arzu hanım e devleten ptt kurum ödemeler bölümüne girdim hesabıma aktar yeri tıkladığımda hesabınıza aktarabileceğiniz bir kurum ödemesi bulunmamaktadır diyor

ARZU NUR YILMAZER bence böyle tavsiyede bulunma,sen lazım olmadığı için iptal ettirmişsin.Ama maaş ayına girmeden maaş ödendiği nerde görülmüş.Siz dahi gecen ay maaş aldım demiyosunuz.aktardım diyorsunuz.Boşverin kim ne yaparsa yapsın sonra ARZU sen dediydin olur.Bende gecen ay engelli maaşını aktar vardı bu ay yok.ki kasım ayına girmedik.

sosyal yardım aldığı adresin değil de başka adressin faturası ödeyebilir mi veya bu şekilde işlem yapan var mı

Ama geçmiş yorumlarım da söylemiştim ben PTT ile hiçbir şekilde işlem yapmak istemiyorum çünkü hem PTT personelinden hem o ambiyanstan yıllardır nefret ettim diye PTT ile ilişiğini kesmek istemeyen PTT kartını iptal ettirmesin herkes bildiğini yapabilir benim tavsiyem sadece başka bankaya aktarmak isteyenlere idi

Slm..millet..engelli aylıkları doğum tarihinin son rakamına göre gerçekleştirilir.Arzu hanımın anlattığı kısmen doğru bir konu.kurum ödemesini sosyal kart hesabınıza veya başka bankada bulunan hesabınıza aktarabiliyorsunuz...lâkin burdaki konu bunu isteğimiz an yapabiliyormuyuz...cevap hayır...ödemeyi alacağımız gün bu işlemi yapabiliyoruz ,yani ayın 7 sinde alacağımız parayı bugünden aktarma yapamıyoruz.aktarma olsa bile ödeme gerçekleşmiyor.Arzu hanım aktarma yapmış olabilir ,sosyal kart iptali yaptığından dolayı olabilir lakin ödemeyi alabildi mı sorun bu...bu aktarma işi ptt veznesinden sıra bekleme konusunu azaltmak icin ve sosyal kartı olmayıp normal banka hesabı olanlar icin çıkarılmış bir uygulama olabilir...

Bence maaş günü gelmeden hesabına geçmez arzu hanım gününü bekler o ödeme

Arzu hanım yazmadığına göre belli ki engelli maaşı ödemesi kartına gelmedi

Adem 1971

arkadaslar gunü gelmeden maas almak mumkun degildir arzu hanim bilmedigi biseyi anlatmak da. Gunü geldigi gün hesabiniza aktarabilirsiniz ptt karti olmayanlar sira beklemek istemeynler herhangi bir hesaba aktarabilirler hayirlı günler.

Zaten günü geldiğinde cekmiyormuyuz ne gerek var başka hesaba aktarmaya

Kasım 2022 maaşları

Merhaba Kasım 2022 maaşları e devletten ne zaman görünüyor, yada görünen var mı.

Üst Alt