Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Kasım 2022 aylıklarının ödenmesi

Ben aktaramiyorum hesaba aktarılacak ödemeniz bulunmamaktadır diyor anlayamadım ama kendi PTT hesabıma şu tarihte yatirilacaktir diyor bu yüzden mi acaba aktarılacak diye görünen PTT hesabımada aktarilmiyor gene sosyal karta aktariliyor iptal mi etmem lazım ptt hesaplarını

arkadaşlar engelli aylığı hesaba aktarırken iban giriyorum 24 karakter olmalı diyor kabul etmiyor ama iban 22 rakamdan oluşuyor eğer aktarabilen varsa bilgi versin lütfen

iptekicanbaz

ibanı kopyala yapıştır yapınca 22 sayılı çıktı ama tek tek kendim yazınca 24 sayı çıktı sorun bu şekilde giderildi

Engelli aylığımın ödeme günü 7 Kasım olduğu halde 27 Ekim'de hesaba aktar seçeneğini tıkladım ve transfer ettim Ziraat bankası'na ortada artık ne transfer edilecek engelli aylığı var ne de Ziraat bankası'nda bu miktarı yok içimde bir stres oluştu acaba 7'sinde bu para hesaba düşecek mi pazartesiye denk geliyor ugün oldu oldu olmadı cumartesi pazar işlem yapılmaz bakalım ne olacak

ARZU NUR YILMAZER stres yapma yahu kaybolmaz engelli ödemen.Pazar gece hesaba aktarılır.Sosyal yardım ödeme bilgilerinde engelli maaşın çekildi yazmıyor değil mi?

Hayır engelli aylığım çekildi yazmıyor az önce PTT müşteri hizmetlerini aradım kayıtlarıma baktılar daha ödemeniz açılmamış ayın 7'sinde açılır o ana kadar işlem yapamazsınız dedi tamam dedim geçen ay yaptığım 346 TL'lik elektrik desteğiyle transferini sordum böyle bir şey olamaz dedi sadece fatura ödeyebilirsiniz nakite çeviremezsiniz dedi sistem kayıtlarıma baktı Allah Allah dedi nasıl olabilir böyle bir şey dedi evet geçen ay elektrik desteğini Ziraat bankası'na transfer etmişsiniz dedi böyle bir saçmalık olamaz benim faydalandığım nakit yardımdan diğer hak sahipleri yararlanamıyor ya sistemi tam oturtun ya da bu işi bir bilene bırakıp devredin

Maduriyetleri giderelim derken daha çok zorluk yaşatmaya başladılar insana.Neyse maaş konusundan için rahatlamıştır bilgi alınca.Beklices artık 7 sini.Aile destek ödemeleride güncellense bugun iyi olucak.

yıldırım1

Vallahi içim aslında çok da rahatlamadı çünkü bunların ne dediklerine de yaptıkları birbirini hiçbir zaman tutmadığı için geçmişten ağzım yandığı için beklemekten başka çarem yok aile destek paketi yardımları Eylül ayında ayın 7'sinde hesaplara geçti Ekim ayında ayın 6'sında hesaplara geçti eğer bugün geçmezse muhtemelen pazarı pazartesiye bağlayan gece geçer diye tahmin ediyorum ama dediğim gibi ne yaptıklarını ettikleri belli olmadığı için planlı programlı bir hizmet verilmediği için her an her şey olabilir e-devlet üzerinden aile destek yardımını gören buradan belirtirse işlem yapabiliriz

ptt bildiğiniz üzere özelleşti. hesaba aktar olayı bence işgüzarlık. trasfer üstüden eft ücreti almak.. ptt ye gitme durumu olanlar. kullanmasın bu özelliği. gecen ay sistemde boşluk olduğu için elektirik yardımını aktarım olmuştur. elektirik turarı yardımı aşmazsa. vea kullanılmazsa. yardım turtarı kuruma geri iade ediliyor. buda ciddi mevlalar yaptığı için. elektirik yardımı nakite cevrilmez bunu sunmazlar. olay bu.

2013 yılı Mayıs ayında TBMM'de kabul edilen tasarı ile Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi haline gelmiştir. 6 Şubat 2017 yılında yayımlanan kararname ile devlete ait bütün hisselerinin Türkiye Varlık Fonuna devredilmesi kararlaştırılmıştır. Sermayesinin tamamı devlete aittir.
Öncül: Posta İşletmesi Genel Müdürlüğü; Posta,Telgraf ve Telefon Umum Müdürlüğü
Resmî site: ptt.gov.tr
Sahibi: Türkiye Varlık Fonu; Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

PTT müşteri hizmetleri ve sosyal yardımlaşma dayanışma vakfı bunlar hiçbir şey bilmiyorlar inanın bu forumda yorum yapan insanlar onlardan daha bilgili bence bizleri kadrolu olarak işe alsınlar bizler daha çok şey biliyoruz bir yerleri aramaktan vazgeçtim en iyisi beklemek

gece aktardığım para hâlâ hesabıma düşmedi bu nasıl iş anlamadım yıl oldu 2022 insan bi fast sistemini kullanır. eft’de bile para sabah düşer öğlen oldu hâlâ düşmedi.

onur1907

27 ekimde aktardım hala düşmedi 😃😃😃
Benimki 7 sinde hata bende
Ödeme gününüz geldiyse düşer
Tekrar aktarma yapmayı denedinizmi ?

ARZU NUR YILMAZER

Merhaba, sizin ödeme gününüz ayın 7'si olduğu için pazartesi hesaba düşer. benim ödeme günüm ayın 5'i ama bu ay cumartesiye denk geldiği için ödeme günüm ayın 4'ü oldu bugün hesaba yatması gerekiyor hâlâ düşmedi keşke gidip kendim çekseydim bu PTT'nin ipiyle kuyuya inilmez

ARZU NUR YILMAZER
girtim atm’ye ptt sosyal kartın bakiyesini sorguladım engelli aylığım gözüküyordu ptt kart ile çektim iban’a eft yapmamışlar çok değişik bir kurum oldu bunlar iyice

onur1907
Keşke benimkide bugün olsaydi 7 si pazartesi beklemek çok sıkıcı
Pttyemi gideceğim yoksa transfer olacakmı şaibeli 😢

ARZU NUR YILMAZER

sıkinti yapma gununde cekersin aktarma yapmayin arkadaslar. aktarma da sorun var bunu ben daha ilk zaman da yasadim gece aktardim gunduz alamadim. bir baktim sosyal katrim da para. bosuna gereksiz ugrastik..

ARZU NUR YILMAZER
Nedense bende ödeme tarihi 08/05/2023 diyor sistem hatası mı acaba birde sizinki 7 sinde yatıyorsa siz nasıl erken yatırdılar anlamadım gitti yani. ve hesaba aktar kısmınada tıkladım Hesabınıza aktarabileceğiniz bir kurum ödemesi bulunmamaktadır. diyor yani.

Nedense bende ödeme tarihi 08/05/2023 diyor sistem hatası mı acaba birde sizinki 7 sinde yatıyorsa siz nasıl erken yatırdılar anlamadım gitti yani. ve hesaba aktar kısmınada tıkladım Hesabınıza aktarabileceğiniz bir kurum ödemesi bulunmamaktadır. diyor yani.

İnanın öleceğim günü biliyorum ama bunların ne iş yaptığından hiçbir şey anlamıyorum ve bilmiyorum evet ben 27 Ekim'de aktardım ama ortada para yok

Benim normal de 6 su ama ödeme başlangıcı 07 yazıyor yarın çekebilirim sanırım

Para aktarma dan önce bir yazı var e devlete mesai saatlerinde transfer oluyo 16.35 e kadar pazartesi olmasa zirrat bankası paranın iedesini başlatır kuruma düşer yada gider PTT şubesinden alırsınız ama ödeme emri gerçekleşmeden ödeme yapılması zaten imkansız Arzu hanım e devlete imkansızı elektrik ödemesi nde basar misiniz tebrikler okur okumaz şok oldum 😄 onun harincinde korkulcak bir durum yok herkes hesaba aktar butonuna aktarım sağlıyo bazen bankaya yansiması gecike bilir çünkü kurumdan bir ödeme aldiki için banka 8 iş günün e kadar süre biliyo yada 2 iş gunu banka stadusu ne göre degisir hatta e devlete aktarma yaptikin zaman alta şubeden alincaki bir problemde yaziyo endişe etmeyin

E devletten elektrik yardımı ile ücret ödeme sistemi açıldı sanırım artık e devletten elektrik yardımı nida odiye biliyosunuz

Artı PTT karti ile tum devlet Atm lerinden maaşınızı çekersiniz zirrat ATM sinden de PTT karti ile ücretsizdir maaş cekerdiniz bunu da solim

Stresli 10 günden sonra bu sabah saat 9.30'da 27 Ekim'de EFT yaptım engelli aylığım bugün saat 9.30'da sisteme düştü PTT'ye gitmek zorunda kalmadım çok şükür

Demek ki neymiş engelli aylığı da başka hesaba aktarılabiliyormuş bu doğrultuda anlıyorum ki bir nevi 10 gün öncesinden engelli aylığımı başka bankaya transfer için talep oluşturmuş oldum ah keşke aile destek paketi kapsamındaki yardım da yatsaydı onda transfer etseydim bir tek şu kalıyor Ekim ayında çekebildiğim elektrik desteğini bu ay çekemiyorum sistem ya tam oturmadı ya da bir sefere mahsustu

Dün gece banka hesabıma EFT yaptım bugün baktım daha hesabıma geçmemiş ne olacak şimdi anlamadım

compeder

Anladığım şu ki günü gelmeden EFT transferi olmuyor engelli aylığı benimki günü 7 kasımdı sabah 9.30'da hesaba geçti

Üst Alt