Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Kasım 2022 aylıklarının ödenmesi

Arkadaşlar engelli maaşı ocak zammı olacak mı acaba?

Losdy Ocakta yapılacak olan zamlı maaş şubatta alınacakta,Ulasal Hane ziyareti yardımı yazıyor benim e devlete onu çözmedim.

Arkadaşlar Ulusal hane ziyareti kapsamında,engelli olan enneme dün 500 tl ödemeverilmiş.Muallakta kaldım gelir hesabını gececek acaba kullansak mı bu yardımı?Not 2 kişiyiz Sosyal destek,engelli ve evde bakım ödemeleri alıyoruz..
Al kardeşim bi şey olmaz bak cumhur başkanı başvurun diyor ben temmuzda aile destek programına başvrdum kabul olmadı iki ay sonra mesaj geldi başvuru yapın diye kömür yardımına başvurdum kabul oldu evde bakım maaşı alan eşimede aylık 850 TL yardım çıktı

Al kardeşim bi şey olmaz bak cumhur başkanı başvurun diyor ben temmuzda aile destek programına başvrdum kabul olmadı iki ay sonra mesaj geldi başvuru yapın diye kömür yardımına başvurdum kabul oldu evde bakım maaşı alan eşimede aylık 850 TL yardım çıktı

Bana da başvuru yapın diye msj geldi ama güvenmiyorum, bizde 2kişiyiz ve ben engelli maaşı alıyorum, kesilir falan aman kalsın

Vlla Arkadaşlar e devletteigörünen 500 tl,hesaba yatan bin tl..Ben huylandım.

yıldırım1 kurum yanlış yapmaz yardım çıkmıştır. ama 500 yazıyosa bin tl ne alaka ara sor kurumu. bazen binde bir yanlışlık oluyor. oda senin başını ağrıtmasın.

@iptekicanbaz pazar günü ve bugun,teki Ulusal Hane ziyareti kapsamı diğeride bugüne ait sydv ödemesi yazıyor.Soracam kullanmadım ödemeyi.

yıldırım1 iki ayrı yardım programından yardım çıkmış kullanın bir ihtiyacınızı görür umarım. sormaa gerek yok. yada içim rahat etsin diyosanda sor. hayırlı geceler kardeşim.

Aralik ayina ait engelli maasimi cekeli 1 hafta oluyor
Hala odemeniz hazirdir yaziyor sizdede oylemi

Üst Alt