Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı Aralık 2017 Son Dönem Maaş Tutarları ve Tarihleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Loris

Aktif Üye
Konular
168
Reaksiyonlar
0
Ödeme Günleri :

Doğum tarihinin son rakamı 0-5 olan kişilere her dönemin 5 inci günü.
Doğum tarihinin son rakamı 1-6 olan kişilere her dönemin 6 ıncı günü.
Doğum tarihinin son rakamı 2-7 olan kişilere her dönemin 7 inci günü.
Doğum tarihinin son rakamı 3-8 olan kişilere her dönemin 8 inci günü.
Doğum tarihinin son rakamı 4-9 olan kişilere her dönemin 9 uncu günü.
[FONT=sans-serif]
[/FONT]
2022 aylık miktarları için bkz:https://www.engelliler.biz/forum/202...elli-oldu.html

buraya ben bir de NOT düşeyim Loris

Arkadaşlar,

ilk defa aylık alacak olanlar, aylık başlangıç tarihinden 1 Aralık'a kadar birikmiş ödeme ve Aralık dönem maaşlarını Aralık'ta yukarıdaki ödeme günlerinde toplu alacaklardır.
ilk defa Aralık'ta 2022 aylığı alacak olanların Aralık'ta ne kadar alacaklarını -istedikleri takdirde-ayrıca hesaplarım. bu hesabı yapmam için aylık başvuru tarihini ve rapor oranlarını yazmaları kafi.

NOT: 18 yaş altı 2022 engelli yakını aylığı alanlar ve 65 yaş üstü 2022 yaşlı aylığı alanlar bu durumu ayrıca belirtsin.

@Kalem;

Ben 2022 maaşına 10 temmuzda başvurdum. Lakin dilekçe vermeyi unutmuşum. Bu yüzden başvuru tarihim 23 ağustos oldu :( En kötüsü de Eylül maaşını alamadım. E-devlet'te Devam ediyor yazıyor. Abla ben Aralıkta ne kadar alırım? Oranım yüzde 45. Teşekkürler.

@Loris başvuru tarihin Ağustos. aylık başlangıç tarihin de bu durumda 1 Eylül olur.
rapor oranın % 45

sana 1 Eylül'den itibaren eylül+ ekim + kasım + aralık dönem maaşı (aralık, ocak, şubat) olmak üzere toplam 2265,96 TL ödenecek.

son 2 aya girdik.

2022 maaşları

arkadaşlar bu sene son 2022 maaşları hangi ayda alınıyor ben ılk bayramda aldım 2017 kurban bayramında 3ay olarak alınıyorsa benım hesabıma göre kasım olması gerekıyor dıye bılıyorum ama tam net bılgı sızlerden alırsam sevinirim

İlk kez engelli aylığı alacağım.

İlk kez engelli aylığı alacağım.Aralık'ın ilk haftası diyorlar.Kaçı olur mesela.Doğum tarihime göre mi?Bağlandıktan sonra her ay üçe bölünmüş halde alabilir miyim?

abla e devlette 12 ekim başvuru tarihim ne kadar alırım
oranım %40

sigmund35 başvuru tarihin : ekim (bu durumda aylık başlangıç tarihin de 1 Kasım olur)

rapor oranın % 40

2022 aylığın onaylanmışsa aralık'ta; kasım + aralık dönem aylığı (aralık,ocak,şubat) olmak üzere toplam 4 aylık 1510,64 TL alırsın (işlemlerin aralık'a yetişirse).

Kalem hanım 2 yıllık %45 engelli raporum var aralıkta toplam nekadar alacagiz rapor baslangic tarihim 26.04.2016 bitmek üzeri raporun tarihi 5 ay var beni bilgilendirebilirmisiniz teşekkürler.

@Sedat ömür ilk defa mı 2022 aylığı alacaksın? şöyle de sorayım: eylül dönem aylığını aldın mı?

eger ilk defa almıyorsan ve eylül dönem aylığını almışsan, aralık'ta 1132,98 TL alacaksın.

ama eylül dönemini alamadıysan, yani ilk defa 2022 engelli aylığı alacaksan, vakfa başvuru tarihini söyle ona göre hesap yapayım.

Kalem Ankara keçiören sydv abla. Eksik falan yatarsa sonuna kadar hakkımızı ararız. Ama ne zaman yatacak işte o konuda kafamızı karıştırdılar

şey kalem hanım aralık maaşını alıp işe başlarsam geri istemezler maaşı demi

@mirhat aralık dönem maaşını çektikten sonra çalışmaya başlarsan aralık dönem maaşını geri istemezler ablası:) peşin ödenen dönem maaşı geri istenmez:)

ama sonraki ödeme dönemi olan mart ödeme dönemi öncesinde sgk kaydın tespit edilir ve maaşın fesh edilir. yani aralık'ta sigortalı olursan, mart ödemesi yapılmaz.

Yok daha önceden alıyordum eylül dönem aylığını aldım.1132 alacağım öyleyse bilgi için teşekkürler kalem hanım.

Sedat ömür rica ederm:)
aynen öyle. eylül dönem aylığını aldıysan aralık'ta 1132, 98 TL alacaksın.

Kalem abla

Bende onu soracaktim e devlete yansidimi maaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt