Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı Aralık 2017 Son Dönem Maaş Tutarları ve Tarihleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@MhmeTKokcu annenleri ziyarete gitmişsin. elbette paranı oradan çekebilirsin. yeter ki ikamet adresini taşıma:)

@mosnter0606

e-devlette ,son ödeme miktarı ve son ödemenin durumunda hiçbir şey yazmıyor mu? sadece aylık durumunda "devam ediyor" mu yazıyor.

ablası eger boyleyse senin işlemlerin yetişmemeiş demektir. işin mart'a kaldı demektir.

o yüzden e-devletteki yazan bilgileri (kimlik bilgilerini gizleyerek) buraya yaz ya da kopyala lütfen.
emin olmak için bir de kendim bakayım.

Bilgisi olan cevap ver bilir mi e devlet te gözüken ödemeniz hazırdır yazıyor doğum yılım 1993 Yarın çeke bilirmiyim

Bursaspor Doğum tarihinin son rakamı 0-5 olan kişilere her dönemin 5 inci günü.
Doğum tarihinin son rakamı 1-6 olan kişilere her dönemin 6 ıncı günü.
Doğum tarihinin son rakamı 2-7 olan kişilere her dönemin 7 inci günü.
Doğum tarihinin son rakamı 3-8 olan kişilere her dönemin 8 inci günü.
Doğum tarihinin son rakamı 4-9 olan kişilere her dönemin 9 uncu günü.

Kalem

Melek Abla benim annemin doğum tarihi 1959 olduğu için cumartesine denk geliyor tatil olduğu için pazartesimi alacağız annemin engelli maaşını ?

Benim doğum tarihimin sonu 4 yani 9unda alıyorum fakat cumartesi ptt kapalı yarın verirler mi? Pazartesi mi alırım? Soru sorulduysa görmedim kusura bakmayın.

evet cuma günü alabilirsin ..

Kalem hanım benim maaş cumartesiye geliyor postane açık yarın gitsem alabilirmiyim normalde 9 unda almam gerekiyor

benim de doğum tarihi son rakam 9

bugün alan olursa yazsın arkadaşlar.kartla çekibiliriz galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt