@
MhmeTKokcu
ablacım sen bana agustos'ta başvurdum dedin. rapor oranın da % 80. ben de sana 6 aylık 3398,94 TL alacaksın dedim:
https://www.engelliler.biz/forum/20...as-tutarlari-ve-tarihleri-11.html#post1915562
hesabımı tekrar yaptım. rapor oranın ve başvuru tarihin bana dediğin gibiyse benim hesap doğru. yanlışlık yok.
eksik yattıgını söyluyorsun. ne kadar eksik? söylediğim miktardan 566,49 TL mi eksik? yani e-devlette şu an 2832,45 TL mi yazıyor yoksa?
eger bu miktar yazıyorsa senin başvuru tarihini eylül almışlar demektir. bu durumda da 1 ekim'den itibaren ödeme yapmışlardır. yani başvuru tarihini eylül,aylık başlangıç tarihini de 1 ekim almışlardır. bu durumda sana ekim + kasım + aralık dönemi (aralık, ocak,şubat) olmak üzere 5 aylık ödeme yapmışlardır ki bu hatalı işlemdir.
senin dediğin gibi başvuru tarihin agustos ise sana 1 eylül'den itibaren tam olarak 3398,94 TL yatmış olmalıydı.
şimdi söyle bakalım e-devlette ödemen ne kadar yazıyor?
evet bundan sonraki ödeme dönemi mart. doğum yılının son rakamı 3 bu durumda 8 mart'ta ödeme alacaksın.
ödeme gununde paranı alabilirsin ancak. 8 aralık cuma gunu ödemeni alabilirsin. ondan önceki gunlerde alamazsın.