Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı Aralık 2017 Son Dönem Maaş Tutarları ve Tarihleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalem hanım merhaba ben 3 Ekim gibi başvurdum 2022 maaşıma ve Kasım gibi onaylandı 18 yaş üstüyüm ve %60 raporum mevcut acaba aralıkta alacağım tutar ne kadar olur? İlginize teşk ederim...

Evet guncellenmemis devam ediyor yaziyorsa sorun yok
40-69:1132 lira
70-100:1699 lira

Yatar korkmayın.

Telefondan yazıyorum. Telden hızlı yazamıorum. Kimse endişelenmesin 5 civarı güncelleme yapılır.

Az önce 144 ü aradım ve e-devlette güncelleme olmasa bile yardım durumu devam ediyor yazıyorsa 5/9 aralık arası pttden kontrol edin dedi ilgili personel hayırlı olsun arkadaşlar

Ya bana 2 defadır 850 veriyorlar bu nedir ya. Raporum %50 daha fazla vermeleri lazım. Niye böyle ya

Kalem abla

Kalem abla sen yüce bir inşasına dediğin gibi yattı 1510 sosyal yardımlaşma martta alaçam dedi ama sen aralıkta alaçam dedin senin dediğin çıktı saygılarımla sevgilerimle abla

Evet e devlet güncellendi
hayırlı olsun inşallah bu son maaşım olcak işe girmeyi düşünüorum

Melek abla senden tekrar Allah razı olsun.

Kalem Melek abla dediğin miktara yakın yatmış "ödemeniz hazır" diyor ben şimdi 8 Aralık tarihini mi beklemem lazım yoksa şimdi gidip çekebilir miyim ?

Ve bir sonra ki ödeme alma tarihim Mart ayı mı acaba ?

@MhmeTKokcu
ablacım sen bana agustos'ta başvurdum dedin. rapor oranın da % 80. ben de sana 6 aylık 3398,94 TL alacaksın dedim: https://www.engelliler.biz/forum/20...as-tutarlari-ve-tarihleri-11.html#post1915562

hesabımı tekrar yaptım. rapor oranın ve başvuru tarihin bana dediğin gibiyse benim hesap doğru. yanlışlık yok.
eksik yattıgını söyluyorsun. ne kadar eksik? söylediğim miktardan 566,49 TL mi eksik? yani e-devlette şu an 2832,45 TL mi yazıyor yoksa?

eger bu miktar yazıyorsa senin başvuru tarihini eylül almışlar demektir. bu durumda da 1 ekim'den itibaren ödeme yapmışlardır. yani başvuru tarihini eylül,aylık başlangıç tarihini de 1 ekim almışlardır. bu durumda sana ekim + kasım + aralık dönemi (aralık, ocak,şubat) olmak üzere 5 aylık ödeme yapmışlardır ki bu hatalı işlemdir.

senin dediğin gibi başvuru tarihin agustos ise sana 1 eylül'den itibaren tam olarak 3398,94 TL yatmış olmalıydı.

şimdi söyle bakalım e-devlette ödemen ne kadar yazıyor?

evet bundan sonraki ödeme dönemi mart. doğum yılının son rakamı 3 bu durumda 8 mart'ta ödeme alacaksın.

ödeme gununde paranı alabilirsin ancak. 8 aralık cuma gunu ödemeni alabilirsin. ondan önceki gunlerde alamazsın.

Kalem abla gece yarisi cekebiliyormuyuz maasi yola gitcemde annemlen

arkadaşlar benim başvuru tarihim kası görünüyor ben aralık ayında sadece 1 aylık maaş mı alacam yoksa aralık ayında aralık-ocak-şubat aylığı mı alacam kafam karıştı.

2022 aralik ayi maaslari e devlette gorunmeye basladi

mosnter0606
aralık dönem aylığı; aralık + ocak + şubat olmak üzere 3 aylıktır. aralık'ta üçer aylık peşin ödenir.

2022 aylıkları üçer aylık olarak şu ödeme dönemlerinde peşin ödenir:
aralık'ta ; aralık,ocak,şubat
mart'ta ; mart,nisan,mayıs
Haziran'da; haziran,temmuz,agustos
Eylül'de; eylül,ekim,kasım

yani siz bu aralık'ta; aralık,ocak ve şubat aylarının parasını üç aylık olarak peşin alacaksınız:)

Kalem

abla senin hakkını nasıl öderiz bilmiyorum inan o kadar ihtiyacım vardı ki bu paraya hep yardımcı oldun ilk başvuru yaptığım günden beri; senden allah binlerce kere razı olsun, allah seni cennetine koysun inşallah.

Kalem abla vallahi dedigin bire bir cikiyo yardimci oldugun icin allah sende binlerce kez razi olsun

Kalem

Eksik değil de fazla yatmış abla ondan öyle demiştim 3,965,43 TL yatmış olarak görünüyor.

MhmeTKokcu
hesabımda hata yok ablası. yeter ki siz bana istediğim bilgileri doğru verin.
sana şurada başvuru tarihin agustos ise 3398,94 TL alacaksın,başvuru tarihin agustos değil ise belirt hesabı yeniden yapayım dedim:https://www.engelliler.biz/forum/20...as-tutarlari-ve-tarihleri-11.html#post1915562
sen de ardından agustos dedin.

halbuki sana 7 aylık ödeme yapılmış:) 7 X 566,49 = 3965,43 TL :)
buna göre senin başvuru tarihin temmuz görünoyor.
başvuru tarihin temmuz olunca da aylık başlangıç tarihin 1 ağustos.
sana ağustos + eylül + ekim + kasım + aralık dönem aylığı (aralık,ocak,şubat) olmak üzere 7 aylık toplam 3965,43 TL ödeme yapılmıştır. ödemen doğrudur:)
başvuru tarihini doğru verseydin bu miktarın haberini daha önceden benden alacaktın:)
güle güle harca ablası:)

Kalem Melek abla her şey için çok teşekkür ederim. Yalnız aklıma takılan son bir soru var benim başvurduğum vakıf Amasya'da ben Amasya'da yaşıyorum Annem ve Babam İstanbul'dalar. Annem rahatsızlandığı için İstanbul'a geldim paramı burada ki PTT şubesinden çekebilir miyim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt