Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı Aralık 2017 Son Dönem Maaş Tutarları ve Tarihleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Hknerll
başvurun kabul edildiğine göre tam olarak 18 yaşını doldurmuş ve 19 yaştan gün almışsın.
başvuru tarihin ağustos olduğuna göre aylık başlangıç tarihin 1 Eylül'dür.
rapor oranın % 88
bu durumda bu ay doğum yılının son rakamına göre belirlenmiş günde, eylül + ekim + kasım + aralık dönem aylığı (aralık,ocak,şubat) olmak üzere 6 aylık ( yani 2 dönem maaşı) toplam 3398,94 TL alacaksın ablası.
doğum yılını yazarsan aralık'ın kaçında alacağını da yazarım.

@MhmeTKokcu
raporunla birlikte vakfa agustos'ta mı başvurdun ablası? hesap yapabilmem için bana başvuru tarihin lazım. başvuru tarihini agustos varsayarak hesap yapacağım şimdi. raporunla birlikte vakfa agustosta başvurmadıysan belirt, yeniden hesap yapayım.

başvurun agustos ise aylık başlangıç tarihin 1 eylül.
rapor oranın % 80
doğum yılının son rakamı "3" ( buna göre ödeme günün 8 aralık Cuma)
ablası başvuru tarihin agustos ise 8 aralık Cuma günü; eylül + ekim +Kasım + aralık dönem aylığı (aralık, ocak,şubat) olmak üzere 6 aylık toplam 3398,94 TL alacaksın. ödemeni 8 aralık Cuma günü herhangi bir PTT şubesinden çekebilirsin.

@mustafa sürek
ablası herkes hafta içi alacak bir siz cumartesiye kalıyorsunuz (doğum yılının son rakamı 4 ve 9 olanlar). bu durumda yüksek ihtimalle ödemeniz Cuma günü yapılır. ama yine de bu PTTlerin ödeme planlarına bağlı olarak değişebilir, pazartesi ödeme yapan da PTT de çıkabilir. o yüzden cuma gunu kesinlikle pTT şubelerine ugrayın ya da bir şekilde bilgi alarak gidin.
ama ben çok sorun çıkarmadan hepsinin CUMA günü ödeme yapacağını düşünüyorum. dilerim beni yanıltan PTT şubesi çıkmaz:)

Kalem abla

Kalem abla 144 incelenmeli gelmiş ama devam ediyor yazıyor dedi edevlette ekim 18 başvuru aralıkta alabilirmiyiz 40 puan ilk defa engelli yakini 18 alt yaş saygılarımla cevaplarsaniz sevinirim birde vakıflarda eksik yatanların okudum bu adanada varmı acaba eksik alan olmuş mu cevaplardan sevinirim kalem abla.birde sosyal hizmetten ekonomik desdet okul için aldigimiz bir olumda ana okula gidiyor o kesilir mi cevaplardan sevinirim saygilarimla

Kalem Abla gelir testim "08/08/2017" tarihinde sonuçlandı gelir testim sonuçlandıktan 1 hafta sonra başvurum tamamlandı yani Ağustos ayında tamamlanmış oldu.

Kalem abla dönem aylığı ne oluyor ben anlamadım. Ben 1 kasımda başvurdum fakat bana kasım + aralık + ocak + şubat alacaksın dedin. Kafama takıldı benim kasım ayının maaşını almam gerekmiyor mu? Aralık ocak şubatı nasıl alıyorum o ayları martta almam gerekmiyor mu?

@MhmeTKokcu
tamam ablası. o halde yukarıda sana soylediğim miktarda alacaksın. hesabım doğru. ben de aylık başvuru tarihini hesaplamak için başvuru tarihi olarak agustosu esas aldım zaten.

@Ekelik01
ablacım sana aralık'ta ne kadar alacağını şuradan yazmıştım: https://www.engelliler.biz/forum/20...aas-tutarlari-ve-tarihleri-6.html#post1912033
inşallah bu ay alırsın diye düşünüyorum. eger işlemler yetişmezse mart'ta alırsın dedim. pazartesi e-devletten 2022 aylık bilgilerine bakarsın.
çocugunun aldığı destek 2022 aylığından dolayı kesilmez, rahat ol.
eksik ödeme Adana'dan oldu mu hatırlamıyorum. dilerim olmaz. olacağını sanmıyorum bu ay alırsan.

@emo57 dönem aylığı ne demek onu sormuşsun ablası.
2022 aylıkları üçer aylık halinde dört dönemde ödenir. Bu dört dönem:
aralık dönem aylığı (aralık,ocak,şubat)
mart dönem aylığı (mart,nisan,mayıs)
haziran dönem aylığı (haziran, temmuz,agustos)
eylül dönem aylığı (eylül,ekim,kasım)

dönem aylıkları yukarıda gördüğün gibi aralık,mart,haziran ve eylül aylarında 3 aylık olarak peşin ödenir:)

sen bu ay aralık dönem aylığını alacaksın. yani bu ay aralık,ocak ve şubat aylarını 3 aylık olarak peşin alacaksın.

ama sen aylık kesildikten sonra ekim'de yeniden başvurdugun için aylık başlangıç tarihin 1 Kasım. dolayısıyla sana 1 kasım'dan 1 aralık'a kadar birikmiş 1 aylık ödeme de yapılacak. o yüzden sana kasım + aralık dönem aylığı (aralık,ocak,şubat) yazdım ablası. alacağın miktarı da yazmıştım zaten sana:

https://www.engelliler.biz/forum/20...aas-tutarlari-ve-tarihleri-4.html#post1909246

mart'ta ise peşin olarak mart dönem aylığını (mart,nisan,mayıs) alacaksın:)

Kalem abla

Kalem abla çok teşekkür ederim insanin içini rahatlatiyorsun çok sağol ablam

Melek abla ne diyeyim sana gerçekten Allah razı olsun. Sağolasın.

Ek ödeme bende alıyorum arada fazla bir tutar degil ama işimi görüyor ziraat bankasından alınıyor orda hesabın olması gerekli özel yardım istemedim 1 kere belediyeden yardım istedim oda para konusunda degildi daha cok evin ihtiyacı ile ilgiliydi en azından cocugunun ihtiyacları için başvuruda bulunabilirsin belediye ye

Çarşamba günü alıyorum.Allah nasip ederse.

Cep telefonumuza mesaj geliyor mu maaşınız yattı diye? Bana kesilmeden önce geliyordu. Bu hizmet devam ediyor mu?

Bana geliyordu şu iki dönem gelmiyor bir kesilmeden yok neden gelmiyor msj

Sonu 6 olanlar hangi gün aliyor

Selam Arkadaşlar 2022 maaşı yatmadı e devlette gözükmüyor bu zamana kadar ayın 1 de yatardı ama 5 den önce çekemezdik sadece bendemi öyle görünmüyor devam ediyor diyor ama miktar yok yarınmı görünür acaba şimdiden tşkler

Evet hala yatmadi yarın yatacak e devlet yarın gorukur

Vuuuu melek ablamı bayağı kızdırmışlar..ben birdaha soru sormicamm😊😊😊

@UmutCan112
evet, kızdım. ama soru sordugunuz için değil. elbette soru sorabilirsiniz. elbette ben de vaktim oldukça seve seve cevaplarım. bundan da hiç gocunmam.

lakin beş altı kişiye ardı ardına cevap yazıyorum. ardından cevaplar arka sayfada kalıyor. ne siz ulaşırken rahatsınız ne de ben.

bakın cevap verirken kesinlikle mesajlarınızı tarıyorum. ama her mesaj orada burada. mesajlarınızı ayrı pencerede açarken bir bakmışım 7-8 pencere açılmış oluyor. hem hadi ben hallettim. siz mesajlarınızı bulmada sorun yaşarsınız. bunu çekmek yerine ayrı başlık açın. siz sorun ben cevaplayım. bıkmam da. hem cevapları ben görürüm hem siz. burası bu şekilde sizce de zor olmuyor mu?

mesela @Manisa45 'ya 9. sayfada cevap vermişim: https://www.engelliler.biz/forum/20...aas-tutarlari-ve-tarihleri-9.html#post1915278

2022 aylıklarının gelire dahil edilmediğini de yazmışım. ama 12. sayfada @Manisa45 şu şekilde yine sormuş: 2022 maaşlari gelire dahil ediliyormu bilgisi olan yardimci olabilirmi https://www.engelliler.biz/forum/20...as-tutarlari-ve-tarihleri-12.html#post1915760
yine cevap vereyim: 2022 aylığı gelir hesabında, alınan 2022 aylıkları hane gelirine dahil edilmez.

aynı soruyu defalarca sorun gocunmam. ama bari ayrı başlık açın burası bu kadar karışmasın!

Kalem Melek abla size mesaj atmak istiyorum fakat mesajlarım gönderilmiyor sanırım. Özel olarak bir soru sormam gerek mümkün mü acaba ?

Yarın maaş çekeceğiz hala e devlet de var yok nasıl iş anlamadım

He ya e devlet niye böyle yaptı hala yok e devlette no kacak boyle

Bende Bakıyorum e devlet e diyer dönemlerde 2 3 gün öncesinden yatıyordu e devlette gözükürdü

Hala Yatmamış Bilgisi olan arkadaşlar varmı

Yatar maaşlar panik yok emekli maaşları bile gününde yatmıyor bazen

Yok yatmamiş 4 gün inceden yatardi birde dün engelliler günüydü bu nasıl iş niye hala yatmamiş

az önce baktım hala yo yarın çekemezsek hiç şaşırmayın

Çekersiniz gün geldiğinde edevlet görünmemesi bisi değiştirmez yardım devam ediyor yazısı oldukça sorun olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt