Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı temmuz ayı zam farkı ne kadar olacak?

Ya öyle kesin nereden biliyorsunuz da net rakam veriyorsunuz 5 aylık tüfe açıklandı henüz temmüz 3 de de açıklanacak ona göre enflasyon rakamının yüzde 4 ün üzeri ve %3 veya % 4 e eklenecek emekli memur ve işçi farkı değişiyor çünkü yazması uzun şimdi neyse :) aslında kurumlara gerek yok siz direk biliyorsunuz nasıl olsa :) Tahmini %6 veya % 7 gibi zam görünüyor şu anda

Mrcharming34
Farketmez raporun yüzdesi %40-% 100 de olsa. kesin maaş rakamını yazıyorlarda ona istineden yazdım ben.Bakanlık bilmyor daha ne kadar zam olacağını .Ben tahmini %6,5- veya 7 olur diyorum kesin değil Siz 609,61 TL alyorsunuz şu an sizin de bu duruma : göre maaşınız 645 tl ile 655 arası olur sadece tahmin bu. inşallah TÜFE rakamları fazla çıkarda temmuz da ! :) maaş fazla olur

Yani farkıyla birlikte Temmuz ayında ne kadar alacağımız ne zaman belli olur acaba?

Kızım hasta

Temmuzun 5inde enflasyon orani b3lli olcak.agustos ayinda 2 aylik zam farkiyla alincak 2022 ayligi.
Muhtemelen %6 veya %7 olcak zam orani

Son düzenleme:
Kızım hasta
5 temmuz pazartesi günü saat 10 da haziran ayı tüfe ve enflasyon oranları açıklanır ona göre 6 aylık tüfe oranında ( açıklaması uzun ayıntıları) zam hesaplanır.

Temmuzda zam geliyo agustosda alıyoz zamlı maaşlarını

2022 temmuz maaşları e devlete ne zaman yansır tşk

Bazı haber siteleri mevcut maaş için 851 yazmış zamlı maaş için 975 yazıyor temmuz gelince belli olur ne olacağı eskiden bu sitede birileri yorum yapardı iyice başı boş olmuş site

Birde bnm her üçayda bir başvuru yapıp aldgım nakdi yardımı artık vermiyorlar acaba aldgım engelli aylıpınıda keserlermi? Kesilse edevlet te gözükürmü son ödemenin durumuna baktgımda ödeme çekildi yazıyor

Ptt kurum ödemelerı güncel bılgılenıze

slm arkadaslar bana yatan 609 tl görünüyor neden acaba

Bende de öyle zam neden yok rezillik maaşı resmen engelilere verdikleri değer bu kadar sanırım 5 bin tl verdikleri bekçilere engellilere versinler bekçi ne kardeşim Polis dururken Bekçi ne işe yarıyor biri bana açıklasın ne kadar saçma sapan sistem içindeyiz

E devlet guncellenmi aca ba bende gözukmuyo sadece son ödeme görunuyo

Zamlar temmuzda yapiliyo agusto da zamlı alıyorunuz

haklısın arkadasım hemde çok haklısın devlet bız engellılerın hiç bır degerı yok onların gözunde bızı bır hiç gb göruyolar ayrıca bu düşüncen için sana tesekur ederım

Yunus45

arkadasım edevlet üzerınde ptt kurum ödemesı var oraya bak orda yatan maasını görursun

E devlet güncellenmiş 914 TL yatacak her zaman olduğu gibi 🤣🤣🤣

609 TL zammı önümüzdeki ay alacağız daha miktar belli değil ağustosta alacağız zamlı.

Yahu şunu düz bin TL yapmak çokmu zor ya

Bazı haber siteleri mevcut maaş için 851 yazmış zamlı maaş için 975 yazıyor
[FONT=sans-serif])Ya öyle kesin nereden biliyorsunuz da net rakam veriyorsunuz 5 aylık tüfe açıklandı henüz temmüz 5 de de açıklanacak ona göre enflasyon rakamının yüzde 4 ün üzeri ve %3 veya % 4 e eklenecek emekli memur ve işçi farkı değişiyor çünkü yazması uzun şimdi neyse [/FONT]:)[FONT=sans-serif] aslında kurumlara gerek yok siz direk biliyorsunuz nasıl olsa [/FONT]:)[FONT=sans-serif] Tahmini %6 veya % 7 gibi zam görünüyor şu anda TAHMİNİ YANİ )
bu yorum bir öncek sayfada vardı
bir sayfa öncesini okusaydınız başıboş vs diye yazmazdınız 5 temmuz tüfe oranları açıklanmadan kimse birşey diyemez kim ne yazarsa yazsın tahminden öteye gitmez

[/FONT]
[FONT=sans-serif]5 Temmuzda açıklanacak olan Tüfe enflasyon oranları açıklanmadan burada veya medya da yazılan aylık miktarları tamamen tahmin yada uydurmadır 5 temmuz u bekleyin kesin zam oranları için[/FONT]

Üst Alt