Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı temmuz ayı zam farkı ne kadar olacak?

edevlette sosyal yardim bilgileri sorgulama herkeste boş ekran mi var?

Arkadaşlar lütfen adaletinizi kontrol eder misiniz? Edevlette sosyal yardim bilgileri sorgulamaya girdiğimde aldığım yardımlar ve 2022 maaşı gözükmüyor. Boş ekran açılıyor. Cimere baktım. Ordaki başvurularda gözükmüyor. Acaba genel bir sorun mu var?

ben şimdi baktım ödeme çekildi yazıyo
yanlız e devlete bi mesaj gelmiş yeniden yapılandırma diye

son başvuru 30 eylül yazıyo bunun maaşlarla bi ilgisi varmı onu anlamadım

Yapilandirma GSS si devlet tarafından odenmeyenker için .yani GSS sini devket karsilamiyosa aylık belli bir ücret ödeyip sağlıktan yararlananlar için ve o kişilerin borcu varsa onun yapılandırması için çıkan bir uygulama

E devletten GSS yazıp bakabilirsiniz yada provizyon yazıp bakabilirsiniz .devam ediyor yazıyorsa sorun yok demektir

Rica ederim mert yigit

Şu maaşı düz bin lira yapsalar ya keşke

Mrblar bir şey sormak istiyorum da, bizim üst kata 1ay önce yeni biri taşındı bugün konuşurken arada söyledi de, eşi sigortalı çalışıyor ama kendisi yeşil kartlı görünüyor ve maaş alıyor, nasıl oluyor o öyle bilen biri yazabilir mi, yasakmı cezası yokmu,, benim eşimde o zaman siğortalı çalışsın ben öyle yapayım

Lütfen bilen birisi cevap verebilir mi? Madem oluyor benim eşimde sigortalı çalışsın

Ya eskiden bu sayfada biri bişey sordumu yardımcı olunur du şimdi kimse yardımcı olmuyor

Mrblar arkadaşlar yine bir şey sormak istiyorum ben maaşımı aldım, birisine 50dolar borcum vardı gidip almak istedim dövizci kimlik istedi verdim ama sonra pişman oldum hani devlet kayıt altına alıyormuş dolar alanları şimdi ben dolar aldım diye maaşımı kesmezler dimi, valla korkmadım değil, zaten kesmek için bahane arıyorlar

ALBiNOGER

İnşallah. Teşekkür ederim umarım sıkıntı olmaz, insanların herşeyine karışır oldular ya valla ayıp

2022 aylıklarına ne zaman zam yapılıyor yapılırsa kaç para zam yapılır tahminen

Yüzde 80 raporum var 991 lira alıyorum zamlı maaş kaç lira olur

pokemon

Zam haziranda yapılıyor diye biliyorum, zaten yeni yapıldı, sanmam yaparlar.

yok 6 altı aydan 6 aya zam oluyor maaşlar 12 ayda bitiyo süresi ocakta zamlancak şubatta alıcaz zamlı

Ocakta kesin zam var mı acaba? Ve ne kadar olur tahmini

ocak ayinin ilk haftasinda zam orani belli olur..zamli maaşı ve ocak ayınin zammını şubat ayinda alacagiz..bu yil enflasyon ve ekonomik durum olağandışi bir seyirde oldugu icin.asgari ücret,emekliler ve sosyal yardimlara, her zaman yapilan zamlarin çok üstunde bir zam olacaktir.normal tüikin belirledigi enflasyon oranlariyla alakasi olmayan zamlar yapilacaktir.az kaldi aralik ayinin ortalarinda belli olacaktir hersey

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kesinlikle enflasyon değerlerine göre bir zam olmayacaktir..çünkü büyük bir kriz var hükümet bütun maaşlara enflasyon uzerinde yaşam standartlarina uygun bir zam yapacak..bekleyin aralik ayi goruşmelerini

yilda 2 kez zam yapilir...ocak ayı ve temmuz ayı..her maaş 6 ay gecerlidir.

Arkadaşlar zam geldi mi bize? Ve ne kadar bilen var mı

Üst Alt