Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı temmuz ayı zam farkı ne kadar olacak?

barda hem zam hem 2 aylık zam farkımı alcaz ağustosta
yani 50 lira zam gelse 660 olur 760 mı alırız

Ağustosta 1 aylık fark olur.
agustos maasi zaten zamlı yatar.

sağol ım ım kardeş

50 lira zam olur muhtemelen diosun yani

MERTYIGIT

Her yıl 50 lira edip ömrümüz çürüdü yaş geçiyor şu engelli maaşında 2 bin lira göremedik

TÜiK'in marifetiyle açıklanan makyajlı enflasyon rakamları baz alınarak yapılan % 5-6'lık zamlarla engelli aylıkları (özellikle %40-70 arası engellilik oranındaki yardımlarda) kuşa döndü, komik bir hal aldı.

Acilen en az 250 liralık seyyanen bir zam yapılmalı.
Forumdaki herkese çağrımdır: bu taleple ilgili Cimer'i başvuru yağmuruna tutalım, hem erken seçim de yaklaşıyor. Yoğun başvuru olursa illaki sonunda dikkate alınır.

Bu zam 1aylık mı yani anlamadım, sonra yine eskisi gibi devam mı? Ben az önce baktım zam falan yok aynı her ay aldığım gibi

pazartesi saat 10 da acıklancak eflasyon zamıyla beraber hesaplarlar arkadaşlar ben pek bilmiyorum

Bazı haber siteleri 851 lira mevcut maaş zamlı maaş ise 975 TL yazıyor tamamen aldatmak için yapılmış çok zam yaptık gibisinden 914 lira alıyoruz bu ay 914 TL yatmış zamsız önümüzdeki ay zamlı olur galiba

Çok birşey ümitli değilim zam konuşun da emin değilim ama muhtemelen 50 ile 70 arası bir zam gelir değişen birşey olmaz

varsa daha çok zam yapan memleket gidip orda yaşayalım
ülkemizi kötülemeyelim

Biz en iyisi; iktidara muhalefeti,eleştiriyi vatana-memlekete ihanet! olarak kabul etmek yerine,demokrasinin gereği olarak kabul eden bir yere gidip yaşayalım.

@MERTYIGIT

100 tl nin 10 olduğu memlekette 50 60 tl zam veriyor bunuda savunuyorsunuz pes doğrusu

Acaba iktidarı destekleyen arkadaşlar; bakkala ,markete gitmiyor,fatura ödemiyorlar mı? ekmek elden,su gölden mi yaşayıp gidiyorlar?
Lira'nın nasıl değer kaybettiğini,herşeyin nasıl katlana katlana zamlandığını görmüyorlar mı?
Bunları gördüğün yaşadığın halde ; kağıt üstünde kalem oyunuyla sana deniyorki; "yok yanlışın var herşeyin fiyatı katlanmadı,sadece %bilmemkaç-cık artmış o kadar!" diyor…Gözüne baka baka ..
Buna göre yapıyor sana zammı, sürün,daha da ezil dyor yani.

heartbroken

Anlamazlar arkadaşım öyle bir kitle var ki Avrupa nın bizi kıskandığını sanan ve dolarla işimiz yok diyen kitleden ne beklenir

Şu zam tartışmasını her yıl yapmayın belli zaten ya 40 liradır yada 50 liradır öyle büyük büyük düşünmeyin her sene ümitlenmeyin

Burda biri lutfen cvp versin cocugumun engelli maasi hazir yaziyordu 1 eylule kadarda uzatildi parayi geri cekip kesmisler kalem abla

Surda pazartesi günü ne kaldı ak koyun kara koyun belli olacak bu sitenin uzmanı hesaplar yazar bir kenara çok bir vbeklentim yok zaten 😎

Iste benim cocugunda yaziyordu geri cektiler sonra odeme hazir cekildi yazdi kesmisler 1 eylule kadar uzatilmadimi
Yunus45

Oyle yazmiyorsa kesmisler bayram azi 1 eylule kadar uzatilmadimi

yanlız ptt kurumda annemin elektrik desteği görünmüyo

MERTYIGIT

mert kardeşim bende 144 aradım güncelleme var pazartesi bakın dediler arayın dediler banada

yok yani anladımda bi kaç gün önce gözüküyodu ptt kurumda

bu arada elektriğe 100 de 15 zam geldi

adanali01 aynen benim de ödeme cekildi yaziyo bu ne kardeşim evde 6 kişiyiz 1 kişi sigortali calisiyoz birde bilader var 1 ay calisti ciktı işden herhalde sistemden düşmedi daha sigorta olmaza bugun SSK gideriz biladerle isten cıktıgina rağmen ssk cıkış evragini alır veririz daha öncelerde başimiza geldi aynen dedigim gibi yaptik tekraradan bağladilar o degilde bu ay aylik alamicaz işler olursa agtustoszada toplu alcaz

Tuik verilerine göre 2022 AYLIKLARINA % 8,45 zam yapılacaktır
% 40-69 arasına 51 tl %70 üstüne 77 tl zam gelmiş oldu aşağı yukarı

51.55-77.30 gibi zam maliye memur katsayısı yayınlandıktan sonra yine bu civarda olur.

bi ara 100 de 5 ek ödeme yapılır diye okudumdu
2022 yardımlarına

yıllar önce

[h=2]TÜİK'in enflasyon rakamları açıklandı. Bu rakamın ardından memur ve emeklilerin zam oranı yüzde 8.45 oldu. yani %8,45 zam oldu[/h]

Üst Alt