Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı temmuz ayı zam farkı ne kadar olacak?

Son Dakika
YAŞLILIK, ENGELLİ VE EVDE BAKIM AYLIKLARI Zamla birlikte 65 yaş aylığı 763 liradan 828 liraya, yüzde 40-69 engeli olanların aylığı 662, yüzde 70 ve üzeri engeli olanların aylığı da 992 liraya yükseldi. Evde bakıma muhtaç yaşlı ve engelli yakınına bakanlara ödenen 1.657 lira tutarındaki aylık, 1.798 liraya ulaştı

Yeni zam hayırlı olsun yine bize kaşık kendileri kepçe ile aldılar 😊😊

Simdi netleştimi ayliklar tam olarak rapor oranina göre

Yunus45
2022 de baglandıgı değil başvuru tarıhı geçerlı başlangıç oluyo başvuru yaptıgın tarıhten ıtıbaren olanları verırler temmuzda başvurdun baglanırsa agustosta temmuz +agustosu alırsın (agustosu zamlı temmuz maasını zamsız alırsın)

[FONT='inherit'][FONT=inherit]Alıntıdır
Evde Bakım Maaşı : 1798 TL[/FONT]
[/FONT]

[FONT='inherit'][FONT=inherit]07.01. 2021 ve 31. 12. 2021 tarihleri arasında[/FONT]
[/FONT]

[FONT='inherit'][FONT=inherit]65 Yaş üstü yaşlılık aylığı: 827 TL[/FONT]
[FONT=inherit]18 Yaş altı engelli yakını aylığı: 661 TL[/FONT]
[FONT=inherit]%40-69 arası engelli aylığı: 661 TL[/FONT]
[FONT=inherit]%70 ve üstü bakıma muhtaç engelli aylığı: 991 TL[/FONT]
[/FONT]

[FONT='inherit'][FONT=inherit]2021 Haziran ayında henüz maaş zamları belli olmadığı için zamsız yatmıştı ağustos ayındaki farklarla bereber ödenecek tutarlar.[/FONT]
[/FONT]

[FONT='inherit'][FONT=inherit]65 Yaş üstü yaşlılık aylığı = 891 TL[/FONT]
[FONT=inherit]18 Yaş altı engelli yakını aylığı = 712 TL[/FONT]
[FONT=inherit]%40-69 arası engelli aylığı = 712 TL[/FONT]
[FONT=inherit]%70 ve üstü bakıma muhtaç engelli aylığı: 1068 TL[/FONT]
[/FONT]

[FONT='inherit']
[/FONT]

2021 temmuz ayı zammı

2021 temmuz ayı zammı ne kadar engelli aylığı ne kadar olacak hesaplara ne zaman yansıyacak bilgisi olan var mı ??

Merhaba arkadaşlar herkes maaş kesildi yazıyor acaba maaş alanlar yokmu dün bugün maaş çekenler oldumu

Arkadaşlar biraz önce maliye bakanlığı memur maaş katsayılarını açıkladı. Bu rakamlara göre
Evde bakım maaşı:1797.97 tl
2022 engelli maaşı:%40 ile %69 :661.13 tl
%70 ve üzeri olanlar:991.69 tl oldu. Bu miktarları eylül ayın da alınacak.
Ağustos ayında ise, bir aylık maaş farkıyla birlikte %40 ile%69 olanlar 712.65tl.
%70 ve üzeri olanlar ise 1068.97tl alacaklar. Herkese hayırlı olsun yeni maaş miktarları.

benmi yanlış anladım yada duydum bılmıyorum zamlı maaşlar 2022 bakım maaşları bayramdan önce ödenecekmiş tgrgt haberde ikikez dinledim duydum inş dogrudur

Afyonlu20

Zannetmem, ne EBM ne de 2022 maaştan önce ödenir. 2 sene önce 1 kez ödenmişti, bir de pandemi zamanı ödendi ama bu sefer zannetmem. Yine de resmi bir şey olursa bakanlık açıklama yapar zaten.

Bayram zaten 20den 23ne kadar neden ödensin ki daha çok var maaşa, gerek yok yani bence, zaten alalı ne oldu ki bu ayki maaşı, diğer ayı vermezler bence

2022 ağustos ayında ne kadar

Slm kalem abla ağustos ta zamlı olarak ne kadar alcez acıkla ma bekliyoruz

ARKASASLAR BAKANLIK 14 TEMMUZ BAKANLIK ACIKLAMAYI YAPTI EN SON YAPILAN GRUPTA aciklama yani haberlerdeki dogru yuzde 40 ustu yuzde 661 yuzde 70 ustu fln 970 fln bakanlik twiter hesabina bakin aciklsnmis

caner e devlet te otomatik görünüyo
kimliğinle beraber bi ptt şubesinden alabilirsin elektrik indirimini
tabi e devletine yansımışsa elektrik indirimi

Memurlara seyyanen yapılacak zam engelli maaşlarını da etkiler mi ? Biliyorsunuz zam görüşmeleri başladı bu yüzden sordum.

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Temmuz ayı Ödemesi

Temmuz ödemesi edevlete yansıyan varmı acaba

2022 agustos ptt Kurum ödemelerı yansıdımı acaba

Üst Alt