Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı temmuz ayı zam farkı ne kadar olacak?

Uygulamadan bakmayın normal internet sayfasından girin bakın güncel 712

ptt 712 TL Bir aylık fark ve zamla yansımış Sosyal yardim da daha güncel değil.

PTT edevlette 0 yazıyı günü geldiğinde aktarılacak diyo siz nerden gördünüz miktarı bizede yol gösterirmisiniz

Agustos aykliklari guncellendi

Ptt kurum odemeleri guncelendi

3 kişiyiz elektrik desteği
91,56 tl yazıyo e devlette
79 60 dı

Elektrik desteği yükselmiş eskiden 59 yazan şimdi 68 yazıyor. Ona da zam yapmışlar sanırım

hayır oğlak kardeş
türkiye genelinde elektriğe 100 de 15 zam geldi
onun için elektrik yardımıda yükseldi

yine aynı hesap yani
ama biraz tasarruf edersek işe yarar indirim

Edevlette Paranız hazırdır yazıyor, gittim hesabımda para yok illaki gününde mi almak zorundayız o zaman para hazır demesinler

Losdy

Siz niye paranız hazırdır diye hemen PTT'ye gidiyorsunuz ki? e-Devlet'te PTT Kurum Ödemeleri sayfasından paranın yatacağı günü öğrenebilirsiniz.

Merhaba e devlette kayıt bulunamadı yazıyor sizdede öyle mi

Ya bu benim edevlette ptt kurum ödemeleri kısmında aldığım engelli maaşı görünüyor da, gözüme bişey takıldı
Son ödeme tarihi yerinde 06.02.2022 yazıyor yani benim 2022 de maaşım kesilecek mi ben anlamadım bişey, bu maaşın tarihimi olur

Losdy

Hayir o tarihe kadar PTT den çekebilirsiniz demek. Kesilmesi ile alakası yok. .

lm_lm

Çok teşekkür ederim, çogu şeyi bilmiyorum o yüzden soruyorum, teşekkür ederim tekrardan

lm_lm

Kusura bakmayın ama bir şey daha sormak istiyorum, şimdi benim kiram yaklaştı borcumda var, bankadan 10bin TL kredi çekmeyi düşünüyorum, bu yüzden maaşım kesilir mi, ona göre çekecem veya çekmicem kredi

Losdy

Bankadan kredi çekmeniz durumunda maaşınız kesilmez, merak etmeyin. Bankada belli bir mevduat bulundurmanız durumunda, mevduat tutarının 120'de 1'i gelirinize eklenir ve aşarsanız maaşınız kesilir ki, bir engelli maaşı alanın bu tür bir mevduat sahibi olabileceğini kolay kolay düşünemiyorum açıkçası.

Eylül maaşı yine bin lira mı olacak acaba

Üst Alt