Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2023 Haziran 2022 aylıklarının ödenmesi

Yatması iyimi olur kötümü olur bilmiyorum valla

Aslinda kötü ama cekmek isteyen ceker bilmiyom yine

Dakka bir gol bir engelli maaslari bayramdan önce ödenecek canli yayinda sayin cumhurbaskani söyledi

Engelli aylığı
Evde bakım aylığı
Yetim aylığı
Bayram ikramiyesi
Emekli ve bağkur maaş ödemesi gelecek hafta ödemesi yapılacak.

[FONT=Arial]Aman ne büyük lütuf!
Bir sonraki aylık için 40 gün beklemek zorunda kalacağız. Tersten olursak, verilecek aylıkla 30 değil de 40 gün idare etmemiz gerekecek.
Paranın miktarı aynı olduktan sonra...
Emekliler gibi engellilere de bayram ikramiyesinin lafını eden yok.[/FONT]

ödenip veya ödenmemesi sorun değil. asıl sorun zamlımı zamsızmı ödenicek.

Zamsız olacağı kesin de :)

Engelli aylığı ve evde bakım aylığı enflasyona göre 1 Temmuzdan itibaren zam uygulaması yapılır. Sizlerin şuanda alacağı maaş haziran ayı maaş ödemesi.

deasn12 haziran aylıklarını aldık ikikere ödeyip temmuz un 5 inde zamlı öderlerse çok makbule geçer :) :)
Barda5 aynen zamsız öderler :)

fkrtce

Keşkem sizler için söylediğiniz gibi ödeme yapilsa. Ama devlet her zaman kanunu uygular 🙋*♂️🙋*♂️

Twitter da paylaşım yapmışlar erken ödeme ile aile ve sosyal hizmetler sayfasından yorum yapın erken ödeme yerine engelli aylıkların refah seviyeye yükseltmesini bekliyoruz diye para aldığımız gün bitiyor 40 gün napcaz bakalım

engelli maaşları bayramdan önce yatacak ta ayın kaçında hangi gün alırız ?

derbeder47

23 (24 25 C.tesi Pazar) 26 27 haziran da yatar E devlet den takip :)

Son düzenleme:
Müjde gibi veriyorsun bari hani 300 500 fazla vericez dede biseye benzesin erken alsak.ne olur aldigimiz gibi biticek sonra 1 bucuk ay para.beklicez tamam ne yapsalar yaranamazlar diyeceksiniz ama engelli maaslari gercekten cok az

Ne münasebet! Mujde gibi veriyorsunuz derken ben haberlerde izledim paylaştım ben mi karar veriyorum bir seylere tepki verirken mantıklı olun biraz. Bir de ihtiyaç sahiplerine her bayramdan önce bir miktar yardim yapılıyor zaten az ve ya çok bilemem..

peki zam miktarı nekadar olabilir tahmini olan var mı ? temmuzda yüzde kaç gelebilir ?

Çok büyük bi beklenti içinde olmayın 3.100 yaparlar bayram ikramiyesi bekliyordum gençlere verildiği gibi

ist.34
Yahu beyler memur maaşı 22 bin tl olacak %84 zam oranı aynı oran otomatikman olarak engelli maaşlarınada gelmiycekmi

kafa karışıklığı çok herangi bir açıklama yok.. sadece bayram öncesi maaşlar verilicek dendi. zam varmı yokmu. temmuz zamını ağustosamı yansıtcaklar. yoksa ufak bir farkla maaşlaramı yansıtcaklar. ayın 24 vea 25 i gibi soralıramıza yanıt gibi görürüz bakalım...

Bayramdan önce ne zaman yatar acaba maaşlar? Net bilgisi olan varmı

Evde bakım aylığı engelli aylığı yaşlılık aylığı Haziran 24-25 tarihlerinde ödenmeye başlanacak.

Bayramdan önce yatacakmi yatmicakmi haber varmi

Zamlimi yatacak acaba? Zamsiz yatacaksa agustosda 2 aylik farklami yatar ?

engelli maaşı ptt kurum ödemelerinde güncellenmiştir ben ayın yedisinde alıyorum
26 haziranda alacakmışım bilginize

derbeder47

Evet güncellenmiştir ama zamlı değil gene 1594 ptt kurumlarına girmiş hani zam yokmuş temmuz zammı sanırım ağustosta alıyoruz ama bayram olduğu için fazla verilmesi lazım yine elde var sıfır erken alacağız diye sevinmeyin 40 gün şimdi yatmaz bari fazla yatsaydı 40 gün bizi götürseydi 40 gün nasıl geçecek

Üst Alt