Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2023 Haziran 2022 aylıklarının ödenmesi

Nezaman temmuzda zamlı aldinda şimdi Alıcan Ağustos ta 2 aylık fark ile alinacak

Ben kaynanamın maaşına baktım güncel 26.da ama zamsız, bu temmuz maaşı ise neden zamsız??? Bu arada kaynanama söylemicem şimdi bunu alsa temmuzda maaş yatmadı diye kıyamet koparır :) hiç anlatmayla ugraşamam çünkü anlamaz zannedecek bu ayın,, o yüzden yine temmuzun 7.de çeksem sorun olmaz dimi

😂😂😂 sorun olmaz istediğiniz zaman çekebilirsiniz paranızı

Zamsız olarak maaşlar güncel gün 26 diyor

Engelli aylıkları askeri ücret zammı ile artış göstermez ki . 40-69 olanlar 1596 tl 1738 değil. Temmuzdaki memur zammı oranında artacak engelli aylıkları. Yani 40-69 1738tl almıyordu ki zaten. 1596 tl alıyordu. Temmuz da memur zammı açıklandığında engelli aylıkları da belli olacaktır.

Engelliye zam falan yok, yılda 2defa 1defaya mahsus zam geliyor onu zamdan sayıyorlar, boşuna beklemeyin zam falan gelmez bence

Losdy
Zam farkı bir daha ki aya yansıtılır daha % kaç zam verildiği kesin değil

144'ü aradım.Cuma günü belli olacak dendi ne zaman yatacağı.E devlettede baktığımda ödeme çekilmiştir yazıyor hala yatmamış bende.Cuma veya sonraki günler yatarsa Ptt'den alanlar maaşı nolcak bayram sonrasına mı kalır?

ptt kurum ödemelerine bak orda yatmıştır nezaman çekeceğinde orda yazar

derbeder47

Hocam teşekkürler ben sosyal yardım bilgileri sorgulamadan bakıyordum.Dediğiniz gibi baktım 26'sı yazıyor.9 günlük bayram tatili var.26'sı kapalı olur herhalde Ptt.

benimde 26 haziranda ptt sosyal kartına yatar var değilmi
sende sosyal kart

ptt kurum ödemelerinde 26 sında sosyal kartınıza yatırılacaktır diyor zaten
pazarı pazartesiye bağlayan gecede en geç gece 3 gibi karta geçiyor

postaneye gidip sosyal kart çıkarabilirsiniz anında veriyorlar ptt sosyal kart

benim e-devlette görünmüyor ama ptt ödeme5de görünüyor.sorun olmaz umarım

[FONT=fira_sansregular].... Fotomaç
.
[/FONT][FONT=fira_sansregular]Yüzde 40-69 oranlarında engelliliği bulunanlar için 1738 lira olarak ödeniyordu. Asgari ücrete gelen yüzde 34,04 zamla birlikte yüzde 40-69 oranlarında engelliliği bulunanların maaşı 2330 liraya yükseldi. Yüzde 70 ve üzerinde engellilik oranı olanlar için ise bu rakam 3201 lira oldu.[/FONT]

Barda5

Kardeşim bunu paylaşman bile hata yüzde 40 69 arası 1738 değil 1594 tl alıyor engelli maaşı asgari ücrete değil memur maaşına göre zamlanıyor

matsuyama
Fotomaç gazetesindenn alıntı olduğunu dikkate alın yukarıda yazıyor onların yalancısıyım ben vgm den alıyorum maaşı

ÖNEMLİ!!!!!.
Bu ay erken ödenecek Temmuz engelli aylıklarına ek olarak hoş bir sürprizle karşılaşabilirsiniz.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı sayfasında Kurban Bayramı dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine 450 milyon TL'lik ek kaynak aktarılmış.
Az önce e-devlet'ten kontrol ettim, 1000 lira para tanımlanmış. Engelli aylığının yattığı Sosyal Kart'a bu cuma hesapta olacakmış...

Kurban Bayramı dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine 450 milyon TL'lik ek kaynak aktarılmış

ÖNEMLİ!!!!!.
Bu ay erken ödenecek Temmuz engelli aylıklarına ek olarak hoş bir sürprizle karşılaşabilirsiniz.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı sayfasında Kurban Bayramı dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine 450 milyon TL'lik ek kaynak aktarılmış.
Az önce e-devlet'ten kontrol ettim, 1000 lira para tanımlanmış. Engelli aylığının yattığı Sosyal Kart'a bu cuma hesapta olacakmış...

e devlete bu gün yarın yansır. ptt özelleşti hala bilmeyenler var. Türk malı veya Türk ve yerli milli sandığınız marka ve devlet dediğimiz kuruluşlar. özelleşme adı altında satıldı. ptt gibi. ptt yatan paraları çalıştırsın .. e devletde görürüz.....

@sessiz dünyalı

Sanırım gıda yardımı bazı kişilere veriliyor
Merak ettim bu Kart derken banka kartı mı yoksa PTT kartmı eğer PTT Kart ise bakım maaşı Bizim neden bankaya açılan hesaba yatıyor

Son düzenleme:
1000 TL olduğunu nerden anladınız bende sadece gıda yardımı yazıyor

Üst Alt