Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2023 Haziran 2022 aylıklarının ödenmesi

Bu PTT ATM ye nasıl girilir bir hesabmıdır bir aydinlatirmisiniz beni lütfen tsedrim

Gıda yardımı ziraat bankasında sizin adınıza acılan hesaba yatıyor. Kimliğinizle bankaya başvurun. Size bankamatik kartı verirler.daha sonra yatacak gıda yardımlarını kartla bankamatiklerden çekebilirsiniz.

bedrettini

İyide bnm hesabım var zaten evde bakım maaşı nı ziraat bankası dan alıyorum yani kartım var
Ama öyle bir para yok yatirilmamis

Barda5 gittim sordum öyle bişey yok dediler. başvuru yapanlar uygun görülürse 750 tl yardım çıkıyomuş. bu işte bir ip var :)

Bize 2000 tl gıda yardımı çıktı sydv den zaten her bayram öncesi alıyoruz biz ramazanda 1000 tl almıştık bu bayram 2000 olmuş daha dün çektim ptt kartımla

Gülsüm kartal sosyal politika bakanlığı resmi sitesinde paylaşmış. ama 1000 tl veya 100 tl diye bir ibarede bulunmamış. bu olay bence kafalarına göre karman çurman bir yardım. hesaplarına yatan arkadaşlarda bunu bizimle paylaştı hepsi bu.....

Aynen öyle bende cimere başvurdum gelen cevapta aynı onlara itibar etmeyiniz öyle bı şey yok diye biliyorum birileri yalan söylüyor ama kim?

Gel sana 2000 tl gida yardımı aldığımın ekran görüntüsünü atayım sosyal yardım bilgileri sorgulama ekranindan her bayram öncesindede alıyorum bunu sosyal yardımlaşma veriyor biz çok önceden basvurmustuk 5 senedir her bayram öncesi alıyoruz?

gülsüm hanım bu yatan para bayram parası ama daha önce sisteme baş vurmuş ve kabul olmuş olanlar bu parayı alıyor ben geçen ramazan bayramında 900 tl aldım ama bu bayram daha yatmadı nekadar yatar bilmiyorum yani bu parayı öncelerde baş vuranlara veriyorlar

Gel sana 2000 tl gida yardımı aldığımın ekran görüntüsünü atayım sosyal yardım bilgileri sorgulama ekranindan her bayram öncesindede alıyorum bunu sosyal yardımlaşma veriyor biz çok önceden basvurmustuk 5 senedir her bayram öncesi alıyoruz?
bENDE HER BAYRAM ÖNCESİ ALIYORDUM AMA BU BAYRAM BİRŞEY YOK

gülsüm hanım bu yatan para bayram parası ama daha önce sisteme baş vurmuş ve kabul olmuş olanlar bu parayı alıyor ben geçen ramazan bayramında 900 tl aldım ama bu bayram daha yatmadı nekadar yatar bilmiyorum yani bu parayı öncelerde baş vuranlara veriyorlar
sİSTEME BAŞVURMADAN ONLAR YATIRIYORLARDI BANA DAHA ONCELERİ AMA ŞU ANA KADAR BİRŞEY YOK

@Barda5 gittim sordum öyle bişey yok dediler. başvuru yapanlar uygun görülürse 750 tl yardım çıkıyomuş. bu işte bir ip var :)
Eskiden alanlara kaydı olanlara her bayram gıda ve nakit yardımı yapıyorlardı ben başvurmadan e devlet de çıkıyordu her ramazan 2 kez yaparlardı gıda yardımı bu ramazan 1 kez verdiler gıda ve nakit 600 sanırım ama kurbanda şu ana kadar bir şey yok tuhaflık var ama çözemedim :) :)

Kimisi başvurdum diyor kimisi de başvurmadan onlar kendi yatırıyor diyor er hangn iz doğru?

Ben bugün vakıf kartından gıda yardım parasını çektim

Geçen bayram bana da başvuru yapmadan 1500₺ çıkmıştı. Bu bayram birşey görünmüyor e devlette.

10 gün önce sordum vakfa bayram yardımı varmı diye yok dediler sonra 3 gün önce e devlete baktım 1000 TL gıda yardımı yapılmış hiçte başvuru yapmadım oradaki dosyaya göre inceleyip veriyorlar herhalde

Daha önce vakıftan verdikleri sosyal yardım kartına yatmış bugün çektim teşekkürler

Banada ilk defa bu bayram 1000 TL yardım çıktı

Gülsüm kartal

Biz seneler önce 1 kez başvurduk sosyal yardımlaşmaya bayram parası yardımi için ve yaklaşık 5 senedir tekrar hiç başvuru yapmadan her ramazan ve kurbandan önce gıda yardımı adı altında sosyal kartımıza bayram parası yatıyor geçen sene 750 tl idi ramazanda 1000 aldık kurbanda şimdi 2000 yatırmışlar daha dün çektim

matsuyama

Sizler baya sallamasyon olmuş durumdasınız. Gıda yardımı olarak 1000 TL ramazan bayramı ödemesi ve Gıda yardımı olarak 1000 TL Kurban bayramı ödeme yapılır..

volki_80
pTT DEN ALINIYOR YARDIM PARALARI ONA YATIYOR BANKAMATİKDEN ÇEKEBİLİYORSUN. Ziraat vakıf halkbank tan da ücretsiz çekebiliyorsun kartınla

Merhaba arkadaşlar. Benim %80 raporum var. Uzun zamandır maaş alıyorum. Bu temmuz ayında ki maaş tam olarak ne zaman ödenecek ve ne kadar olacak ? Bir çok kişi hep farklı şeyler söylüyorlar. 24 haziranda yatırılacak bilgisini fln da okudum, ama PTT kartımdan hesabıma baktığım zaman hala yatırılmamış olduğunu gördüm. E-Devlet üzerinden baktığım zamanda da engelli maaş'ım için "son ödeme hazırdır" diyor yalnız ne kadar yatacağı hakkında bilgi yok. Engelli maaş alan kişiler aldı mı maaşlarını ? Ben alamıyorum yatmamış henüz. Ne yapmam gerek ?
deasn12

Bu yardımları alabilmek için başvuru yapmak mı gerek. Ben senelerdir hiç almadım. Çok eskiden rahmetli annem hane yardımı alıyordu kendisi için sadece.

deasn12
Asıl sen sallamacısın sana çıkmış olabilir 12 yıldır hiç 1000 tl çıktığını görmedim en fazla 400 veya 600 çıktı bana geçen bayram bu bayram 000000 insanlara sallamacı yalancı deme atayım sana istersen son 12 yıllık ödemeleri e devlet den

Pesimist99 e devlette ptt kurum ödemelerine bak hangi gün alacağın yazar
ben 26 haziranda yani pazarı pazartesiye bağlayan gecede alacam en geç
gece 3 gibi sosyal karta geçiyor

Sosyal yardım gıda yardım başvurusu için gittim ordaki bayan aile destek parası alan gıda yardımı alamaz demişdi bende edevletten başvuru yaptım sonuç rededildi ne var yani üç beş bişey verselerdi bayramda yine yüzümüz biraz gülerdi hiç olmazsa neyse yapacak bişey yok

Çalışanlar alabiliyor mu arkadaşlar bu ödeneği? Çalıştığım halde kazandığım bir hak var mı?

Üst Alt