Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2023 Haziran 2022 aylıklarının ödenmesi

750tl çıkmış,ödenebilir dio.ptt bişey yok.

Ben üvey evladım herhalde ben de görünmüyor :) :)

Benim maaşım da yatmıs ama PTT cuma günü ödeme yapacak

1000 tl banada yok yazıklar olsun bu devlete

Banada 1000 TL gıda yardımı yapılmış PTT ATM ye baktım hesaba geçmemiş acaba ne zaman ve ne şekilde yatar benim ayrıca syvd nın verdiği vakıf kartıda var oraya yatmıs olabilirmi yada cuma günü engelli maaşıyla berabermi alırız

@ad112 ama bize neden yatmadı e devlete baktım hiçbiryerde yok

Banada 1000 TL gıda yardımı yapılmış PTT ATM ye baktım hesaba geçmemiş acaba ne zaman ve ne şekilde yatar benim ayrıca syvd nın verdiği vakıf kartıda var oraya yatmıs olabilirmi yada cuma günü engelli maaşıyla berabermi alırız

Bu PTT ATM ye nasıl girilir bir hesabmıdır bir aydinlatirmisiniz beni lütfen tsedrim

@compeder
Bende de hiç birşey yazmıyor ne gıda ne de nakdi yardım

Eğer sadece gıda yardımı yazıyorsa miktar yazmıyorsa gıda kolisi verirler

Barda5 bizim başımız kel galiba :) bu yardım neye kime göre verdiler acaba...

Barda5 bu gün değiilde yarın sosyal yardımlaşma müdürlüğüne gidip sorucam harbi merak ettim. kime veya neye göre veriyorlar..

SYDV'lara 450 milyon TL ek kaynak aktarılmış (Aile ve Sosyal Polit. Bakanlığı resmi sitesinde var) Kurban Bayramı dolayısıyla ihtiyaç sahipleri için. Her haneye 1000 lira verilecekse 450 bin hane demek. Bu kesimler içinde engelli olmayan ihtiyaç sahipleri de olduğundan 5 milyondan fazla hane arasından 'en çok ihtiyacı' olanlara mı verilmesi planlamış. Bu da sadece %10'luk 'şanslı' ihtiyaç sahipleri.

Bana çıkmasısın nedeni 4-5 kez bu tek seferlik akdi yardıma başvurmam olabilir. Bakmışlar ki, bu çok başvurmuş. En çok başvuranlar arasından da seçmiş olabilirler.

Banada 1000 TL gıda yardımı yapılmış

Bugün 1000 liramı çektim. SYDV'nın verdiği tek seferlik nakdi yardımı PTT Sosyal Kartlara yatmıyordu, bu sefer engelli aylığımın yattığı PTT sosyal ATM kartıma yatmış otomatikman. Zaten e-devlet'te PTT kurum ödemeleri bölümünde 'Ödemeniz ............. numaralı sosyal kartınıza aktarılmıştır.' belirtilmiş. Yani bizzat PTT'ye gitmem gerekmedi. Ziraat Bankası ATM'lerinden çekiverdim, herhangi bir kesinti yapılmadan.

İhtiyacı olan herkese verilmesi dileğiyle..

Bende yine baktım bugün hiçbir hesapta yok 144 aradım 20 Haziran'da yardım çıkmış diyor nereden alacağız dedim vakıfla görüşün dedi şimdi e devlete baktım teslim edildi gözüküyor ben yalnız yaşıyorum yardım sahibi benim baska kimse teslim alamaz yarın engelli maaşıyla beraber çekeriz belki yine olmasa vakıfa gidecem bu ne biçim iş anlamadım

Bende 1000 TL gıda yardımı yazıyor ama hiçbirden çekemedim e devlete baktım teslim edildi gözüküyor bir acayip durum

Bütün kartlara baktım hiçbirinde yok ama e devlette teslim edildi gözüküyor onu anlamadım yarın tekrar bakacam

orda teslim edildi yazısı varsa bekle daha aktif olmamış para hesabına geçmemiş yani bugün yarın aktif olur çekersin zaten tüm ödemeler pazar son gün

Üst Alt