Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2023 Haziran 2022 aylıklarının ödenmesi

derbeder47

Teşekkür ederim bilgi için. E-Devlet üzerinden baktım ve ben de Haziran 26 günü yatacağını gördüm, lakin yatan para 2392 TL yani zam gelmemiş gibi görünüyor. Yoksa zamlar bir sonra ki zamanlarda mı yansıyacak ? %80 engelli raporum var.

bu gece en geç 3 gibi hesaba geçer evet zamlı maaş ağustosta alacaz
temmuz zammı farkıda yatar

Günü bugün olup gece çeken varmı hala yatmamış gece baktimda engelli maaşı

umuda92 ben gece 4 gibi çektim sizinde yatmıştır bu arada 40 gün maaş yok
ona göre ben şahsen bir maaş aldım ama 2 maaş borcum var gelde işin içinden çık
ancak borçları erteleyerek harçlığım kalacak ayrıca bize yüzdelik zam yetmez en az
2 katına çıkarmalılar maaşımızı

Bayram harçlığı gıda yardımı olarak e devlet de teslım edılebılir yazıyor ama ptt ve ziraat bankasında yok nerden alcam bayram da yatmamiştı

Enflasyon oranı belli oldu engelli ve bakım aylığı nekadar oldu

Barda5 2+2 çok bişey yapmıyor :) en baba 5 puan da refah verse yine pek bişey yapmıyor :)

fkrtce
Sabah bakkal dan bir poğaça aldım içinde bir şey yok normal büyüklük de kaç lira dedim 15 dedi geçen hafta 7 buçuk tl idi o poğaça :)

Arkadaşlar isçilere,asgari ucretlilere ve memurlara yapilan zamlar kadar sosyal yardimlarada zam yapılacak.. enflasyon yüzde 18 olsada bu pek birşey değil...önemli olan hem maaşlara refah artışı ve hükümetin enflasyon üzerine koyacağı miktardır...ben toplamda en az yüzde 50.60 civarı bir yeniden iyileştirme zammı bekliyorum..engelli yaşlı ve bakım maaşlari sadece enflasyon ve hükümetin artışı olmayacak..bence maaş duzenlemesi olacak sonrasında enflasyon oranları eklenecektir ..bekliyoruz ..
engelli maaşlari 5 bin olsa ne işe yararki !

CPH2219 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yılmaz bilge
Ben % 74 engelliyim 10 yıldır . Sosyal yardım vakfı bu yıla kadar her bayram da azda olsa nakit ve gıda yardımı verilirdi bu kurbanda hiç bir şey vermediler :) talebim de reddedildi e devlet den

Barda5 der aga kira un eleman maliyeti esnaf ne yapsın. siyaset yapmıyorum ama resmen. birileri zenginleşme ve birileri fakirleştirilme politikası uyguluyorlar. ALLAH hepimize şifa versin. ama aldığımız maaş ve zamlar. yaşa ama ölme der gibi.. :)

Halk bank ta da yok bugün gittim e-devlette teslim edıldı yazıyor ama almadım

Bulunduğunuz yerdeki vakfa gidin anlatın durumu

bANKA KARTINIZ VARSA BAŞKA BİRİSİ ÇEKMİŞ OLMASIN HEMŞERİM

Yok o mümkün değil vakfı aradm sordum 19 unda ziraat bankası na yatırdık dedi o zaman bu ziraat bankası çalışanları el koydu😃pzartedı tekrar gıdecem eğer bu kez bulunmazsa para gıttı 🤪

Özlem
Bankaya gittiğinde paranın çekilme tarihini saatini dekontunu görmek istediğini söyle gerekirse kamera kayıtlarına baksınlar.Ziraat bankası yine ırmak kenarındamı yıllar oldu gelmeyeli Amasya ya ben Fethiye mahallesinde doğmuştum :) Şimdiki diş hastanesi üzerinde yokuşda :)

Üst Alt