Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3. Wattabe etkinliği sonrası görüşler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3.Wattabe Etkinlikleri

Merhaba,
Bende wattabe etkinliklerine 2 senedir katılıyorum gerçekten her ikisinde de çok eğlendim yeni arkadaşlarla tanışma fırsatı buldum. Bize bu imkanları sağlıyan başta oturan boğa, ciccin, pegasus'a ve sponsorlarımıza çok teşekkür ederim.
Gerçekten enfes bir gündü seneye tekrar buluşmak üzere :)

wattabe şenligine ilk kez katıldım

ıyıkıde katılmışım

herşey çok güzeldi eglendik yenı arkadaşlar edındık

site arkadaşlarımızla yüzyüze görüşme tanışma imkanımız oldu

başta oturanboga olamk üzere emegı geçen herhese sonsuz teşekkürler edıyorum

Wattabe'nin anlamını hiç merak edeniniz oldu mu bilmiyorum. Wattabe şu anlama geliyormuş...

Wattabe: Eski zamanlarda kullanilan kanolar zamanla yipranip delindiginde, olusan boslugu doldurmak icin kullanilan, kilden, cali cirpidan, samandan, tozdan, topraktan olusan pratik bir macun.

tskler dea:)

aslında bir arkadaşımız wattabe'nin anlamını sormuştu bize. ama kimdi hatırlamıyorum şimdi. böylece biz de öğrendik anlamını:)

güzelmiş manası. günün de anlamına uygun olmuş. sonuçta wattabe, bizim dostluk buluşmamızla bütünleşmiş durumda artık.

dostluklarımızın güçlenmesine, pekişmesine yarayan bir şey wattabe:)

bizi birbirimize kilitleyecek kıvamda, aradaki boşlukları dolduran; oluşan hasarları onaran bir ruh gibi:)

Atom'un evindeyken ben sormuştum, ne çabuk unuttun yaw.. :D

istanbul'a döndüğümde ben de deagolbrandybuck gibi merak edip google'da araştırmış ve benzer bilgilere ulaşmıştım... ama bizim etkinliğimizle bir bağlantı kuramamıştım... çünkü bizlerle (engellilerle) ilgili bir deyim sanmıştım... :D

ama değilmiş.. büyükçekmece'deki o alanın adıymış WATTABE...

bkz. aşağıda alana girerken çektiğim fotoğraf... :D

2qjjaxh.jpg

bende sormuştum ne demek diye :roll:
güzel acıklama deagolbrandybuck ve kalem ablamın yaptıgı baglantıda çok hoş :)
yani neymiş
'yaşasın biz' :)

BENCE ÇOK GÜZEL BİR ETKINLIKTİ
DEVAMI GELI İNŞALLAH

Re: Organizasyona destek veren ve emeği geçen herkese teşekkürler:))

CATWOMAN

ARKADAŞIM SENİNLE AYNI DÜŞÜNCELERİ PAYLAŞIYORUM.AYRICA KÜÇÜK YAKIŞIKLI OĞLUN DA ÇOK AMA ÇOK SEVİMLİYDİ.ALLAH BAĞIŞLASIN.

Wattabeye 3. katılışımdı, yemek içmek veya armudun sapı ile üzümün çöpüne
bakmak için katılmamıştık.
Bir avuç fedakar insanın inanılmaz çabası ile ortaya çıkarılan organizasyona katılıp
site sayesinde edindiğim dostları görmek adını duyup kendini göremediğim insanları tanıyabilmekti.
Aksamalar yokmuydu olabilir devletin, koca koca şirketlerin organizasyonlarında da aksamalar oluyor.

Ben ve eşim orda olmaktan mutluluk duyduk ve her zaman bu tür organizasyonlara katılmaya çalışacağız.

Oturanboğa,pegasus,cincin,andante ve emeği geçen tüm isimsiz kahramanlarla katkılarıyla bize güç veren tüm sponsorlara teşekkür ederiz.
Ayrıca; her etkinlikte can siperane uğraşıp didinen oturanboğanın kardeşi birol' a ayrıca teşekkür ederiz.

EFSANE GERİ DÖNDÜÜÜ!!.)

MERHABA CANLARIM.. DAHA ONCEDEN PLANLİ OLAN BİR PRG YUZUNDEN O GUZEL GUNDE ARANIZDA OLAMADİM AMA KALBİM SİZLERLEYDİ. HATTA İNANMAZSANİZ SORUN APRANAXI ARADIM BİLGİ ALDIM:)

DUZENLEYEN GUZEL İNSANLARA KATILMASAMDA TŞK EDİYORUM ZİRA COK FEDAKARLIK İSTEYEN YUREK İSTEYEN BİR ORGANİZASYON OLMUS. GECEN YIL KATILMIS VE COK MEMNUN KALMISTIM...SENEYE GUMBUR GUMBUR GELİCEM İNS. BUTUN COSKUMUZLA EYLENİCEZ...

AYRICA YOKLUGUMU FARKEDEN ARKADASLARIMA,SEVGİLİ METEHANDRO VE ANTİOKSİDANA ÖZEL TŞKLER ..BEKLEMEK ARAMAK ÖZLEMEK GİBİ ULVİ DUYGULARİ BANA YAŞATTIKLARI İCİN BURDADA OLSA....GÖNÜL DOLUSU SEVGİLER YOLLUYORUM ONLARA..

HEPİNİZİ HASRETLE KUCAKLIYORUM YENİ BULUSMALARDA GORUSMEK DİLEGİYLE.. SEVGİLER....

Wattabe etkinliğine 2 yııldır katılıyorum.
Sevgi ve dostluğun ve özverinin sergilendiği bu etkinlike bulunmak çok güzel. Müzik=Doğa=Arkadaşlık...

Oturanboğa,Pegasus,sponsorlar ve diğer tüm arkadaşlar emeğinize ve gönlünüze sağlık.

2009 yılı 4. etkinlikte buluşmak dileği ile...

Sevgiler.

emeği geçenlere ayrı ayrı çok çok teşekkürlerimi sunarım ordaki eksikleri değil önerilerimizi sunmak daha iyi fikir olsa gerek daha iyisini yapabilirim diyen varsa hodri meydan bülent ağbey şükranlarla sana

Çok içim kaldı çok, neyse bir daha ki yıla kısmet inşallah ,şahane bir gün geçirmişsiniz sevindim, bu meşakatli işe emeği geçen herkesi kutlarım ...

SEVGİLİ METEHANDRO;
BENİM AMBİANS OLAYI TATILDI. BODRUMDAYDIM DAHA EVVELDEN REZERVE EDİLMİS OTEL OLDUGU İCİN KATILAMADİM WATTABEYE.. AMA GÖNLÜM SİZLERLEYDİ.. SEVİNDİM EYLENMİS OLMANİZA. AYRICA COK TŞK EDERİM YOKLUGUMU FARKETTİGİN İCİN...
SEVGİLERİMLE...

wattabe

arkadaşlar bu güzel ve önemli üye buluması engelliler.biz site üyeliri için hazırlyan dostlarımıza bence çok teşekür etmemiz gerek diye düşünüyom elbetteki eksiklikler olmuştur ama herkesin taktir edeceğini sanıyorum yaklaşık 600.kişilik bir insan topluluğuna hizmet emmek azda olsa bu tür olumsuzluklar doğmuştur bence çok hoş ve güzel geçmiştir aslında bende gelecektim ama kısmet tüm katılımcı arkadaşlarıma emeği geçenlere ve sponsor firmalara sonsuz tşk.hepimiz Bizi Yaradan Yüce Rabbime Emanet olalım sevgilerimle.A:L:M:A:N:İ:

METEHANDRO;
NURSANLA BİRLİKTEYDİK BODRUMDA SONA BENİM TATILIM BİTTİ O DEVAM EDİYOR SUAN.. ÇEŞME VE GÖKOVADA AMBİANSLARINI TAMAMLAYİP ARAMIZA TEŞRİF EDERLER BİR HAFTA SONRA...:)

SELAMLARİNİ İLETİCEM KENDİSİNE..:))
SEVGİLERİMLE....

wattabe resimleri için site albümüne bakmalısınız.

http://www.engelliler.biz/forum/viewtopic.php?p=432646#432646

ama site albümü forumuna bakmak için en az elli mesajınız olması gerekiyor.
bunun için site yöneticisine ya da oturanboğaya başvurmalısınız.

not: site albümünü görmek için "mesaj sayılarınız artsın diye" zorlama mesajlar yazmak yerine
bunu site yoneticisiyle görüşüp halletmek en mantıklısı olur:)

Bu ilk katılmamdı,arkadaşlarımla çok güzel bir gün gecirdik,emegi gecen herkese teşekkür ederim.

seneye bende gelicem hangi tarihte yapılacak acaba bursadan şeftali kestane isteryenler sıraya girsin not bedava değildir :mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt