Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık Lise ve Açık İlköğretim'le ilgili sorularınızı yazabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ckurt tabıkı moral vercez birbirimize:)ayrıca fızık 1e bende girdim bu donem fizik 2 yde buarada..yapacagın tek sey su dershaneyede gıdıyorsun ne güzel.kıtabı alıp fızık hocasına gidip bastan sona anlattıracaksın sonra ordakı soruları ve cıkmıs soruları da cozersen ezbere girmıs gıbı olcaksın tak tak cozeceksın:Dcalıs oda kolay ama fızık 2 zor valla 12 tane sorudan emınım gerısını salladım:rolleyes:gecen donem dıl anlatım 5e gırdım bende 100 aldım:)

Haklısınız ipek hanım :D ama olan oldu :( müjdeli haberinizi bekliyrm :D

peki hocam teşekkür ederim bu kadar rahatsız etmemin sebebiede ben dershaneye gitmeyi düşünüyorum seneye öss gircem ama açıköğreetimden okumak istemiyorum ümiversiteyi normal şekilde gitmek istiyorum bu yüzdende dershaneye gitmek istiyorum allah nasip ederse inş olur hocam açık lisede okuyan herkesin hayylleri gerçeklerşir istedikleri konuma gelirler inş

ckurt,
seninle kredilerimiz hemen hemen aynı galiba sen bastanmı basladın açıköğretimde liseye yoksa benim gibi lise terkmisin

yok öle deilde tahminen eylülde 1.sınav olur ocakta 2. mayısta 3.sınav

derya, konulara baktım fizik 1 kolaymıs mantık istio fizik 2 dede ışık var yanı dikkatlı olmak lzm ya sen sözelmısın?

hea anladım...:D ya seneye kesın 3 dönem olacak dimi en çok ondan korkuom:D

Mrb ipek ezgi ben alan derslerimin bikaçından muaf oldum alan kredimi tamamlamak için bu dersleri tekrardan almam gerekirmi ortak derslerimdende 4 dersten geçemedm bu dersleride tkrardan almam gerekiyormu Teşekkürler.

gokçe,mezun olabilmek için alan ve ortak derslerı başarmak veya muaf olmak gereklı

merhaba ipek abla ben ozan ben aciktan lise yi bitirmek istiyorum ama benim bolumum yabanci dil bolumu ben nasil sinava gircem benim girdim sinavda matematik fizim kimya biyoloji gibi dersler olmicak bana sozel ben liseyi bitirdikten sonra americaya annemin yanina gidip ingilizce orenip oretemn olmak isityorum ondan ingilizceyi sectim ama onun icin hangi dersi secicem ve nasil olucak

valla allahtan tek temennim uc dönem olması ckurt:Dhepsını versem bıle bı tek zorunlu dersım kalıyo mazun olcagım sene ısım sakat olur o zaman.. dört gözle kesinleşmesını beklıyorum;)

bnde öss ye bşvuramıom 3 dönem olmassaa ama 3 dönem olacak yaa kesin gibi bişi...:D

Meraba arkadaşlar sınav sonucları tahminen kac günde veya kac ayda açıklanıyor?

güven,sınav sonucları 3 hfta sonra açıklanır 2 gune de soruları ve cevapları açıklarlar.....

zaten şimdiye kadar hep zorunlu derslerımden aldım alan derslermden aldım sadece 2 muafım var cevapladğın için teşekkürler bende bundan korkuyodum korktuğum başıma geldı bu böyle zor biter ya ortak ders bile almıorum zorunlu olmadığı sürece

saol jon83:D

bişi daha sorcaktım bu ek sınav olayı nedir varmı yokmu varsa herkes girebiliyormu şartları varmı varsa neler sadece kaldığmz derslerdenmı gerebılıyoruz cevaplarsanız çok sevinirim kurt gibi yiyo bu açık lise benı herkese iyi akşamlar ayrıca burası süpermiş

selamüm aleyküm öncelikle arkadaşlar seneye 3 sınav olacağını yazmış peki bu kredi toplama açısından daha iyi değil mi bende sosyal bilimlerdeyim genel kültüre mi geçsem kararsız kaldım şu fizik mat kimya denen dersler olmasa keşke.....:(

hocam ben 3 yıllık genel kültür okuorum kıdemli bi öğrenciyim yani genel kültür(alan yok) geçme kredisi kaçtı acaba yardımcı olur musunuz ?

saygıdeğer ipek hANIM..

ÖNCELİKLE BÖYLE Bİ BAŞLIK ALTINDA İNSANLIĞA VERMİŞ OLDUĞUNUZ HİZMETTEN DOLAYI COK TEŞEKKÜR EDERİM..ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN..
AMA BEN Bİ TÜRLÜ BU LİSEYİ BİTİREMİYORUM..
ASLI COK MU ZOR.NE YAPMAM GEREKİYO ALT YAPIM SIFIR DENECEK KADAR AZ AMA LİSE DİPLOMASINI ALMAK İSTİYORUM..BAN Bİ YOL VEYA PROGRAM YANİ ATILMA GÜCÜ VEREBİLİRMİSİNİZ..

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDER, SELAM VE DUA İLE KALMANIZI TEMENNİ EDERİM

ben tarihim beni iyi okuyunki.........

slm arkadaşlar muhtemelen yaş ortalaması sitenin benden çok çok küçük benim bu siteye yazı yazmamdaki amaç insanlara ve topluma faydalı olmaktır şunu unutmayın herşey azim zaman geçmeye mahkumdur siz insan olarak allahın verdigi nimetleri ve insan oglunun ne kadar üst düzey bir yaradılış oldugunu görmemiz lazım arkadaşlarımın soruları var bildigim kadari ile cevap vereyim...can_91 ek sınava 3 yıllık sisteme tabi 130 kredisi olan giriyo genelkültür için sosyal bilimler yada türkce matematikse alan kredisininde en az 40 olması gerekir ek sınav son 5 senedir her sene agustos ayında yapılır bunu ank heyet kurulu belirler yönetim ve vs 6 kişi esiiii iyi oku ben genelkültür lise bitirmek için muhteşem alan ama sadece össde ek puan digerlerine göre az oluyo bende genekültür ögrencisiyim söle düşünelim düşünsene 30 kredilik ders seçiyosun sosyalbilimlerdeyken ne yapıyosun bölüyosun ama genelkültürde alan kredisi derdi yok alan ortak yada zorunlu dersinini yanına seçmelide koy kredini yükseltmek için olsun bitsin unutma sosyalbilimlerden genelkültüre gecsen bile orda zorunlu oldugun ders genelkültüre geliyo ne yaparsın sınavlarda 3 kez girer muaf yaparsın 4 yıllık sistemdesin geç genelkültüre 162 öss 192 bitirme ewo izmir sen nasıl kdemli ögrencisin sordugun soruya bak 3 yıllık sistemdeysen 144 bu sene son yoksa 192 ama öss için 162 ok arkadaşım teksas tam adamına çattın sorunun cevabı geç kardeş genelüktüre seç ilk ortak seçmeli dersini 162 yap öss gir sonrada ek sınav filan bitir 192 kredide mezun olursun bak ben 1999 kayıt yaptırdım hala bitmedi bunda benim hatam yok beni askere gönderdiler yarıda bıraktım bir ton sorun şimdi bitirme mücadelesi veriyorum 4 yıllık sisteme atıyolar inan bana türkiyede benim gibi açıklise ögrencisi yok yapmadıgım kalmadı ama daha bitmedi pes etmedim milli egitim müdürüyle görüşmek istedim eger bu ülkenin vatadaşıysam görüştürürler bakalım er merdeynanında kim haklı cıkıcak başarılar arkadaşlar jon83

Hocam ben 4 yıllık meslek lisesinde bilgisayar okuyordum 2. sınıfta kaldım atıldım.Mesleki acık liseye kayıt oldum ben 2 yılmı okuyucam yoksa 1.sınıftanmı başladım acık liseye :(

unv hazırlanan arkadaşlar takıldığınız konuları buraya yazabılırsınız fırsat buldukça cevaplamaktan zevk duyarım

özelikle sayısal dersler olursa daha yararlı olurum ::)

jon83

güvenbayrak açıklisede kredili sistem uygulanmaktadır 3 yıllık sistemdeysen 144 4 yıllık sistemdeysen 192 kredide mezun olursun şunu unutma genelkültür seçersen alan kredisi almana gerek yok sosyal bilimler yada türkce matematik isen 144 + 64 bu sene son 192 80 ortak ve zorunlu dersin olmuycak erken mezun liseyi bitirmek istiyosan genelkültüre geç ve sadece 192 yap mezun ol askerlik sorunun varsa mesleki açıklise oku yüzyüze egitim al askerligi tecil etme hakkın var ok arkadaşım.....cankız21 haftaya açıklisenin sitesinde yayınlanıcak

jon 83 4 yıllık sistemde 192+80 ortak ve zorunlu ders olmayacak demişşiniz toplam 192 kredi olmayacakmı nasıl mezun olunacak biraz anlaşılır bilgi verirmisiniz?iyi günler

halil ibrahim,
merhaba össyle ilgili tüm sorularınız elimden geldiğince cevaplayacağım demişsiniz 2010 öss hakında biraz bilgilendiriseniz beni ve össye hazırlanan arkdaşarımı sevinirim teşekkürler..

merve kardeşim mevzuatı takıp edemıyorum yanı sınav sıstemını şimdi tam olarak bılmıyorum benım anlatmak ıstediğim ders konularının ıçeriği hakında yardımcı olabıleceğimdi

ama şöyle bir açıklamaa yaapayım
derslere çalıştığınız zaman çok karıştırmayın bellı surelerde bellı derse ağırlık verınız yanı tum derslerı beraber çalışmak yerıne bellı program yapın ve örnek veriyorum matematık 1-2 bır ayda bıtırın diğer dersleride aynı şekilde boylece hem kavramış olursunuz hemde ders tekrarları ıle uğraşmamış olursunuz gerçi mantık aynı konularda değişmedi bırtakım soru tıpleri değişsede örnek olarak herkonudan en az 200 soru çözün göreceksinizki başarınız tesaduf olmayacaktır

jon83

zeynep71 4 yıllık sisteme tabiysen 192 kredin olucak alan kredin 80 olucak ama unutma alanında ya sosyal bilimler yada türkce matematik olması lazım genelkültür i sen sadece 192 kredi yap lise mezunusun ama unutma ortak ve zorunlu derslerin hepsini vericen ayrıca alanın sosyal bilimler yada türkce matematik ise 162 kredi ortak alan kredin ise 60 ise öss girme şansın öss girersende extra sınav hakkın var ve mezunsun gene yazıyın genekültür ise alanın 162 yap öss git exktra sınava gir mezun ol ok

Arkadaşlar bu yüz yüze eğitim kredini tamamlana kadarmı devam ediyo acaba ? örnek ben 4 yıllık bilişim okuyorum bu 1.yılım seneyede olucakmı bu yüzyüze eğitim:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt