Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık Lise ve Açık İlköğretim'le ilgili sorularınızı yazabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam ankarada keçiörendeki ve kızlaydaki halk eğitim merkezlerinde ek sınav olup olmayacağı daha kesin değil diyorlarr :((((

----------

bugün gittim halk eğitim merkezine hocam ordak hocalar kesin birşey yok diyorlar 2 kredyide veremezsem bu sınavda yazık olcak hocam 3 ders seçebiliyorum alan dersi olarak

Çılgıntürk,
Durumunu detaylıca yazarsan söyleyebilirim bunu,ya da öğrenci numaranı yaz..

Hocamm ek sınavv açıklandıııııııııııı :):):)))))):)):):):):):):) 21 nde son diyor yne uzatrlarmı kayıt tarihini her zamanki gibii hocammm

----------

hocam benim 149 yplam 62 alan kredim var eğer geçemezsem bu sınavdan bu krediler sıfırlanırmı ve okulu 1 senede tekrar bitrme şansım olmazmı hocam ? 2 senemi uzar okulum ?? çok masraflı oluyoruz hocam çok aydınlatıyosunuz çok saolunnnn

Elif,uzatacaklarını sanmıyorum,girmeyi düşünüyorsanız acele edin,çünkü başvurular sadece 3 gün sürecek...Geçemezsen hiç krediler sıfırlanır mı,bunu da nerden uydurdun sen,ayrıca sen biraz çalış ve bu sınava gir bence..Eğer girmezsen 4 yıllık siteme tabi olursun,bir yıl daha okumak zorunda kalırsın..

hocam benim 6. dönemim 82 ortak toplamda 112 kredim var genel kültür

eğer mezun olamazsam bendemi 4 yıllık olacak kafam karıştı:(

onlar 4 yıllık oluyorda benimkide 4 yıl ama dönem tuttuğu için kredide geçince mezun olcam 2.5 yı olduya

hocam allah razı olsun sizden çok saolun hkkınız ödenmezz çok saolunnn ben 3 tane alan dersi seçebiliyorum edebiyat-5 edebiyat-6 ve çağdş turk dunya tarihi 3 nüde seçeyimmi hocam sizce ve sadece birinden 2 alsam geçermiyimm ?? 2 kredi almış olup alan kredimi tamamlarmyım hesaplama nasıl bilmiyorum ama

----------

hocam birde bu sınavdan geçemezsem ben 3. sınıfı ve 4. sınıfımı baştan okuycam 2 senemi uzzuyor 1 senemi inş. geçerimya

Elif,
Ek sınava başvur,sonra öğrenci numaranı bana yaz,sonra seçeceğin dersleri söyleyim sana...İnternetten durumuna bakmadan bişey diyemem...

öğrenci nom hocam bir bakarmısınız ek sınava gire bilecekmiyimm bide durumuma göz attınn bakınn durumum nasılll işte no 2072068356:)

hocam 30 kredi yada daha az diyor benim 80 kredi eksiğim var ancak 3 sınavla bitiririm liseyi peki hocam bizimdemi 4 yıl olacak?

Çılgıntürk,
Sen bu ek sınava giremezsin çünkü sadece mezuniyetine 30 krediden az kredisi kalanlar girebilecek,ayrıca girsen bile zaten mezun olamazsın çünkü 192ye tamamlaman gerekiyor,ayrıca sen zaten 4 yıllıksın,dönemin dolsa bile kredilerini tamamlayamazsan ve ortak derslerini veremzsen mezun olamazsın,sen acele etme,sen 12 Ekim'de bürona gidip normal kayıt yenilemeni yaptıracaksın...

Beyazgeceler,
Baktım senin durumuna,sen de 4 yıllıksın,Çılgıntürk'e söylediklerimin aynısı senin için de geçerli,sen de giremezsin ek sınava,108 kredin var senin,daha mezun olmana var,Ekim'de kayıt yenilemelisin...

hocam ben bir dönemde 30 kredi alabiliyorum çalışırım 3 kez sınav var önümüzde mezun olamam mı ben?

hocam 4 yıl mecburimi yoksa dönem ve kredimi
hocam ben dershaneye yazıldım bu yıl mezun olacam diye
olursun demiştiniz:( 2.5 yıl oldu liseler diye bende mezun olurum sandım kafam iyice karıştı

yıl 3 dönem 6 kredi 112 hocamm

Çılgıntürk,
Seneye mezun olursun,çalışırsan 4 yılın manası 8 dönem demektir,bizde yılda üç dönem yani üçkez sınava girildiğine göre2,5 yıl sürer, 4 yıl zaten sürmez,4 yıl kelimesi gözünüzü korkutmasın,sen seneye çalışırsan mezun olursun..
Arkadaşlar,
Eksınava şartı uyanlar bence mutlaka girsinler,Ankarada olması gözünüzü korkutmasın,mezun olabileceğinizi düşünüyorsanız girmenizi tavsiye ederim...

Arkadaşlar bugünlük bu kadar,çıkıyorum..
Sorularınızı yazın yarın cevaplarım...

hocam ders seçimlerini cuma akşamına kdarmı yapabliriz biliniz varmıı en son hngi gün yapablirizzz

saolun hocam biran yüreğime iniyordu valla

birde halkeiğitimde hocalar dalga geçti kredin olsada 8 dönem olsada 4 yıl gelecen diye

çok korktum hocam saolun allah razı olsun :)

jon83

öncelikle bu ek sınav tüm ögrencilere hayırlı olsun saolun ipek hocam iyiki varsınız sizin sayenizde önceden dogru bilgileri ögreniyoruz gelelim sınav yerine ben sınav olması için hergün dua ettim degil ankara istanbul hakkaride olsam gene giderim herkeze hayırlı olsun 16 kredi lazım olurda mezun olmassam egitim teknojelerine meb açıkliseye hakkım helal olsun kendi ellerimle 4 yıllık sisteme tabi olucam saygılar

ek sınav açıklanmış hayırlı olsun. acaba ek sınavda alınan puanlarında diploma notuna etkisi oluyormu. teşekkürler.

hocam şimdi bnim mezun olmam için 24 krediye ihtiyacım var olurda mezun olamazsam bölüm değiştirmeyi düşünüyorum bölüm değiştirdiğimde alan kredisi gerekecek eskiden sınava girdiğim derslerde alanıma girenlerin kredisi alan kredime eklenecekmi nasıl olacak yada genel kültür olarak devam edersem yine alan kredisi gerekecek yine aynı şekilde önceden girdiğim alan derslerinin kredisi alan kredime eklenecekmi?

sayın ipek hanım ben lise 4 ogrencısıyım kredım 218 alan kredim 86 ortak derslerımın hepsını verdım 3 tane zorunlu dersım var alan onları verme gıbı bı sartım varmı bana sadece 1 kez gırme sartı var dedıler ama ben yınede bılgı almak ıstıyorum mezun olabılmem ıcın 3 tane alan dersı vermek zorundamıyım yoksa sadece gırmek mı zorundayım yardımcı olurmusunuz...

----------

hmm bıde ders secme lıstemde alan derslerımın onunde muaf yazıyor onlarıda secmek zorundamıyım 3 tane zorunlu dersım vardı onlarda muaf yazmıyor 5 tane alan dersı var onceden gırmıstım onlarda muaf yazıyor onları tekrar secmek zorundamıyım mezun olabılmem ıcın lutfen yardımcı olun

bence mezun oldun arkdaşımm benim bildiğimmm ne zmandan beri sınava giiryon çok merak etiimmmm?

zorunlu dersım oldugu ıcın mezun olamıyorum 3 yıl ozgun egıtımde okudum son senemı acık ogretımden verıyorum..

mrb ipek hocam ya hocam size bir sorum olacaktı eğer cvplarsanız mn olurum ya hocam ben 4 yıllk t. m okuyorum şu an toplam kredim 98 alan kredim 50 şimdi gelecek yıl 3 sınavada girdiğimi düşünerseniz gelecek yıl mezun olabilirmiyim şimdididen tşkler
.....

Sayın hocam ; mesleki açık lisede okuyorum kredilerimi tamamladım zorunlu dersim kalmadı yüzyüze eğitimimde tamamladım sorun şu tamamlama belgemi okuldan dün alıp halk eğitime götürdüm onlarda ankaraya gönderdiler sistemde hala mezun görünmüyorum ama benim acilen mezuniyet belgesine ihtiyacım var üni kazandım ve kaydımı yaptırmam gerekiyor .. ankarayı aradım 5 günden önce sistemde mezun oldugun görünmez diyor mezun oldugum görünecekmişte daha sora ben dilekçe yazacakmısımda mezuniyet belgesi gelecekmiş hocam kimse 1 aydan önce yetişmeyeceğini söylüyor hocam bunca şeye katlandıktan sora bi adım kala bu beni çok korkutuyo ne yapmam lazım yardım edin hocam öğrenci no 2062010791 hocam şimdiden alahrazı olsun ..

mezunıyet belgenı ankaraya gıdıp 1 gunde alabılıyormussun bankaya para yatıracaksın 10 mılyon sonra dılekce yazacaksın ankaraya gıdıp 1 gunde alabılıyormussun oturdugun yere gelmesını ıstıyorsan 1 ay beklermıssın ama gıdıp bızat ankaradan alırsan 1 gunde alınıyormus unı kazandıgın ıcın hemen verıyorlarmıs bende senin durumundayım bugun ankarayı aradım oyle dedıler....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt