beyazageceler
2 sayfa önce sorduğunuz soruların cevabı diğer arkadaşlar tarafından yanıtlanmış.
eser37
Biyoloji 1-2 Kitabının ilk 1. ünitesi I. dönemi, Son iki ünitesi ise II. dönemi kapsar.
Kimya 1-2 Kitabının ilk 2 ünitesi I. dönemi, Son iki ünitesi ise II. dönemi kapsar.
Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi 1-2 Kitabının ilk 3 ünitesi I. dönemi, Son 2 ünitesi ise II. dönemi kapsar.
Dil ve Anlatım 5-6 Kitabının ilk iki ünitesi Dil ve Anlatım 5 son ünitesi ise Dil ve Anlatım 6 olarak okutulacaktır.
Dil ve Anlatım 7-8 Kitabının 1-129 Sayfayalar Dil ve Anlatım7, 130-214 Sayfalar Dil ve Anlatım8 olarak okutulacaktır.
Ekonomi 1-2 Bu ders notunun ünitelerinin tamamı Ekonomi 1 ve Ekonomi 2 olarak okutulacaktır.
İngilizce 3-4 Kitabının ilk 2 ünitesi I. dönemi, Son iki ünitesi ise II. dönemi kapsar.
Mantık 1-2 Kitabının ilk iki ünitesi I. dönemi, Son üç ünitesi ise II. dönemi kapsar.
Milli Güvenlik 1-2 Bu ders notunun ünitelerinin tamamı Milli Güvenlik 1 ve Milli Güvenlik 2 olarak okutulacaktır.
Sanat Tarihi 1-2 Kitabının ilk 5 ünitesi I. dönemi, Son 4 ünitesi ise II. dönemi kapsar.
Trafik ve ilk yardım 1-2 Kitabının ilk 4 ünitesi I. dönemi, Son üç ünitesi ise II. dönemi kapsar.
Kapağında Matematik 3 yazılı olan ders notunun 1.ünitesi Matemetik 4 olarak 2.ve 3. Üniteleri Matematik 5 olarak okutulacaktır.
Diğer kitapların (üzerinde tek sayı olan Matematik1, Fizik1, Kimya1, Coğrafya1 gibi vs.) Tüm konularından sorumlusunuz.
Rıza'm
Yaşın 15 olduğu için bu sene 2 kez sınava girebilirsin.
Varsayımlar çok, varsayımlara göre
1. 18 yaşına kadar istediğin zaman Örgün eğitime geçme hakkın baki.
2. 15-16 Ocak 2011 sınavına girip Ankara'dan tastiknameni alarak Şubat döneminde Örgün eğitime geçebilirsin.
3. 07-08 Mayıs 2011 sınavına girip tüm derslerinden geçersen Örgün eğitime yazılıp 2. Sınıftan devam edersin.
Yok ben tamamından geçemedim, bazı derslerden geçtim bazı derslerden kaldım o zaman 1. sınıftanmı 2. sınıftanmı başlayacağım dersen, bende size derimki;
Mayıs sınavına girin kaldığınız ve geçtiğiniz dersler belli olsun, kaldığınız ve geçtiğiniz derslere bakarak 1. sınıftanmı yoksa 2. sınıftanmı başlayacağınızı söyleyebilirim. (Dil ve Anlatım 1 ve 2 derslerini veremesseniz her halükarda 1. sınıftan başlarsınız)