Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık Lise ve Açık İlköğretim'le ilgili sorularınızı yazabilirsiniz.

hocam ben 15-16 ocakta ilk defa a.ö.lisesi sınavlarına girdim girdiğim okul evime cok yakındı ve asansorlü bir okuldu valla ben ve diğer engelli arkadaslarım hiç zorlanmadık acaba aynı okulda sınavlara tekrar girebilme sansım var mi?

Mümkün eğer engelinizi halk eğitim merkezine bildirmişseniz size en yakın veengelinize en uygun yerde düzenleme yapılabilir.

hocam ögrenci genel bilgi ekranında en altta yazanlar aynen böyle sizce bu yeterlimi yoksa kayıt yenilerken tekrar yazdırmak gerekir mi?Özür Grubu:ORTOPEDİK ENGELLİ - Alt beden kullanamıyor (*)Yabancı Dil:İNGİLİZCEÇalışma Durumu:ÇALIŞMIYOR

kayıt yenilerken söylemene gerek yok .zaten sistem işlemiş inşallah iyileşsen o zaman değiştir..

:) Açık ilköğretim belki öyledir. ama biz Açıköğretim Lise'den bahsediyoruz . .

2010 ortaöğretim kpss sınavına girdim 67,531 puan aldım bölümüm sosyal bilgiler 3.dönem sınavlarından sonra mezunum tercih yapma hakkım var mı

Öğrenim Durumu : Ortaöğretim Mezuniyet Alan Kodu / Adı : 2425 - SOSYAL BİLİMLER Mezuniyet Tarihi

mezuniyet tarihi istiyor benden ama ben 3.dönemden sonra mezun olacağım

tekrar bise soracam bu ek sınava herkes girebiliyor değilmi bu ek sınav hangi ayda yapiliyor.

III. DÖNEM SONU SINAVLARI
23 - 24 Temmuz 2011

Yapılacak olan III. Dönem sınavına Açık Öğretim Lisesine kayıtlı III. Dönem sınav tarihi ilk günü itibariyle onyedi yaşını doldurmuş, onsekizden gün almış (22 Temmuz 1994 ve daha önceki doğumlu) AKTİF ve DONUK öğrencilerimiz III. Dönem kayıt yenilemeleri yaptırmaları halinde katılacaktır.

mesleki açıköğretimden , açıköğretim lisesine geçiş yapmak isiyorum fakat şuan toplam kredim 149 ve toplam dönemimi 15 aol de 7 acaba yardımcı olabilecek kimse varmı

AçIK MESLEK LİSESİNDEN DÜZ LİSEYE GEçME ŞARTLARI:

Mesleki Açık Öğretim Lisesinden 1. veya 2. dönem öğrencisi olarak tasdikname alanlar,
Meslek Liselerine kayıt yaptırmış; ancak hüküm giymiş olanlar,
Meslek Liselerine kayıt yaptırmış ancak yüz yüze eğitim yapamayacağını tam teşeküllü hastaneden "yüz yüze eğitime devam edemez" ibareli kurul raporu alanlar,

Farklı tür program uygulayan ortaöğretim kurumlarından gelen öğrencilerden; Hazırlık sınıfları ile, 9. sınıftan ayrılanlar. (10.sınıfa geçip hiç not almamış olanlar)

ilgili link: AçIK MESLEK LİSESİNDEN DÜZ LİSEYE GEçME ŞARTLARI

yardımın için teşekkür ama herkes soru sormuş bi cevap veren olmamış ben 15 dönem olduğum için yapamıyorum sanırsam ama nolcak böle o zaman

sevgili editör ne yapmalıyım

BİLGİ
07-18 Subat 2011 tarihleri arasında yapılacağını duyurduğumuz 2010-2011 eğitim öğretim yılı II. dönem Yeni Kayıtları, 21 Şubat - 04 Mart 2011 tarihleri arasında yapılacaktır.

Yeni Kayıt işlemleri il ve ilçelerde bulunan Milli Eğitim Müdürlüklerince belirlenen lise veya Anadolu Liseleri tarafından yapılacaktır. Halk Eğitim Merkezleri yeni kayıt almayacaklar ancak halen Açık Öğretim Lisesinde kayıtlı bulunan öğrencilerin Kayıt Yenileme işlemlerini yapmaya devam edeceklerdir.

Yapılacak olan III. Dönem sınavına Açık Öğretim Lisesine kayıtlı III. Dönem sınav tarihi ilk günü itibariyle onyedi yaşını doldurmuş, onsekizden gün almış (22 Temmuz 1994 ve daha önceki doğumlu) AKTİF ve DONUK öğrencilerimiz III. Dönem kayıt yenilemeleri yaptırmaları halinde katılacaktır.

3.DÖNEM SINAVLARI EK SINAV DEĞİLDİR... arkadaş yanlış cevaplamış

Arkadaşlar merhaba;

Ben açık ilköğretim 8. sınıf 2. döneminden devam ediyorum, Fen, Din, Matematik ve Türkçe dersleri var, açıköğretim sitesinde ''puanlar yüksek olursa iki dersten otomatik geçilir'' diye birşey okumuştum, acaba doğru mu? Matematikten nasıl geçeceğimi bilmiyorum :). Hepsinden sadece 1 kez mi sınava gireceğim? Kaç puan almam gerekir?

ortalam ile geçme vardır . öbür derslerin ortalamsı yüksek ise 2 zayıf dersten de geçersiniz.

Çok teşekkür ederim, ortlamam ne kadar olmalı? 8. sınıfın 1. dönemini okulda okudum ve tüm derslerim 1 di, buna göre şimdi 8. sınıfın 2. dönemini açıkilköğretimden okuduğuma göre ortalamamın ne kadar olması gerekiyor?

seçmeli dersi 2 defa alabiliyormuyuz yani ilk sınavımda turizm 1-2 yi seçmiştim ve bu dersleri vermiştim şimdi bu dersleri tekrar seçebilirmiyim ??

Hayır aldığın dersleri tekrar seçenemezsin..
Turizm - 3 ' den devam edebilirsin..

ilk defa kayıt yaptıracak kişi için tarih 21 Şubat - 04 Mart 2011 tarihleri arasımıdır?

Ben açık ilköğretim 8. sınıf 2. döneminden devam ediyorum, kaç kez sınava girmem gerekiyor?

hüseyin hocam ben tarih-1 ve tarih-2 dersini mayıs ayındaki sınavda seçebilirmiyim bölümüm sosyal bilimler ve bu 2 ders zorunlu derslerimde yok açık liseye kayıt olduktan sonrada zorunlu derslerimde bu 2 ders yer almıyordu lise den tasdikname ile ayrılmıştım

acık öretim lisesi ocak ayı sınav sonuçları nezaman acıklanıyor.

slm ya ben bir han acık lise yi bitirmek istiyom bu konuda yardımcı olan varsa bekliyom cevabı

eee ne zaman açıklanacak bu sınav sonuçları 16 sı denildi ayın 17 si hala açıklama yok madem böyle zamanında açıklamayacaksınız neden soru kitapçıklarını sınavlarda toplattırdınız ben ilk ve son sınavın soru kitapçıgını alamadım bulamadım da bir yıgın soru kitapçığı var hangisine bakıyım

arkadaşım a.ö.l.sınav sonuçları yarın acıklanıyor 18 subat 2011. acıköğretimin web sayfasında iş takvimi bölümünden bakabilirsin.

Ders seçimi ile ilgil bir soru

Merhaba sayın üyeler !

Açik lise ders seçiminde birşey sormak istiyorum.
Örn: 5.dönemde iken 1.dönem seçmellerden herhangi bir ders seçebiliyormuyum?
Şimdiden teşekkür ederim.

arkadaşım nurayde evet 1.dönem seçmeli derslerini seçebiliyosun ama üst dönem dersleri seçemiyoruz.zaten sayfadada çıkmaz.birde benden sana tavsiye seçmeli ders seçerken geçebileceğimize inandığımız dersleri seçelim çünkü o derslerin kredisi yüksek oluyo eğer geçemezsek bir okadar kredi boşuna yanmış oluyor.

Üst Alt