Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık Lise ve Açık İlköğretim'le ilgili sorularınızı yazabilirsiniz.

arkadaslar a.ö.l. sınavları bugün acıklanması lazımdı acıklanmamış..bir bilgisi olan var mı?

eser bende aktım daha açıklanmamış walla bu duruma alışsan iyi olur her sınav sonucunu belirledikleri tarihte açıklamıyorlar huy işte naparsın:mad::mad: çağrı merkezini arıcam ama korkuyorum agzımdan yanlış cümleler çıkar diye M.E.B. çok hızlı bi kurummuş helal olsun walla iş takvimini aslında ölesine yazıyorlar gıcıklık olsun diye allahtan temmuz da mezun olacağım yeni başlayanlara allah sabır versin :mad::mad:

desenene yandık.ben daha yeni basladım ilk sınavlarıma girdim işte..:))

eser allah sabır wersin bu şekilde beklemek adama acayip koyuyor deliriyorsun resmen soru kitapçıklarını almasalar neyse gene sınavdan 4-5 gün sonra soru ve cevaplar yayınlanıyor ama bu sınavda cevap anahtarıyla beraber soru kitapçıklarınıda aldılar adamı sinir hastası yaparlar :mad::mad:

15-16 ocak 2011 1.dönem sınavları nın sonuçları pazartesi günü açıklanacakmış.... haberiniz olsun

arkadaşlar 8. sınıf 2. dönem sınavı ne zaman? 6 martta mı?

Ders seçiminde hangi dersleri seçmiş iseniz onlardan gireceksiniz.

ARkdaşlar biri bana yardım etsin LÜTFEN ben fizik 1-2 den sınava girdim daha 1 kere girdim ikisinede ama fizik1-2 yi muaf saymışlar normalde 3 kere kaldığında muaf olmuyormusun??( şöylede olabilir mi ben lise 3 den tastiknameyle AÖL e kayıt oldum acaba normal örgün eğitimdeyken 2 kere girdim birde AÖL de girdiğim için mi muaf oldum lütfen yardım edin:confused::confused:

KeopsEs:8.sınıfta zaten 6dersten sınava giriliyor hepsini aynı gün içinde iki oturum şeklinde vereceksiniz. Tabi artı 7.sınıftan kalan dersleriniz yoksa.
Bende ilk dönem sınavına giren gariplerdenim :) .şu dakika itibarı ile sınav sonuçlarına baktım. Beklediğim gibi sonuçlar almışım. ilk sınav için fena sayılmaz :)

Arkadaşlar sınav sonuçları açıklandı. Sonuçların sevindirici olmasını diliyorum..

çok şükür allahıma beklediğim gibi 22 kredi aldım....
arkadaşlar inşallah sizlerinde notları güzeldir..

vaybeeee gene 1 doğruyla 4 kredi kaçırdım neyse sağlık olsun 22 kredi geldi yanlız 1 şey takıldı kafama fizik-2 dersi ilk kez bu sınavda girdim bu sınava 30 puan almışım zorunlu derslerden kalkmış fizik-2 muaf gözüküyorum acaba bi yanlışlık mı var çünkü fizik-2 ortak dersim liseden tasdiknameyle ayrılmıştım acaba bunla bir ilgisi var mı ?

edebiyat-8 : 65 puan , fizik-2 : 30 puan , çağdaş türk tairihi-2 : 40 puan ,geo-1 : 30 puan , felsefe-2 : 50 puan , tarih-4 : 65 puan , din-5 : 65 puan , din-6 : 70 puan , coğrafya-6 : 70 puan , inkilap-2 : 75 puan , tarih-3 : 90 puan benim notlarım bu şekilde sizlerinki nasıl ?

mrb benim de bir sorum olacak benim şuanda dönemim 6 toplam kredim 128 alan kredim 64 bu sene mezun olabilirmiyim ben hala mezuniyet şartlarını anlamış değilim alan kredim 80 olunca mezun olabilirmiyim şimdi bu arada blümüm sosyal bilimler.

kimse yok muuuu:confused:

mayıs ve temmyz sınavlarında 30 kredi full çekersen ek sınavda olursa mezun olursun

meraba arkadaşlar
Açık lise öğrencisiyim Benim toptan 157 kredim var.Tarih 3 ten geçtiğim halde zorunlu derslerim içinde tekrardan gözüküyor.Çağdaş türk dünya tarihinden de 1 kere girip kaldım ve şuan muaf derslerim arasında gözüküyor bu yanlışlığı nasıl düzelttirebilirim 3.sınavda mezun oluyorum allahın izniyle bu şekilde kalırsa mezuniyetime engel olur mu?Bi fikri olan var mı aramızda?

arkdaşlar Benim dönemim 9 Toplam kredim=121 Alan kredim=36
Bu durumda 2011 senesi içinde mezun olabilirmiyim?? bölüm sosyal bil.:confused::confused:

ASTİLBE;
SENİn durumunda aynı benim gibi, fizik 1-2 ye girdim daha 1 kere girdim ikisindede ama muaf saymışlar örgün eğitimdeyken girmişsen ondanda olabilir diye düşünüyorum ama tam olarak bende bilmiyorum:confused::confused: ben bu 1 dönem sınavında fizik1-2 ye girdim birde geometri 1-2 ye girdim geometriden kaldım muaf olmamış ama fizikten olmuşum:confused:

HASAN1907: Benimde öyle herkezin kafasınada bu takıldı seninde dediğin gibi Liseden tasdiknameyle bende ayrıldım onla alakası var diye düşünüyorum yinede tam emin olamadım ?? Bizi bu konuda aydınlatıcak biri olsa??:confused:

slipknot büyük ihtimalle liseden tasdikname ile ayrıldıgımız için fizik dersinden muaf görünüyoruz geometri benim zamanımda yoktu yani 10 sene önce lise 1 de geo yoktu onun için geo dersinden 3 defa giricez muaf olmak için bence böyledir (çünkü ben aol ye kayıt olduktan sonra sağlık biyoloji tarih 1-2 yabancı dil 1-2 din 1-2 bu dersler zorunlu derslerimde yoktu çağrı merkezini aradım ve bana lise den tasdiknameyle ayrıldıgım için bu derslerin zorunlu derslerden çıkarıldığını söyledilerdi)

Bencede öyle Birde şu var benim MUAF Derslerim arasında Dil ve anlatım 3 ve 4 gözüküyor bunun sebebi örgün eğitimdeyken kalmıştım ondan dolayı ama sorum şu dil anlatım muaf derslerin arasında ama vermek zorundayım dimi??

Benim lise için örgün eğitim hayatım olmadı lise ye açık öğretimde yazıldım ve öyle dvm ettim.Bu durumu düzeltmek için ne yapmalıyız hiç mi kimsenin fikri yok :confused:

Onu bilemem o zman benim ki büyük ihtimal örgün eğitimden dolayı muaf oldum ama ben yinede ankarayı arayıp durumu söylicem Seninde aramanı tavsiye ederim..=)

Melek ve hüseyin hocam alanlar ve kredilerini netten tam olarak bulamadım. Eğitek açılmıyo. Her yerde farklı bi bilgi var.alanlar ve kredilerini net olarak yazarmisiniz.

lise

meraba :)ya ben 4 yıllık:pokuyorum alanım genel kültür5. dönem düz lise ben mezun olduktan ilgilizce öğretmenliği istiyorum ne yapmam gerek bilen yardım etsin:(

yağmurun gözyaşı;

:eek::eek: ne yapacaksın mezun olduktan sonra üni sınavına gireceksin:)

lütfen yardım edin

:p:pmeraba ben genel kültür 5.dönemim kredi sistemini hala anlamıyorm toplam 52 alan 36 ne yapmalıym:(

aol düzden mezun olunca ingilizce öğrtmenliği istiyorrrum ne yapmalyımm

Arkadaşlar "http://cagrimerkezi.meb.gov.tr" buraya şikayetinizi,sorunuzu,merak ettiklerinizi yazıp tc ve ögrenci numaranızı ekleyip gönderirseniz en geç ertesi gün çok açıklayıcı şekilde cevap alabilirsiniz.Dün akşam msj atıp bugün cevabımı aldım tavsiye ederim...

(hasan) eminmisiniz? bana halk eğitimde tam dersi denildi ikisinin toplamı 192 olduğunda mezun olabilirsiniz diye kafam karıştı şimdi??

Üst Alt